Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nomi (Jamie Clayton) se náhle ocitá v ohrožení života, když se dostane do kontaktu s lidmi s více než temnými úmysly. Zbytek sensates začíná pociťovat ještě silnější spojení mezi sebou, stejně tak jako rostoucí nebezpečí. (hansel97)

Recenze (5)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I've been thinking about my life, and all of the mistakes that I've made. The ones that stay with me, the ones that I regret, are the ones that I made because of fear. For a long time, I was afraid to be who I am because I was taught by my parents that there's something wrong with someone like me. Something offensive, something you would avoid, maybe even pity. Something that you could never love. My mom, she's a fan of St. Thomas Aquinas. She calls pride a sin. And of all the venal and mortal sins, St. Thomas saw pride as the queen of the seven deadlies. He saw it as the ultimate gateway sin that would turn you quickly into a sinaholic. But hating isn't a sin on that list. Neither is shame. I was afraid of this parade because I wanted it so badly to be a part of it. So today, I'm marching for that part of me that was once afraid to march and for all the people who can't march - the people who living lives like I did. Today, I march to remember that I'm not just a me but I'm also a we. And we march with pride. So go fuck yourself, Aquinas." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wachovskis pomaly odkrývajú to, čo majú postavy spoločné. Problémy s vlastnou identitou, so skrývaním vlastných tajomstiev a citov a s tým spojené konfliktné vzťahy s rodinou alebo okolím, prípadne obojím naraz. Robia to nenútene, prirodzene a koho seriál po tomto dieli chytil, mal by udržať jeho pozornosť. Aspoň v to vo svojom prípade dúfam. Na záver dôjde aj k nejakej tej akcii, zrejme kvôli dramaturgii, ale osobne sa kľudne bez akcie v tomto seriáli zaobídem. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda ve mně vzbudila dojem, že bych mohl mít se seriálem vážný problém, přestože se mi stále zdá být zajímavý. Vadilo mi, že jsem se o postavách a příběhu opět dozvěděl jen velmi málo, na druhou stranu o postavě Nomi, jsem zjistil i to, co jsem nechtěl. Proč asi scénáristé/ scénáristky Lana/ Laurence a Lilly/ Andrew Wachowski vytvořili postavu Nomi/ Michaela? Připadá mi to jako zbytečné self promo. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabší part ale ponoríme sa hlbšie do niektorých postáv, niektoré tu majú iba pár sekúnd. Uvidíme nášho "peržana" ktorý sa pomaly pokúša robiť čo má. Nomi je uväznené v hospici, Britka zdrhá, Indka dume či má vydať a policajt má na konci krátku autonaháňačku s "peržanom" kde sa dozvieme že to spojenie myslí je obojsmerné. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama