Reklama

Reklama

Krvavé peníze

  • USA Good People (více)
Trailer

Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi (James Franco a Kate Hudson) se dostanou při opravě Annina rodinného domu v Londýně do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost 200 000 liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl. A náhle se dobrým lidem začínají dít špatné věci... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CELÝ NÁŠ ŽIVOT JSME SE SNAŽILI BÝT DOBŘÍ, NE? A CO JSME ZA TO DOSTALI? NIC. MOŽNÁ, ŽE TY PENÍZE JSOU DAR. POMŮŽOU NÁM DOSTAT NÁŠ ŽIVOT ZPĚT…" /// Sympatický vobsazení v příběhu vo tašce plný prachů, která měla udělat lidi šťastnejma. Ovšem tam, kde byl doteď největším problémem exekutor, zřejmě frajeři, co krměj lidi kulečníkovýma koulema, můžou svejma netradičníma metodama… Díky dobrý stopáži vodpadaj kreténský průpovídky i řečičky. Pravda, vobčas to logicky zahapruje, ale závěrečná ½ hoďka je zajímavá. Nebo aspoň napínavá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2009 napsal Marcus Sakey, jsem nečetl. 2.) Miluju příběhy vo tom, že štěstí není vo penězích (to sem kurva onehdá viděl tak šťastnýho bezďáka…). 3.) Thx ta titule ,,Viny95501“ a ,,avod“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Good people - film s celkem hodně obehraným tématem o tom, jak se někdo nespravedlivě dostane ke kupě peněz a pak opět předvidatelně začne peníze roztáčet.. Bohužel si myslím, že tentokrát svůj scénář Kelly Masterson (na knižní předlohu Marcuse Sakeyho) mimořádně zpatlal. Film je navíc špatně zahraný a hlavně neuvěřitelně nudný. Během promítání jsem čekal na okamžik, který by mne alespoň trochu zaujal a ono furt nic !!! ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ne, fakt to nebylo nijak zásadně dobrý, ani zajímavý. Dobrej je tam snad je ten záporák, kterýmu role sedí, protože je to takovej správnej hnusák, kterej to má napsaný na čele, že takový role musí hrát. Pak je vcelku zajímavý, že hlavní hrdina jezdí ve staré Felicii Pick-up, no a tam to tak nějak končí všechno. Už mě moc nenapadá, co kladnýho bych tam ještě našel, aby to bylo alespoň schopný dostat se na průměr. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tuctový thriller s celkem uvěřitelnou zápletkou. Co dělat když se na vás valí splátky, banka vám chce sebrat barák a vy najdete u svého náhodně objeveného mrtvého podnájemníka prachy? Co prachy, tašku prachů, která všechny vaše problémy šmahem vyřeší... Dát ji policajtům? Nebo počkat a začít peníze pomalu ,,rozpouštět''? Jenže každej poklad má svého strážce a tak ta pohádka co pěkně začala může nepěkně skončit. Bohužel na to jak to bylo celou dobu předvídatelné to tvůrci krapet překombinovali a ten konec byl vážně úlet. Takže děkuji, znovu ne. Dávám za dva hřebíky desítky do hřebíkovačky. * * ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prosta, uz obohrana zapletka s najdenymi spinavymi peniazmi mladym parom vo financnych tazkostiach. Nicim originalne a zial hodne naivne. Dejove zraty ma vobec neprekvapili, nakolko su plne predvidatelne. Herectvo priemerne a co sa tyka reakcii paru na urcite vypate situacie vo filme, tak tie boli absolutne neprimerane. Slabota. Neodporucam. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní postava (James Franco) jezdí ve filmu v českém autě Škoda Felicii Pick-Up. (Fisek)

Reklama

Reklama