Reklama

Reklama

Panáček vs. démonické hračky

(neoficiální název)
  • USA Dollman vs. Demonic Toys
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ďábelské hračky znovu ožívají! Do skladu s hračkami se vloupe bezdomovec a vlastní nešikovností si tu rozbije hlavu. Jeho krev však probouzí hračky, které si chtějí hrát trochu jinak, než by kdokoli čekal. Najde se někdo, kdo tuto hru zla zastaví? (Chupacabre)

Recenze (6)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A já si myslel, že od Full Moonu mě nic nepřekvapí. Ale to bych musel znát jejich Dollmana: postavičku ze stejnojmenného akčního sci-fi béčka, která má sice sotva dvacet čísel, ale nepřátele kosí s lehkostí Terminátora (však tu taky Schwarzeneggerovo jméno zazní). Se svojí příbuznou blonďatou prcinou se tu musí postavit proti jiné legendě z říše hraček... Zkrátka další úlet bratří Bandů, tentokrát skoro až bizarní. Flashbacky ze vzdálených planet plných ufounů, souložící panenky, srandovní masky (obzvláště zvětšené verze samotných Demonic Toys), rozstřelená skákavka a jiné ingredience dělají z filmu drsné guilty pleasure. V podstatě strašná blbůstka, ale člověk se alespoň zasměje. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Do režisérského křesla tentokrát usedl sám ,,velký‘‘ producent Charles Band, který se rozhodl skloubit tři filmy z dílny společnosti Full Moon Entertainment dohromady a udělat z nich jeden celek (společné pokračování). Jedná se o akční sci-fi Dollman (1991), horor Demonic Toys (1992) a sci-fi Bad Channels (1992). Jednoduše si vypůjčil z každého z nich jednotlivé postavy a utvořil s nimi tento paskvil. Zatímco na jedné straně série Puppet Master získávala docela slušné ovace, tak tohle pokračování se vůbec nepovedlo. Oproti prvnímu dílu Demonic Toys se zhoršilo skoro všechno, co se ještě dalo. Atmosféra se pohybovala téměř celý film na bodu mrazu. Protože polovinou filmu se proháněly vzpomínkové scénky ze všech tří filmů zřejmě proto, aby nás scénáristé a producent seznámili s předcházejícím dějem. Jenže to podle mě přineslo ještě více zmatku, jelikož ti, kdo ty filmy neviděli, stejně moc nepochopí podstatu věci, která jen odvádí od právě probíhajícího děje. Paradoxem zůstává, že právě tyto vzpomínkové scény patřily k tomu nejlepšímu, co bylo za celý film vidět. Tedy hlavně co se efektů a kvality masek týká. Hudební doprovod se rovněž skládal se skladeb, které zazněly ve všech již dříve zmíněných filmech a nic nového tedy k polaskání vašich sluchových orgánů nepřibylo. Taktéž samotné hračky se zhoršily. Mohli by jste si říct, jak je to možné, když za vším stojí ten samý tým jako u jedničky. Bohužel je tomu však tak. Objeví se tu opět Baby Oopsy Daisy a její černý humor, který byl opět ozdobou jinak nudného filmu. Uvidíte i Mr. Statica a jeho novou barvu laserů a na scénu dorazil i Jack Attack. Tentokrát však nebude vyskakovat ze své krabičky, ale bude se prohánět ve větrací šachtě. Jeho vzhled se však výrazně změnil. Za to co s ním udělali, by si měli tvůrci masek pořádně vyfackovat a dostat na místě padáka. Větší hnus jsem už opravdu dlouho neviděl. Co mě však překvapilo nejvíce, byla absence mého miláčka Grizzlyho, kterého nahradil Zombietoid- panák s mačetou (mečem) v ruce. Dokud byly hračky zabírány ze předu, tak se na to dalo ještě dívat, ale jakmile přišel záběr ze zadu, tak mě braly mrákoty. Panenka Oopsy Daisy vypadala ze zadu jako nafouknutý kopačák s kusem hadry kolem sebe a rukou tlustší nežli její hlava. Jack Attack byl minutu od minuty vyfouklejší až úplně splaskl a nová loutka byla zjevně bez IQ.Není divu, že se producenti a scénáristé po tomto fiasku rozhodli natočit nový film pod názvem Demonic Toys 2 a tento paskvil odsunout do kytek.30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jeden z původních samostatných filmů. Ono to ale vůbec nevadilo. Klaunská housenka je super. Tu chci domů. Panenkovské batole je esencí démoničnosti. Zábavná nápaditost, když se Dollmana pokouší roztrhnout autíčky na ovládání. Je to docela sranda. Triková stránka klasicky povedená. Jen ty souboje mohly být trochu specifištější a ne tak prosté a rychlé. Ale co taky chtít od hodinové stopáže, z níž se půl hodiny musí vysvětlovat původ hlavních hrdinů ze samostatných filmů. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pred zhruba 25 rokmi zrejme tvorcovia ešte stále nevedeli, ako prepájať jednotlivé filmy v jeden veľký vesmír ( teda málokto to vie aj dnes - výnimka MCU ). Jedným z pionierov bol aj Charles Band a jeho Full Moon Entertainment, ktorý sa o to pokúsil v ďalšom svojom béčku. Tentokrát spáril DOLLMANa, BAD CHANNELS a DEMONIC TOYS. A toto sexuálne znásilnenie si vybralo svoju daň. Ešteže nie až tak veľkú, pretože na minimálnej ploche jednej hodiny, sa spôsobili minimálne škody. Gore - škrtám, akcia - škrtám, scenár, ktorý sa dá sledovať - mínus, herci - detto. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tento crossover konečne prináša to čo Bandovské produkty obvykle len sľubujú, poriadnu pošahanú zábavu! Všade samý exoti, trpaslíci, trpasličí emzáci a známe teroristické hračky. Okrem robota. plaziaceho sa ( a neustále rehotajúceho sa ) šaša a vulgárneho násilníckeho bábätka pribudla aj posila v podobe šialeného panáčika GI-JOE s vypúlenými očami. Diabolské bábätko je obzvlášť vo forme, keď na neho dollman strieľa tým svojim superkvérom vylezie z neho hláška - "ježiši kto je tam, Schwarzenegger"? Tak tiež sa chystá znásilniť tú mini ženu ( ktorá sem doplachtila z nejakého iného filmu od Full Moon ) v domčeku pre bábiky. Prospelo by tomu snáď len nejaké to gore, keby tu lietali črebá a mozgy, dementná zábava by bola dokonalá. Ale aj tak je to sranda. Mimochodom, nemá to 80 minút ako je tu uvedené, ale len 60 a to je tak akurát. Ďalších 20 min. by sa bezpochyby utápalo v hromade kecov a beznádejnej snahe o vytvorenie nejakého zmysluplného príbehu - ešte to tak! ()

Reklama

Reklama