Reklama

Reklama

Zdravím, dámy!

(seriál)
  • USA Hello Ladies
Trailer 1
USA, 2013, 3 h 51 min (Minutáž: 28–30 min)

Hudba:

Vik Sharma

Hrají:

Stephen Merchant, Christine Woods, Nate Torrence, Crista Flanagan, Carly Craig, Irene Choi, Pierson Fode, Heather Hahn, Stephanie Beatriz, Rosa Salazar (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

HBO uvádí premiéru nového komediálního seriálu o nepříliš obratném Angličanovi, který hledá ženu svých snů v Los Angeles. Stephen Merchant ve své první seriálové roli ztvárňuje Stuarta - web designera, který se přestěhoval z Anglie do Los Angeles v naději, že zde nalezne vzrušení, romantiku a možná i partnerku. Stuart pracuje z domova a dobře si rozumí s pohlednou spolubydlící Jessicou (Christine Woodsová), i když je evidentní, že ona o něj coby partnera nemá zájem. Značně neomalený a o to více urputný Stuart je posedlý touhou proniknout do okouzlujícího světa ctihodných lidí. Stuarta lákají nejlepší restaurace a noční kluby, ale jeho buranství ho většinou nechává trčet přede dveřmi vyhledávaných podniků. Během osmi dílů seriálu Stuart přesto tvrdošíjně obráží společenskou scénu v L.A. a vyhledává krásné ženy - často ve společnosti kamarádů Wada (Nate Torrence), jenž se potýká s rozvodem a Kivese (Kevin Weisman), charismatického paraplegika, který u žen skóruje daleko více, než Stuart nebo Wade. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele McClane k tomuto seriálu (1)

Zdravím, dámy! (2013) 

Hodnocení pilotu: Stephen Merchant jako anglický nerd v LA, který to ze ženskejma vůbec neumí a myslí si, že na to jde správně. Postavička stokrát provařená, takže jde jen o to, jestli je dobře napsaná a zahraná. Což bohužel moc není, povedenej vtípek vykoukne z moře nudy jednou za čas a všechna vina padá přímo na Merchanta, který je zodpovědný za scénář i hlavní roli. 40%. ()

Reklama

Reklama