Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se to být nemožné, ale i hračky mohou být smrtelně nebezpečné! Mladá policistka se v temném skladišti utkává s velmi nebezpečným gangem a ještě nebezpečnějším pekelným démonem a jeho démonickými hračkami. Nastává boj, který může vyhrát pouze jeden. (Chupacabre)

Recenze (17)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Žiadny zdĺhavý prológ, tvorcovia sa s ničím nedrbú, šup ho rovno k veci, skratkovité predstavenie ústredných postáv ( resp. budúcich mŕtvol ) a ide sa na vec. Hororové béčko ako z maľovaného vajíčka. Aj napriek všetkej tej svojej lacinosti, má kúzlo a atmosféru a človek sa nenudí. A tá detská killer baby hračka s intenzitou hlášok na každých 10 sekúnd, stojí za to. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Na Demonic toys jsem se tak strašně dlouho těšil a takové hrozné zklamání se mě dostavilo. Strašlivá nuda, debilní příběh o démonovi, který se ukrývá v chlapeckém těle (hraje ho Daniel Cerny, známý z role posedlého chlapce z Kukuřičných dětí 3) a má pod sebou armádu vraždících hraček...čekal jsem větší peklo, hraček tolik není a vraždících hraček je poskrovnu...Veliké zklamání... ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Za mě můžu říct, že Bandovci rozhodně nezklamali... Primitivní příběh, poměrně sympatičtí herci (až na Daniela Cerneho, ten klučina mě sral už v Kukuřičných dětech 3) a klasicky slušná Bandova hudba... A když k tomu přidáme litry krve a příjemný černý humor, dostaneme parádní béčkovou jednohubku... Ale musím podotknout, že série Puppet Master je třídu lepší... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Béčkový puppet horor o zabijáckych hračkách, ovládaných detským démonom, majúci svetlejšie ale zároveň aj slabšie momenty. Demonic Toys sa snažia čo najnenápadnejšie vykrádať Detskú hru či Puppet Mastera, charaktery démonických hračiek však oproti postavičkám zo spomínaných dvoch filmov nie sú zďaleka tak rozvinuté, aj keď napríklad vulgárne kľajúca bábika Oopsy Daisy stojí určite za povšimnutie. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ďábelské hračky s osmdesátkovým vizuálem doplňují sérii o vraždících hračkách s o něco lepším Mistrem loutkářem a Chuckym, i když zatím úplně nejlepší jsou pro mne Panenky (1987 - S.Gordon-B.Yuzna). Ze zdejšího osazenstva se mi nejvíce líbil šáša (ano, šašci, klauni a další rozveselovači dokážou řádně vyděsit), nejpraktičtější byl naopak jistě robot. Herecké výkony snad ani hodnotit nebudu, jelikož ty jsou céčkově otřesné. Pohledná T.Scogginsová dvě třetiny filmu proheká (hrůzou) a zbytek dělá křoví. Dostat se z prokletého skladu není jednoduché, a tak dojde k četným masakrálním útokům zahrnujícím ukousané prsty, vytrhané maso z tváří, vydloubnuté oči i uraženou hlavu. Přesto je gore spíše umírněné, nijak šokující. Červená krev je vkusně doplněná zeleným slizem. Milý film. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Hlídači skladiště běží v televizi jiná klasika bratří Bandů s vraždícími hračkami, a to Mistr loutkář (1989). (Bloody13)

Reklama

Reklama