Reklama

Reklama

Válka o planetu opic

  • USA War for the Planet of the Apes (více)
Trailer 11

Válka o planetu opic začíná dva roky po událostech předchozího snímku Úsvit planety opic. Z inteligentního šimpanze Caesara (Andy Serkis) se stal nezpochybnitelný vůdce rozrůstajícího se společenství opic, a když se s ním nyní setkáváme, je mu okolnostmi vnucena nová role válečného generála. Situace opičího klanu vedeného Caesarem je totiž katastrofální. Jejich skupina ustoupila do lesů, kde se často utkávají v bitvách s lidskou armádou, vedenou nelítostným plukovníkem McCulloughem (Woody Harrelson). Ztráty opičího společenství jsou obrovské a Caesar cítí bolest z každé smrti. Potýká se s vlastními temnějšími instinkty a nastupuje na cestu pomsty, na níž se nevyhnutelně střetne s plukovníkem v epické bitvě, která určí, kdo se stane vůdčím druhem, jenž bude určovat další osud těch druhých, poražených. (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Wau

Wau (hodnocení, recenze)

Predkozka

To jako myslíš vážně? Proč do toho pleteš politiku? Co je tobě do toho, co se komu líbí/nelíbí? Víš, že má vše svoje hranice? Komanče, ani jiný manýry sem netahej, buď tak mlaskav a klidně se z toho přemlaskni. 

sir-dave

sir-dave (hodnocení, recenze)

“Kingdom of the Planet of the Apes,” picking up many years after “War for the Planet of the Apes,” starts production next month and stars Owen Teague, Freya Allen, and Peter Macon. Directed by Wes Ball, “Kingdom of the Planet of the Apes” arrives in 2024.

3x hurá 😊

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

rollman1

Nové pojetí se povedlo, jednička super, dvojka fajn a trojka se mi nelíbí vůbec, možná jen řemeslně režijně ale jinak vůbec..ano novém blížícím se zpracování vím a těším se 

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Nono :D Vždyt je to fajn trilogie. Neříkám, že trojka je nejlepší, ale zrovna nové pojetí se povedlo. A neboj se, další opice už jsou v pre-produkci :D 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

No jo, někdo je Marvel idiot a někdo prostě jen idiot. Já jsem rád že tahle stupidita už skončila. Byla to fakt blbost a doufám že další díly nebudou podobné tomuto 

na příspěvěk reagoval rollman1

Mianelia2050

Mianelia2050 (hodnocení, recenze)

Tenhle film je náhodou fantastický! Ale dobrá, každého názor. Líbí se mi zpracování, příběh i výběr herců. Chvíly jsem si dokonce opravdu myslela, že to hrají cvičené opice. To, jak je napodobili, bylo úžasné. Moc se mi film líbil. Líbil se mi z těch tří dílů nejvíc, jelikož si orangutan Maurice adoptoval tu dívku Novu. Dávám plný počet hvězdiček.

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

duckman

tahle sračka se líbí jen komunistickejm prasatům a bezmozkům, vítejte v klubu přirozené inteligence kolego.

na příspěvěk reagoval Wau

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Jo tvl, ty taky budes expert tvl na fiilmy o mluvicich ynteligentnich opicich, ty vemeno tvl :D Co otom jako chces vedet ty drndo :DDDDDD

 (hodnocení, recenze)

duckman

Pro tebe je každý druhý film odpad!!! Asi víš o tom velkou piču, protože zřejmě píča budeš :-D

na příspěvěk reagoval duckman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Snad tohle tema uz navzdy zemre, co jako, to se potom muzou vzbourit treba prasata nebo psi?

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Neskutecny, jak takovahle sracka muze mit nadprumerne hodnoceni, filmove hovno o opicich alespon, ze tam dali tu vlozku o te nakaze, jinak uz to bylo uplne vymrdany, nechapu Harrlesona, ze do takovyho tupyho vyjebu oposranejch smárt-opicich sel.

Uživatel duckman smazal svůj příspěvek.

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

 A vůbec vy posrané mrdky co hypujete tuhle komoušskou agitku,  doufám, že pečlivě studujete soudruha Marxe!

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Predkozka

furt lepsie Gladiator ako ty, ten clovek ma este idealy a bojuje za ne .. preto mi je sympaticky ... ty vidis vsade antisemity /aj tam kde nie su/ a obavam sa, ze u teba primitiv davno zvitezil nad silou moudrosti -- ili coz tlacis zo seba same nezmyselne hovna, len sem tam daco qci napises 

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

marvel kid zní dobře, ale musíš si uvědomit, že většina marvelovských idiotů neumí ani hovno anglicky, takže marvelovský idiot je samozřejmě jim mnohem srozumitelnější

na příspěvěk reagoval Clark_Kent

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Predkozka

Daj mi najprv logické argumenty kde tam je ľavicová propagada a potom sa môžme baviť. Vôbec nevnímaš kontext celej ságy ktorá sa jasne snaží konflikt nezobrazovať čiernobielo a nikto tam nie je vyložene zlý, alebo dobrý. Dobro a zlo je jak na strane opíc tak na strane ľudí a všetci sa tam vlastne len snažia tak nejak prežiť. Celý film jasne tlačí na pílu v tom zmysle, že opice nie sú o nič lepšie ako ľudia, majú rovnaké zlé vlastnosti a v podstate vyhrajú len vďaka súdržnosti. Ano v tomto diely je jeden vypatalný dalo by sa povedať nácek, ale keď sa dozvieme jeho príbeh, tak je jasné že mu len proste preplo. Žiaden útok na západnú kultúru tam nie je, keďže žiadna západná kultúra tam už neexistuje.

na příspěvěk reagoval Predkozka

Uživatel Gladiator15 smazal svůj příspěvek.

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Je to levicovou propagandou celé prošpekované a rasismem a xenofobií vůči "západní kultuře" a samozřejmě tam kvete i levicový antisemitismus. Jak zde bylo již mnohými taky poznamenáno. Tenhle film je politicky angažovaný a proto je propagandou, kdo říká opak je jen hloupý marvelovský idiot. 

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Gladiator15

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Ta lavina byla podle mě docela blbost pro mě a ta armáda na konci byla nebo značila poslední populaci?

Související novinky

Pokračování Planety opic má název i obsazení

Pokračování Planety opic má název i obsazení

29.09.2022

Pokračování Planety opic ponese oficiální název Kingdom of the Planet of the Apes, tedy Království Planety opic, přičemž studio 20th Century oznámilo, že začátek natáčení vypukne už za měsíc. V… (více)

Příští Planeta opic našla režiséra

Příští Planeta opic našla režiséra

04.12.2019

Studio Disney před časem naznačilo, že hodlá nadále rozvíjet filmovou sérii o Planetě opic, kterou získalo díky nákupu studia 20th Century Fox. A svůj slib teď zdá se dodrží. Najalo totiž režiséra… (více)

The Batman se začne natáčet v listopadu

The Batman se začne natáčet v listopadu

06.01.2019

Chystaná sólovka s Batmanem od režiséra série Planeta opic Matta Reevese The Batman se zatím vyznačuje tím, že kolem ní panuje naprosté ticho. Částečně za to může fakt, že se Reeves filmu chopil… (více)

Reklama

Reklama