Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve vánočním speciálu pokračuje cesta osmi jedinců s rozlišnými životy, ale společně propojenými myslemi. Jejich vztahy se postupně prohlubují, zjišťují temná tajemství jeden o druhém a snaží se najít svou společnou identitu. (hansel97)

Recenze (22)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelé. Čím viac sa komplexnosť sveta Sense8 rozvíja, tým viac a častejšie v ňom objavujem rozprávačské majstrovstvo nevídaných rozmerov. Psychologicky, koncepčne a morálne dokonalá súhra scén a dejových línií, vytvárajúca jeden z najambicióznejších projektov, ktorý aj napriek dlhému čakaniu na to čo sa bude diať ďalej, dokazuje, že na výborné veci sa oplatí čakať. To že "sestry Wachowske" vedia točiť je nám známe ešte z čias keď to boli " bratia Wachowski" a Straczynski patrí k najlepším scénaristom súčasnosti. Tento Christmas Special posúva dej výrazne dopredu a necháva ma napäto očakávať druhú sériu. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špičková epizoda, která mě znovu dokázala, že Sense8 patří k těm nejzajímavějším seriálům současnosti. Tolik nápadu, propojování scén, a hlavně emocí. Prostě mě toho hodně sedlo, i přestože ty dvě hodiny jsou dlouhý a chybí tomu nějaký výraznější děj. Už se nemůžu dočkat na nové díly, jelikož mě tahle "osmička" postav zajímá opravdu hodně. 8/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, to jsem si pěkně naběhl. První sezóně jsem udělil s přivřenýma očima čtyři slabší hvězdičky, na pokračování jsem se celkem těšil, a teď toto... Už úvodní příšerný cover hitu Niny Simon mě pěkně zprudil, a pak už to šlo jen z kopce. V podstatě šlo jen o dvouhodinovou reklamu na duhové hnutí, což hezky podtrhla úžasná swingers party, která mi málem způsobila mořskou nemoc (příliš mnoho testosteronu), nudný děj narozeninové i vánoční oslavy doplňovala stejně nudná hudba (viz. 87. cover písně Hallelujah), takže nebýt dvou slušných akčních sekvencí se spoluprací všech hlavních postav, nedal bych ani ten jeden kousek. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento vianočný špeciál ma potešil. Hlave preto, že nie je len časťou vytrhnutou z kontextu, ale veľmi pekným premostením pred druhou sériou. Napriek tomu, že sa tam toho znovu deje strašne veľa avzhľadom k počtu titulných postáv by sa mohlo zdať, že je to rozhárané, nie je to tak. Divák znalý postáv a predchádzajúcej série je schopný sa bez problémov orientovať ako v postavách tak aj v deji. Film ma napriek svojej 124 minútovej stopáži ani chvíľku nenudil, skôr naopak, vychutnala som si každú minútu. Veľmi mi už tá banda chýbala! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na konci epizódy, keď Wolfgang (Max Riemalt) a Felix (Max Mauff) prechádzajú cez oslavujúce námestie, pomedzi nich prejde pár. Osoba s ružovými dredmi je režisérka Lana Wachowski. (Astonko)

Reklama

Reklama