Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zajíc, který se stal vyvrhelem, protože nemá uši, najde vajíčko. Stará se o něj, dokud se z vajíčka nevylíhne kuře. To jako na potvoru nezapadá mezi ostatní kuřata, protože má naopak uši rovnou dvě. A tihle dva se stanou nejlepšími přáteli. Zajíc bez uší je stejně nadaný jako ostatní zajíci. Jenomže nikdo z party zajíců si s ním nechce hrát, protože prostě nemá uši. Jednoho dne najde na zápraží vajíčko. V tu chvíli ještě ani netuší, že se jedná o začátek jednoho skvělého přátelství. Když se z vejce vylíhne ušaté kuřátko, je jasné, že se tihle dva stanou nejlepšími kámoši. Když objevíte skutečné přátelství, je možné všechno. A život je rázem šílená legrace. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

majo25 

všechny recenze uživatele

Najhorší nemecký komedionálny animák, aký som mal možnosť vidieť. Zápletka a nápady na úrovni Mickey Mouse klubu. Animácia je až príliš jednoduchá a nehodná roku 2013. Myslím, že ani deťom toto neulahodí. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A tahle blbost má v současné chvíli nad 60%? Mně už přijde, že se už pomalu neví, co natočit a když to navíc vezme do ruky německé animační studio, vznikne z toho takováhle ptákovina. Ano, je to pro děti, kdy bych se ale nedivil, kdyby to ani jim nějak extra nesedlo. Jeden z těch horších animáků, co jsem měl tu možnost zatím vidět. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem je to úchylné, ale od Němců mě to ani nepřekvapuje a svým způsobem to má něco do sebe! ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

No nemůžu říci, že by to bylo nějaké drama, ale koukatelný to bylo. Něco málo, co se tam řeklo, dávalo smysl a ostatní bylo pěkně animované. Dětem se líbilo, takže se oddychová pohádka němcům docela povedla. ()

Pampa 

všechny recenze uživatele

Tak po pravdě, nejdříve mě málem odradila animace, protože jsem už viděla lepší. Přesto jsem si film pustila a nelituji. Milý příběh o zajíci (který se narodil bez oušek a proto si s ním ostatní zajíci nechtějí hrát, dokonce ani lišák ho nechce sežrat protože není pořádný zajíc) který se rozhodne najít si kamaráda přes agenturu. Jediný požadavek: ať je to tvor bez uší. Jednoho dne před svým prahem objeví vejce. I když se z vajec nic ušatého neklube, tak právě z toho jeho se vyklube kuře se zaječíma ušima. Tím začíná příběh opřátelství zajíce bez uší a ušatého kuřete. ()

hiczech 

všechny recenze uživatele

Námět na tento film nosil v hlavě Til Schweiger už od roku 2006, kdy probíhalo natáčení prvního bezušáčka (Zajíček bez oušek). I tento film měl být původně totiž celovečerní. Bohužel došlo k několika změnám v životě Tila Schweigera a skluzu se scénářem, takže film původně plánovaný na rok 2010 se o pár let pozdržel. I tak si v něm Emma s tátou opět zahrála... ikdyž 'jen' hlasem kuřete. ()

E-Swift 

všechny recenze uživatele

Musel jsem dat hvezdu za stupidni napad. Jinak je to porno filmoveho prumyslu. Tak nejak zmutovane Teletubbies, coz byla taky pekna sracka a vyplach mozku formou LSD. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Docela mila pohadka. Hlavne stokrat lepsi nez Barbie, Pikacu, duhovi ponici a podobny zhovadilosti. 10/11/2019 65% ()

Benoit 

všechny recenze uživatele

Tak hloupé, tak stupidní, nehezké až nechutné zvířátka narušené snad dávným výbuchem v Černobylu. Přesto z druhé strany strašně roztomilé a vtipné. Něco podobného jsem ještě nikdy neviděl a už asi neuvidím... A přesto že se mi to vlastně nakonec i líbilo, nejsem přesvědčený o tom, jestli bych to někdy pustil svým dětem. ()

Killy 

všechny recenze uživatele

Dceri se to libi, za me je to hloupa pohadka. Misty i dost smutna, zajicka i kurete s handicapem nam bylo lito, pribeh jako takovy nic moc. ()

Chenile 

všechny recenze uživatele

Me ta pohadka prijde naprosto strasna. Ale pohadky maji byt pro deti a muj trilety syn ji zboznuje, takze musim dat alespon **** ()

Reklama

Reklama