Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bug (Michael X. Sommers) nachází možné řešení, které by vyřešilo Nominy (Jamie Clayton) oplétačky se zákonem. Kala (Tina Desai) objevuje, že její nový manželský život není tak perfektní, jak se zdálo, a všichni sensates začínají pracovat na odvážném plánu. (hansel97)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetky dejové línie sa vyvíjajú, nič špeciálne ani akčnejšie sa v tomto dieli neodohrá, ale o nudu rozhodne nejde. Teda, samozrejme, ak istú e-death nepovažujeme za kľúčovú udalosť, ale následky tohto rozhodnutia, respektíve jeho výhody, sa asi ukážu až časom. Bohužiaľ sa na záver opäť vrátila What´s Up?, ktorú som vždy dosť neznášal, a ani v tejto techno verzii to nebolo bohviečo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je mé hodnocení stejné jako u předchozí epizody, tento díl se mi líbil o půl hvězdičky víc. Tradičně mě bavila Sunina dějová linie, tentokrát ji ovšem dobře doplnilo dění kolem Nominy e- smrti i události, které se odehrávaly kolem Riley a Willa. Určitě jsem se nenudil. 3*+ ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do you remember the doll you wanted so badly on your birthday? Uh, it had red hair. God, how you prayed and prayed for that doll. On your birthday, the whole family had come over. There was this huge pile of presents on the table, but none of that mattered. It was like you had this x-ray vision. You went straight to it, ripped it open and that was it. Party over. As adults, we learn to carefully open all the rest of the presents. We are taught to smile and to pretend that all are equally important to us. But our heart always knows the truth." ()

Reklama

Reklama