Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Will (Brian J. Smith) požádá o pomoc starého známého, který Riley (Tuppence Middleton) doprovází na riskantní cestě. Kala (Tina Desai) učiní šokující odhalení o svém manželovi a Sun (Doo-na Bae) je při návštěvě rodinné hrobky konfrontována osobou ze své minulosti. (hansel97)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase stálo veškeré zajímavé dění na Sunině příběhu a na událostech kolem Rileyiny cesty do Chicaga, a to je pro mě moc málo. Ostatní postavy zůstaly znovu v pozadí, jejich dějové linie byly pro mě nezajímavé a místy na mě působily jako podivná telenovela. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu opäť tvorcovia využili rozdelenie epizódy na dve rozdielnejšie časti. Tá prvá je knfrontačná, kde si toho veľa dôležitého povedia vždy dvaja, alebo viac členov jednej rodiny. A z toho následne aj vyplynie otázka, čo je to vlastne rodina. V tej druhej sa zase dozvedáme nové informácie posúvajúce dej vpred k veľkému finále. Cliffhanger mi prišiel tentokrát trochu lacný, pravdupovediac som s touto kvázi prekvapivou alternatívou rátal. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I know this is not easy to hear for the first time, but this is all standard procedure. We have to vacate our storage space. And our profit margins, like every pharma company, depend on not wasting every drug that's slightly below standard. This is how this business works. We all do it. Some of those drugs can still work. We are selling the only kind that those people can afford." ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama