Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na galavečeru se Sun (Doo-na Bae) pouští do souboje se svým bratrem. Brzy nato se však jeden z osmi sensates ocitá v ohrožení života a ostatní musí podstoupit dosud nevídané věci, aby jej zachránili. (hansel97)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica pokračuje tam, kde skončila predchádzajúca časť a snáď to ani nemohlo dopadnúť lepšie. Rovnako aj ďalšie línie sršali prekvapeniami, len na Sunin príbeh v Soule skrátka nemajú. Hlavná dejová línia smeruje k svojmu záveru a je fajn, že taktiež nejde po úplne predvídateľných cestičkách. Až sa nechce veriť, že sa séria v ďaľšom dieli ukončí. Samozrejme sa neviem dočkať, ako. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt city drásajících žádostí o ruku, byla by z toho i pátá hvězdička, Lana Wachowski si ale nedá pokoj, takže musela stačit čtyřka. Jinak byla epizoda hned od počátku nabita akcí i napětím, tradičně mě nezklamala Sunina dějová linie, tentokrát naštěstí nezaostala ani ta hlavní a já jsem se dočkal nečekaného překvapení v podobě téměř úplné spokojenosti. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle říkám prasácký cliffhanger. Finále 2 série začne úžasnou honičkou a skončí ve velkém napětím, až jsem nevěřil, že takový konec udělali pro season finale. Při uvědomění, že byl seriál zrušen a dostali jsme nakonec ještě 2 a půl hodinovou bonusovou epizodu ve které to měla Lana Wachowská ukončit, tak se přiznám, že je mi tohohle seriálu strašně líto. No jako fanoušek seriálu se těším na to, jak to Lana zakončila. P.S. Tvůrci měli v plánu 5 sérii! :-( ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda začala skvělou akcí, ale po dvaceti minutách se tempo trošku vytratilo a ta žádost o ruku tomu rozhodně nepomohla. Pak ale najednou přišel obrovský zlom a epizoda se vyšplhala na ještě vyšší úroveň než na začátku. ()

vilis_11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wau! To bylo první, co mi proběhlo hlavou při nástupu závěrečných titulků. Úplný závěr proběhl ve zkratce, ale o to úderněji. Předpokládám, že vysvětlení proběhne ve 3. řadě ... až za dva roky. ()

Blahis 

všechny recenze uživatele

Co? Další 2 roky čekat? Tak to teda nedám. Jdu uklidit hromádku ohryzanejch nehtů a dát si panáka a cigáro.... vlastně jsem včera přestal kouřit...tak 2 panáky. ()

Reklama

Reklama