Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podaří se najít anonymního dárce pro nemocnou Vivien? Vedoucí knihkupectví Vivien Barnerové se plní sen.  Našel se anonymní dárce, který je ochoten jí darovat životně důležitý orgán, ledvinu. Jen pár minut před zákrokem se dozví, že z rozhodnutí vycouval. Vivien je zcela zničena, ale nevzdává se. Walter, otcův přítel pracující na dialýze, se rozhodne zjistit, kdo je onen anonymní  dárce  a proč své rozhodnutí změnil. (Barrandov)

(více)

Recenze (4)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych řekla, že se jedná o dobrý film, líbilo se mi to obětování se, to, když nemusíte nad dějem přemýšlet a složitě hledat souvislosti, tady si jde hlavní hrdinka Vivien tvrdě za svým, chce tu ledvinu, ovšem není to až tak jednoduchá cesta, nejdříve si musí vyslechnout odmítnutí a několik dalších zklamání, ale myslím si, že pro nenáročného diváka, který si chce film jednoduše užít je tenhle film docela dobrý, rozhodně doporučuji ženám, myslím si, že muži zrovna nevyhledávají tento žánr. ()

deedulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na německé poměry kupodivu příjemný romantický film. Vivien má dostat novou ledvinu, která by jí zachránila život. Anonymní dárce si to ale na poslední chvíli rozmyslí a odstoupí. Vivien dodá odvahy její kamarád z dialýzy a přiměje ji o svůj život bojovat. Zjistí, kdo byl anonymní dárce a shodou náhod se vydává za zahradnici, která má dokončit úpravu zahrady v jeho sídle na pláži. O romantiku a úsměvné momenty není nouze a příběh i herecké obsazení mě příjemně překvapily. Pokud chcete pohodový film, zkuste tenhle. ;) ()

Reklama

Reklama