Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Will (Brian J. Smith) a Whispers (Terrence Mann) vzájemně závodí, kdo jako první odhalí lokaci toho druhého a bude tak mít navrch. Lito (Miguel Ángel Silvestre) se musí vypořádat se svou první premiérou od doby, kdy bulvár otiskl jeho kompromitující fotografie. (hansel97)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem se, že se budu opět mocně nudit, ale tvůrci mě tentokrát překvapili zajímavým dějem, který jsem po předchozím zážitku nečekal. Sice se opět řešil hanebný přístup majoritní společnosti k homosexuálům, ale ostatní dějové linie na mě docela fungovaly, takže jsem nebyl příliš nespokojen. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádna otváračka, interviewe(s) patrilo ka najlepším scénam doterajšieho priebehu a ako vždy, bola aj skvelo zostrihaná. Dej má tempo, vidno, že sa nevarí z vody, ale ide sa ďalej vo vyšľapaných kaľajách prvej série. Zzačína akýsi hon mačky s myšou, pričom nie je jasné, kto je mačka a kto myš, respektíve tieto pozície sa otáčajú, alebo ešte lepšie napísané, každý si myslí, že je tá mačka. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You're not trying to understand anything. Because labels are the opposite of understanding. I was just a little kid who loved movies. And the heroes I watched made me feel like I was braver than I was. Funnier. Smarter. They made me believe I could do things I didn't think think I could do. But that boy who watched TV with his mama mama, and grandma, and aunties, is not the same person you see standing here. I guess who I am is exactly the same as who you are. Not better than. Not less than. Because there is no one who has been or will ever be exactly the same as either you or me." ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Našeptávač ten seriál pěkně nakopnul. Závěrečná scéna naprosto parádní. A to interview kdy se dokonale stříhá na všech 8 postav, patří mezi nejlepší sceny v tomto seriálu. 2 řada začala výborně. :-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama