Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milujete HO, ale má své mouchy? Zbožňujete JI, i když pořád všechno rozpitvává? Ženská logika a mužská zásadovost v praxi! Kateřina Brožová a Marek Vašut v komediálním seriálu. (TV Barrandov)

Recenze (61)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co je jednoznačně pozitivní, to je nadšení s jakým se dvojice Brožová - Vašut a Pogodová - Suchařípa navzájem špílcují, případně uvádějí třetí osoby do rozpaků. Ale bohužel je to celé neživotné, a leckdy jednoduše předvídatelné, protože jde v podstatě o letité manželské anekdoty, porůznu řazené do delších nebo kratších pásem. Někdy se totéž těsně po sobě variuje, což je dost riskantní podnik - přesně podle stylu experimentů páně Procházkových s vkusem českého diváka (viz třeba improvizační TV show-soutěž, jejíž jméno už jsem zapomněl...). Nutno ale říct, že místy jsem se opravdu pobavil - naneštěstí v poměru k celku toho dobrého bylo příliš málo. Za málo peněz... dost kolísavé množství muziky. 50%, a to jsem, jak se dívám okolo, opravdu grand:) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je naozaj niečo príšerné. Vrcholne trapné. Totálne idiotské. Komediálny seriál? Kdeže! Absolutná chujovina. Televízny kreténizmus. Nemá to ani hlavu, ani pätu. Kolekcia nezábavných, hlúpych vtipov. Ona - Kateřina Brožová - stará, skaredá čarodejnica a On - stárnucí seladon Marek Vašut. Maximálne nesympatická dvojica hereckých skrachovancov. S týmto prostoduchým projektom klesli až na úplné dno. Dvaja úbožiaci. On - odpad a Ona - ešte väčší odpad! ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Oba potřebovali penízky na hypotéky? Mohli to udělat jinak a nevypouštět do světa takový paskvil.!!! PS: Panu Procházkovi se divím, že tak klesnul... :-( ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že v oblasti televizní zábavy už nějaký ten pátek čampeme po dně. Tuhle mi ale někdo nadzvedl parkety a tam Brožová s Vašutem... Bylo mi stydno, protože jsem měl pocit, jako kdybych sledoval někoho, kdo sedí na záchodě a sere. A nemůže se mně nikdo divit, protože ono to vypadá stejně... ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Procházko, Procházko, proč se nedržíš divadla???!!! Velká škoda, že Brožová znovu nekandiduje za ČSSD, tohle by jim mohlo vzít pěkných pár procent ! Vašut by měl raději postarším pánům odbíhajícím na WC nabízet modré růže nebo jezdit v reklamě s kačenou po francouzských vinicích.... Tohle je opravdová hardcore TV brutka. ODPAD ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Dobře, je to sice ze života, nutno podotknout s manželského života a tudíž se zdají různé strasti každodenního dne zábavné, protože mnozí v tom najdou sami sebe, ale to zpracování je bohužel natolik "amatérské" a dosti kýčovité, že s hodnocením musím jít velice dolů. Musím se ale přiznat, že některé, fakt některé scénky jsou trefné a povedené, až se u nich člověk pobaví. | Průměr všech zhlédnutých epizod 35% (1*) | ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá - přiznávám, hodnotím poté, co jsem viděla 10 minut, protože víc už vidět nehodlám.Tahle věc a hlavně její tvůrci neměli ani špetku ambice, ani trochu snahy. Leda tak vydělat nějaké peníze. Což se jim povedlo a je tedy zbytečné se na to dívat. Měl to být asi sled skečů, jenomže ani jeden z nich nemá pointu. Je to dost mizerně zahrané, to se ale hercům vyčítat nedá, protože prostě nemají co hrát. /10. 9. 13./ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na hercích je vidět, že se baví, ale to je asi tak jediné oživení. Sled v podstatě vtipů á la Zlatá mříž, kde pořád čekám na nějakou pointu, ale ona nepřijde. Některé scény vlastně ani nejsou vtipné, připomínají dřevní doby Na stojáka, kdy se lidé snažili asociovat vtipy bez přípravy, spatra. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak se na Barrandově dali (nez)odpovědní lidé se syndromem dutých hlav zase jednou dohromady, když přemýšleli, co by tak ještě mohli vyzvracet na obrazovku, protože toho Ringa přeci nemohou reprízovat třikrát denně, pozornější divák by si toho přeci ve slabé chvilce mohl všimnout !! A tak se domluvili, že budou hlásit své nejoblíbenější zahraniční seriály, které je zrovna napadnou.. Pak na kalkulačce sečetli všechny tipy a nejvíckrát, tuším, že dvakrát, se ozvalo "Ženatý se závazky" !! Vždyť to nám přeci Vláďa Železný ( a zlatý ) tlačil jako vzor inteligentní americké zábavy !! ;) "Kucí, to by se mohlo líbit !!" Pak ovšem někdo namítl, že přeci v Česku sitcomy neumíme !! "To nevadí, zavoláme zasloužilého, nebo vysloužilého (??), hošana, tedy vlastně mistra lidové zábavy, Zdeňka Troškových, ten už si jistě poradí !!" A protože Zdenda je liška podšitá, napadlo ho spojit příjemné s užitečným, a tak, milé děti, vznikl patvar, který by si někdo mohl snadno zaměnit se slepencem skečů !! To přeci český divák nepozná, že jde ve skutečnosti o brilantní teaser k dalším pěti pokračováním Kameňáku !! ;) Vždyť Barrandov stejně nikdo nesleduje..;) Teď vážně !! Tuším, že mě budete podezírat z toho, že jsem si dnes zapomněl vzít svoje prášky, ale mě to docela pobavilo, zejména dík celkovému konceptu se totiž nic nestane, když si odskočíte do koupelny, nebo vám upadne vajgl pod kanape, pokud tedy nemáte koberec, Marek Vašut coby strašný hovado, rozený tvorstva pán, budu si myslet, že hraje sám sebe, mě rozesmál víckrát, než by mě vůbec kdy napadlo, hlavně dík vděčněji narychlo napsané roli a sebeironii, s níž se odkazuje třeba i na svoje reklamní pecky, a Brožová, když už nic, protože ona opravdu nemá co nabídnout, aspoň se na ni dá koukat !! ;) Ve srovnání s 99% všech těch (s)hitůvek, které nejpokleslejší česká stanice TV Barrandov nabízí, budu velkorysý a napálím celé dva kusy a budu doufat, že mé tiché přiznání nikdo číst nebude !! ;) Ona a on totiž opravdu přichází s něčím novým, nepříliš okoukaným, totiž naprosto nenáročným, co se týká výrobního procesu, pořadem, jemuž označení seriál sluší asi jako Cibulkovi ten slizký úsměv, který se omezuje pouze na velmi volně řetězené situace předstírající skeče, při nichž se autoři poněkud zbaběle spoléhají na divákovu vlastní zkušenost.. Škoda, že se barrandovští rozhodli z toho kanadského konceptuálního hadru vymačkat i poslední smradlavou kapičku, díky čemuž se vlastně každá další epizoda, obzvláště s příchodem Pogodové a Suchařípy, jen hlouběji a hlouběji boří do toho tuzemského televizního hnoje.. A teď vyčůrat, pomodlit a spát !! ;) ()

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

I zapřísáhlý ateista musí zvolat: (televizní) Bože, zač nás to trestáš... To co možna funguje např. v Anglii, se nemusí podařit v Čechách. U nás prostě ty skeče moc nefrčí. Brožova je sice pěkná ženská a Vašut má charizma, ale měl raději "prodávat" auta a degustovat víno. Tento koncept se nechytí. Prorokuji mu jepičí život. Viděl jsem sice jen pouhý jeden celý díl, ale "bavil" jsem se tak, ze další vidět už nemusím. ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Antonín Procházka ? Krindy - pindy, to snad ne ! Je smutné, když se u zábavného pořadu baví pouze protagonisté, zatím co ti, kterým je pořad určen, by nejraději rozkopali televizor (když už nemůžou nakopat ,,tvůrce"). ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie,toto nemôže fungovať.Takýto formát rozhodne nedokáže zabojovať o moju priazeň.Spojenie u mňa neznášanlivej Brožovej a naopak zbožňovaného Vašuta je nonsens.Komické situácie-pomenujme ich tak-sú ako vystrihnuté zo života,ale žeby som sa nasmiala,nemôžem povedať.Takže nesplnilo účel ani cieľ,pre ktorý bola relácia vytvorená.1 hviezda za Vašuta. ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nejde brat ani ze srandy. Namet mozna neni uplne marny. Ale to zpracovani, vcetne grafiky titulku..., to je jak ze zvlastni skoly. A Vasut s Brozovou tomu dali korunu. To nikdy nebyli zadni velci herci, ale to co predvadi zde, je silene. ()

sator odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že kdyby otec Suchařípa viděl v čem a s kým syn hraje vzal by ho flaškou vodky po hlavě ta kravka s nulovým talentem je zlej sen.... ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Jako totální výplach po těžkém dnu to může jakž takž fungovat. Je to tak prostinké, že se člověk nemůže ani zlobit na nedostatky. Vašut se na to hodí, aby stíral Brožovou. V malém množství to neublíží, při častějším dávkování hrozí průjem. 30%. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Předem říkám, že ani Vašuta, a tuplem ani Brožovou rád nemám. Co ale musím ocenit je to, jak trefně je zde nastíněn vztah mezi mužem a ženou, mám zato, že u 90 % párů to takto dnes opravdu funguje a ti dva fakt vypadali, že spolu jsou...takže trošku nechápu zdejší zaujaté a zatrpklé hodnocení. Obecně mi dnes přijde, že většina hodnotících jak vidí českou produkci, tak ještě před shlédnutím již podhodnocuje....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

Reklama