Reklama

Reklama

Osmý smysl

(festivalový název) (seriál)
  • USA Sense8
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 24 h 57 min (Minutáž: 46–152 min)

Hrají:

Terrence Mann, Du-na Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre, Brian J. Smith, Aml Ameen, Eréndira Ibarra (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Napínavý seriál od tvůrců filmu Matrix a seriálu Babylon 5 vypráví o osmi lidech, kteří dokáží navzájem telepaticky prožívat svůj život. (Netflix)

Recenze uživatele BROKEN_ k tomuto seriálu (8)

Osmý smysl (2015) 

Vizuální pecka od sester Wachowski, kteří po fiasku Jupiter vychází předvedli, že na to pořád mají. Seriál má skvěle napsané postavy, originální námět ( hlavní postavy zjistí, že se dokáží citově i duševně spojit s osmi lidmi z různých kout světa ). Sympatičtí herci, kteří ač nejsou nikterak známí, předvádějí skvěle přesvědčivé výkony. Škoda, že byl seriál zrušen po 2 sérii, potenciál tohle mělo velký. Sami tvůrci přiznali, že v plánu měli 5 sérii.  9/10 VÍCE ZDE ()

I Can't Leave Her (2015) (S01E12) 

Situace na Islandu je vyřešena celkem hladce a akce s Wolfgangem byla jednoduchá. Jinak si ale nemám na co stěžovat. Finální díl 1 série jsem si užil maximálně a celá ta partička hlavních postav mi přirostla k srdci. Těším se na druhou řadu, hlavně na Našeptávače. S ním to může být hodně zajímavý. ()

Who Am I? (2017) (S02E02) 

Našeptávač ten seriál pěkně nakopnul. Závěrečná scéna naprosto parádní. A to interview kdy se dokonale stříhá na všech 8 postav, patří mezi nejlepší sceny v tomto seriálu. 2 řada začala výborně. :-) ()

Fear Never Fixed Anything (2017) (S02E05) 

Konec epizody byl úžasný. Slyšet znovu song What's going on, stejně jako v první sérii mi udělalo velkou radost. ()

What Family Actually Means (2017) (S02E09) 

Nejlepší scéna bezesporu ta ve které Dani má telefonát a domluví Litovi schůzku na roli ve filmu. Ta scéna neměla chybu a uvědomil jsem si, že seriál má super humor vždycky, když je na plátně Lito. Jinak konec je hodně emotivní. ()

You Want a War? (2017) (S02E11) 

Tomuhle říkám prasácký cliffhanger. Finále 2 série začne úžasnou honičkou a skončí ve velkém napětím, až jsem nevěřil, že takový konec udělali pro season finale. Při uvědomění, že byl seriál zrušen a dostali jsme nakonec ještě 2 a půl hodinovou bonusovou epizodu ve které to měla Lana Wachowská ukončit, tak se přiznám, že je mi tohohle seriálu strašně líto. No jako fanoušek seriálu se těším na to, jak to Lana zakončila. P.S. Tvůrci měli v plánu 5 sérii! :-( ()

Amor Vincit Omnia (2018) (S02E12) 

Za dvě a půl hodiny musela Lana ukončit celý seriál a to i přesto, že měli původně v plánu 5 sérií. Bohužel kvůli nízké sledovanosti byl seriál zrušený. Fanoušci, ale za seriál bojovali a Netflix nakonec dal zelenou k tomuto poslednímu dílu. Povedlo se za dvě a půl hodiny seriál ukončit úctyhodně? ANO! Lana se s tím popasovala velice slušně a i když se některé dějové linky vyřeší rychle ( co chcete stihnout za tak krátký čas? ), tak nakonec to vše dává smysl. Ano je pravda, že hlavní hrdinové vše zvládnou a záporáci jsou skoro až neškodní, ale já to tomu odpustím. Jelikož je to skvěle natočené, má to spád, humor nemá chybu, slow-motiony opět vynikající a když to sledujete z pohledu hlavních postav, které si oblíbíte a prožíváte s nimi každou chvíli za celý seriál, pak se budete královsky bavit jako já. Má to své chyby, ale konec je to důstojný a finále na Eiffelovce je nádherný... jo asi jsem měkkota, ale nemůžu si pomoct s emocemi, když vím, že seriál je u konce.  :-) ()

Reklama

Reklama