Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milujete HO, ale má své mouchy? Zbožňujete JI, i když pořád všechno rozpitvává? Ženská logika a mužská zásadovost v praxi! Kateřina Brožová a Marek Vašut v komediálním seriálu. (TV Barrandov)

Recenze (61)

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem náhodně tuším 5 dílů. Vúbec mně to nebavilo. Nejsem si jistý jestli si můžu dovolit hodnotit, když jsem toho shlédl tak málo, ale předpokládám že lepších dílů asi moc nebude. Dám 1 hvězdu, protože to má alespoň nějakou myšlenku a znám daleko horší braky. ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Zrovna jsem na to náhodou narazil a zůstal jsem u toho právě s ohledem na zdejší hodnocení. No, nebudu to už víckrát vyhledávat, ale zase až taková příšernost to není. Naopak, některé dialogy jsou naprosto ze života a nikdo mi nebude tvrdit, že něco podobného nezažil /nezažívá/ nebo aspoň někoho podobného nezná. :-) ()

Tucinka odpad!

všechny recenze uživatele

...uplně se stydím, že jsme vydržela celý první díl zkouknout....druhý jsem už nedala ani pět minut.... ()

nikabela 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina,a celkem nechápu,oč se tady režisér snažil.Tak trapné dialogy se neobjevují často a přišlo mi že i ústřední dvojici bylo blbý přeříkávat některé věty. V célém dílu se objevily asi tak dvě vtipné věci,a to i přesto,že to má být komedie. Vašutovi bych možná i některá slova sežrala,ale Brožová je opravdu špatná,hoodně špatná herečka. :-/ ()

Ruslan odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď asi toto přesně vystihuje tento sitcom. Nezasmál jsem se ani jednou a jen přemýšlel o tom kdy bude konec. Klasika Barrandov utrpení. 5% ()

Zanian 

všechny recenze uživatele

Na tu dnešní bídu a jako vzdor odpadářům jsem to o 3 hvězdičky zvýšil. Je to sice blbé, ale je to aspoň barevné. Na rozdíl od Ordinace v růžové zahrádce je to veledílo. Ordinace je taky barevná, ale blbá, blbá, blbá, blbá, blbá, blbá, ale tak neskutečně blbá, že to slovy ani nevyjádřím. ()

tein odpad!

všechny recenze uživatele

Brožová opět ukázala jaká je hrozná (ne)herečka a i Vašut předvedl výkon horší než v reklamě "na prostatu", která by si v porovnání s touto mozaikou trapností zasloužila Oskara snad ve všech kategoríích. Co jsem teda vůbec nepochopil je to, proč vůbec dávali na konec ty nepovedené/zkažené záběry, když už jich je vlastně celý ten díl plný tak jako tak. ()

Hansk75 

všechny recenze uživatele

Tahle stránka je plná pokrytců. Já netvrdím, že je to geniální, přehnaně vtipné nebo originální, ale tolik odpadů? Kdyby u popisku bylo namísto "Česko" "Velká Británie", tak by to byl rázem jeden z nejlepších seriálů, čistě geniální suchý humor a tak dále a tak dále... Na víc než na 2* to asi nemá, ale tolik odpadů? ... ()

Reklama

Reklama