Reklama

Reklama

Po-té, co Hayley (Emily Browning) ztratí svého mladšího bratra a člena kapely v důsledku předávkování drogami, jde to s ní z kopce. Následující album její kapely Plush je označeno jako komerční katastrofa. Pozná však Enza (Xavier Samuel), který se stane novým kytaristou kapely a vidí v něm velký potenciál a inspiraci. Enzo si však začne vykládat jejich spolupráci poněkud jinak. Hayley, která je vdaná a má dvě děti, jej odmítne a brzy začne odhalovat Enzovou temnou minulost plnou problémů a uvědomuje si, že by si k sobě domů mohla pustit šílence a to by mohlo stát životy jejích nejbližších. (Tony DiNozzo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

elanista1 

všechny recenze uživatele

Taky ukazkovy produkt pre konzumentov Tv Doma. Film sa da rozdelit na dve polovice; prva dramaticka ktora neponuka ziadne napatie, ani adrenalin..dokonale unudi cloveka, ktory zacne pomaly lutovat ze to vobec zapol, az po hodine cisteho casu sa konecne zacne nieco diat, ale uz je prilis neskoro. Pre fanusikov Emily Browning je to povinnost, ostatnym nedoporucujem. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

První půlka se tváří slibně, ale potom to začíná být lehce zdlouhavé a ztrácí to něco, cokoli, co by táhlo film dál. Ale všechno je ještě koukatelné, jen ten konec, ten už zašel trochu moc daleko na můj vkus. Trochu moc do extrému, celkem zbytečně. netuším co bylo cílem celého snímku, na drama je to celé moc umělé a jednoduché a na thriller moc málo napínavé a téměř bez akce. Na hudební film moc málo hudební. Nedá se odepřít, že celkově je celá image filmu vychytaná, aby to působilo drsně, ale zároveň to místy působí i lacině. Nevím co si mám myslet, ani jak film ohodnotit. Váhám kdesi mezi dvěma a třemi hvězdičkami. ()

Reklama

MrDorry 

všechny recenze uživatele

Psycho thriller a tím psycho myslím opravdu psycho. Občas jsem měl problém to vůbec sledovat, někdy jsem se trochu nudil, jindy to byl až moc absurdní (i na mě, a to já mám celkém rád absurdní věci), dle mého skvělá Emily Browning, dobrá hudba a celkově to nebylo zas tak špatné. Co se týče hodnocení, tak jsem na hraně mezi 3 a 4 hvězdami, tak dávám to lepší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Catherine Hardwicke se nám pořád snaží dokázat, že v téměř 60 letech je schopna natáčet filmy o mladých pro mladá ať už je to žánr dramatu, pohádky, upíří romance anebo thrilleru. Chce, aby její filmy vypadaly sexy, drsně, drze, mladě. Emily Browning opět vypadá jako panenka, celá umělá. Hardwicke si myslí, že vidí do duše mladých, ale vlastně sama neví, co chce vyprávět. Zpověď dnešní doby, anebo jen rádoby stylizovaný thriller? Krásná ukázka moderního kýče, který si hraje na moralitu, ale sám netuší, co to morálka je. Chce ukazovat úpadek a sám je takovým. Chce ukazovat naději, ale přitom ji šroubuje na hloupý děj. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ještě že jsou tam ti kluci. 1) Vlastně jsem se chtěl jen podívat na 31letého Cama Gigandeta (manžel), jestli pořád hraje takové ty spořádané nudné muže. Jo, zase. 2) Ale zaujal mě 30letý Australan Xavier Samuel (kytarista Enzo), který byl ve své roli neobyčejně sexy, jak holt už záporáci občas bývají. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Hlavní plakát filmu, na němž je mladá žena ve slunečních brýlích, byl inspirován plakátem k filmu Lolita (1962). (Johnny.ARN)
  • Autorka románové předlohy Kate Crush napsala také několik písní pro soundtrack k filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama