Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví iluzionisté ze skupiny Čtyři jezdci (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin. (Freeman Ent.)

Recenze (474)

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Čím to je, že se podobné filmy snaží být s každým novým pokračováním chytřejší a chytřejší a ve své snaze diváka za každou cenu ohromit a šokovat, absolutně zapomenou, že celá ta překomplikovanost jenom člověku leze na nervy. V polovině filmu jsem začal přemýšlet, jestli se mou není něco v nepořádku, když jsem začal zcela nepokrytě přát geniálně a blahosklonně se tvářícímu ústřednímu týmu, v lepším případě veřejně zapomnění a zostuzení, v tom horším pomalou a bolestivou smrt. Doufat v doživotní vězení by bylo asi příliš, všichni totiž víme, jak tyto filmy končí, což je věčná škoda, protože skvělý Daniel Radliffe měl být ten, kdo se bude smát naposledy. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Na tento čistý brak by se mohla napsat posměšná recenze velmi lehce. Magie si tu moc neužijeme (snad jen ten Eisenbergův déšť, ale ta digitální kartovaná rozhodně nebyla nijak kouzelnická), postav je tu jak na orloji, protože čínský tygr je na vzestupu... Byla by to lehká kritika, jenže ten film je přes všechen ten nonsens a brakovost...lehký. Lehký a osvěžující brakový koktejl, který pročistí hlavu a nepřinese kocovinu. ()

Baker 

všechny recenze uživatele

První díl mnohem lépe balancoval na hraně zábava/kravina. Radcliffe je fajn, ale nejzábavnější scény má už v traileru. Tam naopak byl jen náznak výborné loupeže zhruba uprostřed filmu (házení kartou). Třetí akt bohužel přepadne přes hranu blbosti a opět - všechno už bylo v traileru. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Tá - čo očividne mala byť prínosom a každý ju tu ospevuje - Lula mi pila krv od začiatku jak komár a bola otravná jak masárka! Fakt "vtipné" hlody mala. Do filmu pasovala asi ako Jar Jar Binks do Star Wars! Next time - better i don¨t see you again! To, čo sa Vám páčilo na jednotke je tu tiež, ale holt - stačilo. Tiež nemáte radi na raňajky furt "4 vajcá". Film má samozrejme aj horrorový nádych, z ktorého sa v momente poseriete a poštíte zároveň: FBI má pod palcom celý Londýn! ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

I pres skvelou hereckou sestavu trochu okate masturbacni a ne tak zabavne, jak bych cekal. Jako jendorazova spotrebka prjde vhod, specialne mate li radi vysirky, efekty a velkolepe sceny. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ono zbývá už jen doufat aby nevznikl další díl. První díl byl jisté překvapení a toto je přesný opak jen nudná fraška. ( 2.11.16/PC ) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Ono by bylo lepší si před dvojkou sjet i jedničku, kterou jsem po těch 3 letech úplně zapomněl a asi mi uniklo pár souvislostí kdo je vlastně kdo. A ikdyž vím, že jednička byla dobrá, tak dobrých situací bylo po skromnu. Dost povedená byla scéna s předávkou karet a nejlepší postava asi Lizzy Caplan. Zbytek už nestál moc za řeč. ()

Pod 

všechny recenze uživatele

TO BYLA TEDA SHOW! Chu si u G.I. Joe vyzkoušel, jak sequely rozhodně nedělat a teď už očividně ví, jak je dělat. Oproti minulému dílu bohužel ubyla mysterióznost a krimi, zato přibila komediálnost a akce. Na této metamorfóze utrpěla atmosféra a osudovost prvního filmu. Ale přibilo několik dalších prvků a už jen kvůli nim stojí za to film vidět. Těmi "prvky" jsou Lizzy Caplan, Woody Harrelson (!) a snad ta nejoriginálnější a nejlépe natočená loupež v dějinách filmografie. Kritikové si stěžují na komplikovanost a spousta zvratů ve scénáři a ovečky je poslušně následují - kritikové už nevědí, co by filmům vytkli! Po technické, režijní a herecké (nejlépe obsazená týmovka od Star Treku) jde o velmi kvalitní svěží standard, který v dnešním "komiksovém" světě nemá obdoby. No a to nejlepší nakonec - HUDBA! Brian Tyler je prostě Pan Skladatel a bylo úžasné poslechnout jeden z nejlepších a nejoriginálnějších motivů posledních dvou dekád pořádně ohulen v kině na pozadí tohoto netradičního blockbusteru. Navíc se jedná o nejlepší komedii od The World's End. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Děs běs. Po jednání prvním přichází nudná dvojka, která je charakterizována prostoduchou zápletkou, nudou na straně diváka a chlapcem, který přežil. Všechny tyto faktory jsou umocněny přetaženou metráží, což má za následek pokles pozornosti ze strany diváctva už v prvních třiceti minutách. Tohle už nikdy. 31% ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Jon M. Chu vytáhl z klobouku kouzelníka Pokustóna absolutně zbytečné pokračování filmu, které opravdu nemuselo vzniknout. Celé je to nuda v nablýskaném hávu plná spousty nelogičností, dementních zvratů, efektů pro efekt. To, co funguje v jedničce, je tady dohnáno ad absurdum, ve stylu všechno je dovoleno, divák to skousne. Neskousne. Za zmínku stojí maximálně tak scéna s přehazováním čipu, ale to je na celkovou stopáž málo. Děj je natolik zamotaný, že to člověka (mě) spolehlivě otrávilo a ty dvě umolousaný hvězdy dávám spíš pro formu a z čirého nadšení, že po 120ti minutách Jezdci dojeli do cíle. U třetího dílu být nechci. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Som zmätený asi ako Londýnčania pri Hľadaní dámy. Po brutálnej jednotke, ktorú som zožral aj s navijákom (2x!) prišla dvojka, ktorá .... varí z vody. Či chceme či nie, scenáristicky je to predvídateľné, lebo jednotka nastavila latku veeeeľmi vysoko, preto je ťažké diváka nejak prekábatiť. Ale Jon M. Chu(j) sa o to všemožne snaží a záver prekombinuje tak, až ma úplne znechutil. Vizuálne je to opäť podmanivé, najmä scéna s lietajúcou kartou a zastavovanie dažďa. Žiaľ, chce sa to hrať na veľkolepú parádu, ktorá ale má veľké logické diery. Škoda, že im Potter nemohol predviesť skutočnú mágiu a trochu ich zrovnať. A dokonca ani môj obľúbenec Caine ma tu už nepotešil. Tak trochu mierne, ba priam trochu viac sklamaný. Slabšie 3 z 5 ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Není to akční, není to thriller a ani komedie. Co to tedy vlastně je? Nudná a ukecaná slátanina, při které jsem se přemlouval, abych to nevypnul. Přiznám se, nedokázal jsem to. Dodívat se na Podfukáře 2 ještě někdy? Ne, děkuji. To si radši ze zadku vytáhnu králika i s kloboukem :) ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Na pokračování jsem se hodně těšil a rovnou musím přiznat, že nejsem zklamán. Ani trochu. Právě naopak. Jen málo filmů vydržím sledovat i po několikáté se stejným zápalem. Podfukáři do této vybrané skupinky bezesporu patří. Podle mě jde o hrozně nedoceněný film. 80% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po naprostém překvapení, skrytém v bravurním prvním aktu, jsem se na druhé dějství vychytralých moderních kouzelníků těšil opravdu hodně. Oznámení Daniela "Pottera" Radcliffea do role úhlavního záporáka mi zprvu nějak nešla k chuti, jakmile jsem film konečně pustil, zjistil jsem, jak ohromně jsem se mýlil. Také jsem se vzdal nadějí, že by se pozoruhodné triky z prvních Podfukářů daly ještě překonat. A světě div se, ono se to vyvedlo! Klidně bych se do budoucna nebránil nějakou dobu spekulované třetí části. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Scéna s kartou je čisté utrpení a scénaristitcká demence desetiletí. Wannabe cool film, který trapností přetéká a nejhorší je, že si s tím někdo dal sakra práci. Nejlépe střežené, hypermoderní, ale kamery ten den nefungovali? Ok. A ostražitost strážců, když už si teda jakože všimnuli, na úrovni "Co to bylo? Asi blouzním." Pro děti do 8 let asi fajn. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda! Jsem hrozně ráda, že jsem se na to vydala do kina a mohla si tu podívanou užít plnými doušky. Sice nás tu už nic moc nepřekvapí. Během sledování odhadujeme, kde bude chyták tentokrát. I přes to jsem si to naprosto užila. Ty velkolepý scény s úžasnou hudbou, popisováním tajemství a parádními herci! Tohle mi fakt utkví v hlavě hodně dlouho. Největší obdiv zasluhuje úsek s házením karty a obzvlášť kouzelnický trik s umělým deštěm. Takhle soustředěná a zabraná jsem v kině nebyla poměrně dlouho. Vcelku srovnatelné s jedničkou, protože u obojího se najde něco, co v tom druhém chybí a nebo naopak přebývá. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila, protože přinášela něco nového a měla celkem originální a dobře promyšlený děj. Bez pokračování by se ale klidně obešla. Dvojka už není nic jiného než velké "inception" triků - jeden trik skrývá další společně s dalším trikem, který je součásti jednoho velkého triku, který je vlastně trikem někoho jiného, který udělal trik na toho dalšího, kdo už si myslel, jak nad tím prvním vyzrál. Zmateni? No asi tak si budete připadat při sledování tohohle filmu. Po vizuální stránce se jedná o solidní podívanou, ale děj je tak moc překombinovaný, že má spoustu trhlin a ve výsledku jde o jeden velký nesmyslný trik, kterému bohužel nejde ani trochu věřit. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Celkom dobré na to že to točil Chu J.. Film sa opiera o elitných hercov. Áno aj Potter je v pohode. A tiež ťaží z úspešných vzorcov predošlého počinu. Dej odsýpa. Je to dynamické. Zábavné. Ale ten neschopný Chuj neprináša nič nové. Proste nasadol do dobre rozbehnutého vlaku. Mohlo to byť o triedu lepšie, keby to točí aspoň priemerný režisér. lepšie 3 hviezdy. ()

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Boratova špionážní komedie našla režiséra

Boratova špionážní komedie našla režiséra

04.12.2013

Sacha Baron Cohen se dlouho poctivě připravoval na roli Freddieho Mercuryho. Jeho snaha ale vyšla vniveč, když ostatní členové skupiny Queen odmítli jeho nekompromisní pojetí i se stinnými stránkami… (více)

Reklama

Reklama