Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kala (Tina Desai) a Capheus (Toby Onwumere) se oba ocitají uprostřed protestů rozzuřených davů. Lito (Miguel Ángel Silvestre) se snaží odhalit pravdu ohledně zmizení žurnalisty, což ho dostane blíže k odhalení nových informací o Angelice (Daryl Hannah) a její skupině. (hansel97)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóde dominuje montáž troch paralelných, akčnejšie ladených sekvencií. Protest v Indii, v Keni a naháňačka ulicami v San Franciscu. Dej ale nestagnuje, najmä v druhej polovici sa posúva vpred a na konci sa už nevieme dočkať, ako začne ďalší diel. Osobne ma ale špeciálne zaujal Sunin útek a následné stretnutie s istým starým známym...čo z toho bude, sa rád nechám prekvapiť. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I drive a bus. If I didn't take people where they hired me to take them I wouldn't expect them to get back on my bus. We expect leaders to take us where we want to go. The problem, it seems to me, begins when they don't. When things do not improve and yet these leaders keep expecting us to get on their bus I think this is when leaders become something else. Politicians." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda měla výborný rozjezd, už jsem psal o tom, že mě hodně baví spolupráce celého clusteru, takže jsem věřil ve vysoké hodnocení, s postupujícím časem se ale ukázalo, že tempo příběhu postupně klesalo, proto jsem přes tři kousky jít nakonec nemohl. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama