Reklama

Reklama

Osmý smysl - Série 2

(série)
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2018), 14 h 6 min (Minutáž: 51–152 min)

Kamera:

John Toll

Hrají:

Terrence Mann, Du-na Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre, Brian J. Smith, Jesus N. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (20)

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem vybroušenější série, které již nepodráží nohy nutnost představit složité příběhy osmi zprvu nezávislých postav jako v té první. Celou sérií se více prolínají důležitá společenská témata, která dělají ze Sense8 mnohem emotivně nabitější a podstatnější seriál. Výborná a akce a skvělý náčrt mnohem většího příběhu, který mohl pokračovat třetí sérií, ale bohužel nebude. (nejlepší epizoda - All I Want Right Now Is One More Bullet) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnaké tempo ako pri prvej sérií. Dostávame sa k viacerým informáciám, určité hmlisté skutočnosti sa začínajú vyjasňovať a zároveň sa z pasívnych charakterov stávajú aktívne. Zločinci sú naozaj veľký bad motherfuckers. A dobrákom sa dostáva v celej tej zmesi problémov aj akési zadosťučinenie. Seriál, ktorý stiera hranice medzi každou jednou frakciou, vytvárajúcou nenávisť a neznášanlivosť. Rúcanie bariér a posúvanie hraníc filmárčiny v rámci seriálovej, ale aj scenáristickej tvorby robia zo Sense8 jednu z najlepších udalostí na poli existenčnej, významovej, politickej a informačnej aká sa v súčasnosti mohla vôbec dostať do povedomia širšej verejnosti. Wachowski už nemajú Matrix, ale učia a posúvajú hranice. A ja im to žeriem zase raz s navijákom. Strašne moc si želám, aby som na tretiu sériu nemusel čakať tak dlho. 2. séria - 100% ()

Reklama

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sense8 je srdcovka a pevne doufam, ze nejakym zazrakem 3 serie bude! Protoze tohle, tohle se nedela. To je, jak kdyby jste si pustili pisnicku a vypnuli ji uprostred refrenu, kterej si pri prvnim poslechu zamilujete.. 99%, 1% dolu, za posledni dil, jestli byl opravdu posledni. Jinak je to minimalne stejne tak dobry, jak serie prvni. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Look, we all know sapiens. I mean, some of my best friends are sapiens. When sapiens feel safe, they're the nicest people you could meet. However, feed their inner demons, frighten them, find reasons for them to divide themselves from otherness, and then watch those selfsame sapiens drop bombs on whole cities, drive planes into buildings and happily herd millions of their own kind into gas chambers. And that's just what they would do to each other. What wouldn't they do to a totally different species?" ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S02 - Co k tomu dodat, snad jen, že je to v mnoha ohledech lepší a napínavější, než první řada. Krásně se nám to rozrostlo, mnohem více se cestuje a propracovává mytologie. A já jako fanoušek slintám blahem, jelikož je to skvělý. Občas se objeví okamžiky, kde se malinko tlačí na pilu, a některé věci by se dali udělat lépe, ale to jsou prostě drobné výhrady k celé druhé řadě, ze které mám velmi pozitivní zážitky. PS: Nejvíce mě ale udělalo radost to, že jsme si jako fanoušci vybrečeli zakončení seriálu, protože kdyby k tomu nedošlo bylo by to smutné. Poslední díl není dokonalý, ale to ani nešlo, když se děj musel ořezat z deseti epizod na jednou dlouhou dvou a půl hodinovou epizodu. Přesto jsem měl z celé epizody ohromnou radost a poslední minuty, mě jasně přesvědčily, že tenhle projekt se dělal od srdce a pro fanoušky. A za to velké uznání a respekt. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (4)

  • Na konci epizódy, keď Wolfgang (Max Riemalt) a Felix (Max Mauff) prechádzajú cez oslavujúce námestie, pomedzi nich prejde pár. Osoba s ružovými dredmi je režisérka Lana Wachowski. (Astonko)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama