Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví iluzionisté ze skupiny Čtyři jezdci (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin. (Freeman Ent.)

Recenze (474)

bonovox 

všechny recenze uživatele

Recyklát jednotky bez šťavy a prekvapenia. Kedy konečne všetci pochopia, že divákovi nestačí v pokračovaniach navýšenie hereckých hviezd, akcie či ďalšej krkolomnej zápletky? ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

Žiadny kúzelník sa neuživí, ak bude dookola ukazovať tie isté triky. Druhé dejstvo Podfukárov nielenže neprináša nič nové, ono to dokonca oproti jednotke aj stráca dych a presúva sa do nižšej ligy. Pár zaujímavých momentov a jedno efektné (no predvídateľné) odhalenie neutiahnu celý film. Plus finálny zvrat nechá človeka dosť chladným. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Parta kouzelníků se po úspěšné akci několik let skrývala a nyní se pouští do nové výzvy. Protivníkem je firma vlastnící čip, kterým se může nabourat do jakéhokoliv počítače... Dvojka je stejně dobře natočená jako první díl. Lepší je ve vícevrstevném, propracovanějším a rozvinutějším příběhu a v zajímavých nových postavách (Lizzy Caplan jako nová dívka a Woodyho bratr). Je však ještě bláznivější a co se logiky a věrohodnosti týče, chatrnější než jednička. Takže v něčem lepší a v něčem horší. Důležité je, že jsem se opět slušně bavil. 65%. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nemělo šmrnc jako jednička. Sestava je stejná, akorát Islu Fisher nahradila Lizzy Caplan. Sice je úplně jiná, ale ne horší, prostě svá a vůbec její postava nenudila. Kámenem úrazu je scénář. Těšila jsem se, že jak mě dostala jednička, tak dvojku ještě víc vytuní, ale nestalo se tak. Než abych žasla nad zvraty, tak jsem byla mírně znechucená podivnými intrikami, kouzla byla přemístěna na vedlejší kolej a ani žádný pořádný závěr se nekonal. Akorát byly o to víc vidět počítačové zásahy. ()

SuperXero 

všechny recenze uživatele

Pre mňa vkusné pokračovanie partičky iluzionistov, ktorí si tentokrát vybrali za obeť Daniela Radcliffa. Ten sa snaží ovládať svet pomocou moderných počítačových technológií , a to chcú Four Horsemen odhaliť. Herecké výkony solídne, ilúzie zaujímavé a vtipné, dej nie je nudný, má spád a celkový dojem z filmu je dobrý. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Menší spád a větší překombinovanost oproti jedničce. Přesto to svůj účel splnilo. Tajemná (nebo spíš očekávatelně tajemná) odhalení, moc skrytá za zdánlivou slabostí - a naopak - ubohost ukrytá za vlastní iluzí všemohoucnosti. Bohatí lumpové dostali, co jim patří - a to já rád. Teď něco podobného o Babišovi, ale formou skutečného dokumentu... ()

Dejfajz 

všechny recenze uživatele

Nevím, musím říct, že i přes vetší neoriginalitu (vůči prvnímu dílu) se mi dvojka líbila. Furt to byli ti Podfukáři. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Kouzla mě nikdy nebraly... Ale film je natočenej slušně... Pohodovej oddech... Bavila mě role Radcliffa, který zahrál dost dobře... ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Platí, že opakovaný vtip není vtipem. A zde to platí na stoprocent! První díl zářil nápadem a novotou, druhý je plný chaosu a přeplácanosti. Obsazení skoro totéž, vyjma neobsazení Mélanie Laurentové a Isly Fisherové, což byla mimochodem jedna z největších chyb vůbec. A nahradit je měla trapná afektovaná Caplanová?? Výsměch!!! Ale pojďme dál. Průběh děje sice trochu připomíná předchozí snímek, ale divák zde vůbec nemá možnost orientovat se v ději. Prostě chaos! A vrchol všeho? Absolutně nevěříte tomu, co dělají! Zastavit kapky deště? Průchod karty přes rukávy? Letadlo uprostřed Temže? Achjo, vycucaný nápad přestal býti zajímavým! ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Celkom dobré pokračovanie ale chýba tomu už ten vau efekt. Herecké výkony sú dobré ale príbeh je príliš prekombinovaný a tlačí sa na efekt. Najviac to vidieť pri prenášaní ukradnutého čipu. Kúzelníci si ho prehadzujú medzi hoci by bolo najbezpečnejšie nechať ho u toho prvého, ktorý už bol skontrolovaný. ()

Tom_17 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že je to plnohodnotné pokračování jedničky. Dosazení Lizzy Caplan na místo Isly Fisher jsem se bál, ale nakonec to dopadlo dobře. Musím říct, že film mě opravdu bavil, ale samozřejmě tu už nebyl ten velký moment překvapení, že všechno ve všem je jeden velký twist, tak jako v jedničce a všechno je jeden velký plán, i když to tak nevypadá. Bohužel jednička ze mě udělala paranoika v tom, že jsem podezříval ve filmu kohokoliv, že je zapleten do plánu. Skvělé obsazení. Jasné 4**** ()

Martinko991 

všechny recenze uživatele

A idem to troška zhejtovať uplne odveci pokračovanie a bohužial to vyzerá aj na tretí diel (pane bože prečo?). Jednotka ma síce tiež nijak neoslnila avšak malo to aspon trošku originality vo svojom žánri. Dvojka nepriniesla absolútne nič nové, humor takmer nulový a za celý film ma prebrala v kine iba jedna scéna, jedna ! Jedine za kamerové triky dávam veľmi slabé dve hviezdičky inak som skutočne nenašiel nič čoby sa mi tam páčilo. ()

Benny85 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí 2 dílu jsem rozhodně nebyl zklamán, ale ani překvapen. Přišlo mi, že autoři hráli na jistotu a nevnesli do příběhu žádnou další myšlenku. Na druhou stranu nebylo vůbec špatné, že Mark Rufalo a Morgen Freeman byli mnohem více zapojeni do příběhu. rád se na tento film podívám znovu ()

sigiMAN 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola celkom dobrá oddychovka, ktorá nijak veľmi nepribije do sedačky ale ani neurazí... Dvojke ale chýbalo všetko to, čo zdobilo jednotku. Triky a vlastne všetko čo sa na plátne dialo bolo maximálne prehnané a miestami až trápne (scéna s kartami??? WTF??), veľký dôraz na "prekvapenia" ktorý mi miestami až vadil, triky ktoré boli miestami už moc... 50% ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

prvý film bol rozhodne lepší. Pokračovaniu chýbalo to správne napätie a dej bol natoľko prekombinovaný, že sa v tom asi stratili aj samotní herci. Triky a kúzla tam nechýbali ale ich neskutočne komplikované zákulisie bojovalo z pocitom realnosti. systém a zmysel OKA som tak či tak vo filme nepostrehol. Dá sa to pozerať a má to aj aký taký spád a opäť samozrejme chýba nejaký ucelený záver, čiže to zaváňa nejakým nepotrebným pokračovaním. ()

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Boratova špionážní komedie našla režiséra

Boratova špionážní komedie našla režiséra

04.12.2013

Sacha Baron Cohen se dlouho poctivě připravoval na roli Freddieho Mercuryho. Jeho snaha ale vyšla vniveč, když ostatní členové skupiny Queen odmítli jeho nekompromisní pojetí i se stinnými stránkami… (více)

Reklama

Reklama