Reklama

Reklama

Zdravím, dámy!

(seriál)
  • USA Hello Ladies
Trailer 1
USA, 2013, 3 h 51 min (Minutáž: 28–30 min)

Hudba:

Vik Sharma

Hrají:

Stephen Merchant, Christine Woods, Nate Torrence, Crista Flanagan, Carly Craig, Irene Choi, Pierson Fode, Heather Hahn, Stephanie Beatriz, Rosa Salazar (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

HBO uvádí premiéru nového komediálního seriálu o nepříliš obratném Angličanovi, který hledá ženu svých snů v Los Angeles. Stephen Merchant ve své první seriálové roli ztvárňuje Stuarta - web designera, který se přestěhoval z Anglie do Los Angeles v naději, že zde nalezne vzrušení, romantiku a možná i partnerku. Stuart pracuje z domova a dobře si rozumí s pohlednou spolubydlící Jessicou (Christine Woodsová), i když je evidentní, že ona o něj coby partnera nemá zájem. Značně neomalený a o to více urputný Stuart je posedlý touhou proniknout do okouzlujícího světa ctihodných lidí. Stuarta lákají nejlepší restaurace a noční kluby, ale jeho buranství ho většinou nechává trčet přede dveřmi vyhledávaných podniků. Během osmi dílů seriálu Stuart přesto tvrdošíjně obráží společenskou scénu v L.A. a vyhledává krásné ženy - často ve společnosti kamarádů Wada (Nate Torrence), jenž se potýká s rozvodem a Kivese (Kevin Weisman), charismatického paraplegika, který u žen skóruje daleko více, než Stuart nebo Wade. (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Stephen Merchant, známý hlavně jako "spoluhráč" Rickyho Gervaise, tentokrát příchází s vlastní show. Zábavnosti jeho společných projektů z Gervaisem ale tato novinka nedosahuje. Celé Hello Ladies je takové uvolněné, někdy až ospalé, založené hlavně na trapasech neohrabanců bez sociálního cítění a jejich snaze zapadnout do společnosti. Merchantův osamělý nerd, snažící si urputně nabalit ženskou, je zároveň na zabití i k politování. Samotný seriál pak budí místy rozpaky, ale pokud je vám tento typ humoru blízký, rozhodně se tu pár vtipných míst najde. První tři díly - 60% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Secondhand Embarrassment: The Series. Těch chvil, kdy se hlavní postava chová jako totální pako, rochní se ve vlastních dialogových i fyzických trapasech, je v každé epizodě hodně. Chvil, kdy je kvůli byť jen letmému kontaktu s kolemjdoucí kráskou ochoten hodit libovolný počet přátel pod autobus, je bohužel ještě více. Seriál mi potvrdil, že mě Merchantovo fyzické herectví baví, ale jeho Stuarta jsem chtěl zabít stejně často jako jsem ho litoval. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Stephen Merchant si odběhnul od Ricky Gervaise k HBO a natočil si sitcom o tom největším looserovi ze současné televizní nabídky. A funguje to až překvapivě dobře. Mnohé situace, ve kterých chce hlavní hrdina někoho zbalit, jsou sice dovedeny až do samotné krajnosti a dovedou charakter až za hranici trapnosti, to však ve většině případů vyznívá jako ta správná taktika. Humorných situací je až až, smál jsem se nahlas až překvapivě často a počet hlášek může Merchantovi již teď závidět většina letošních nových sitcomů. I ostatní postavy jsou navíc velmi dobře napsané, všechny se uvěřitelně vyvíjejí a divák získá pocit, že podobného smolaře vlastně možná taky zná, nebo jim i někdy sám byl. Jenom ne samozřejmě tak velikým a zábavným. Jenom škoda až příliš se opakujícího schématu, které se začne narušovat až ke konci. I tak ale hodně velká spokojenost. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je nerd kolem 35, co se snaží být cool, balí ženský, vnucuje se, snaží se, prostě je to NESKUTEČNEJ opruz. Tak neskutečnej, až z toho bolí oči. Chápu, že to je hlavní pointa seriálu, ale co naplat, když mě právě ona pointa neskutečně sere. Pilot jsem nakonec přetrpěl, ale tím to hasne. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Je to vtipný, dobře napsaný, skvěle zahraný a hlavně je to živý - jak jinak si vysvětlit místní hodnocení (61%), než že se lidi neradi dívají sami na sebe do zrcadla. Já se do něj dívám rád, protože tam je někdy prdel ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

První díl nekompromisně za odpad, druhej už Hello Ladies povýšil aspoň na ty dvě hvězdičky. V součtu dost zbytečnej seriál s bůhvíproč populární Žervého podržtaškou v hlavní roli. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Jakožto dvoumetrovému je mi to velmi blízké. Merchant byl vždy v zástinu Gervaise, ale tímto kusem dokazuje, že on byl tím hlavním srdcem toho specifického trapného humoru. Musel ve svém životě zažít spousty trapných situací (a uvědomovat si je), protože má pro ně obrovský cit. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Merchant nezklamal, pokud se někdo řídí hodnocením, ať se v případě tohoto seriálu podívá raději na IMDb. ()

MoiJe odpad!

všechny recenze uživatele

Nedopozerala som pilot. Takých týpkov sú milióny, pozerať na to v tv bez nejakej pridanej hodnoty nie je vtipné. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Stephen Merchant jako anglický nerd v LA, který to ze ženskejma vůbec neumí a myslí si, že na to jde správně. Postavička stokrát provařená, takže jde jen o to, jestli je dobře napsaná a zahraná. Což bohužel moc není, povedenej vtípek vykoukne z moře nudy jednou za čas a všechna vina padá přímo na Merchanta, který je zodpovědný za scénář i hlavní roli. 40%. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Ze života kreténa. Při sledování se člověk odreaguje a ujistí, že na tom lidé okolo něj mohou být mnohem hůř. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Poloviční výhra. Líbí se mi, že Merchant ze sebe umí udělat úplného pitomce a je to ve většině případů dost vtipné. Škoda, že formule "pokusim se někoho sbalit --> podvedu při tom všechny přátele --> nepovede se mi to" se objevuje v sedmi z osmi dílů a po čase začne být dost předvídatelná a únavná. K tomu si ještě Merchant sem tam vypůjčí vtípek ze svého stand-upu a začínám pomalu přemýšlet nad tím, proč vlastně celou sezónu hodnotím pozitivně. Je ale třeba ocenit seriál, který je koncipován tak, že hlavní hrdina zkrátka je nesympatický idiot a závěr mu nepřináší v podstatě žádné rozhřešení. A určitě pomáhá i to, že je to nejvtipnější nový seriál podzimní sezóny. 1. sezóna - 70%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Merchant si svojí postavu napsal vyloženě na triko,což je fajn,bohužel ale podobně střižených seriálů,nebo filmů o tom jak 30ti a více letý nerd (navíc angličan) se snaží okouzlit ženy tu už bylo.Pilot jsem zvládnul,ale pokračovat nebudu...40% ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Předem zaujatý kritik by se mohl rádobychytře zeptat: "K čemu vlastně vůbec scénář potřebuje, aby byl hlavní hrdina původem z Británie?". Já jsem (krom toho že Stephen Merchant je ve skutečnosti z Británie) našel alespoň sedm důvodů, které jsou relevantní vzhledem ke scénáři a seřadil je podle abecedy: "bollocks", "bloody", "for fucks' sake", "fuck off", "cheers", "mate" a "moron". ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál o balení holek těch, kterým to vůbec nejde. Hlavní postava je děsný optimystycký trouba. Těch osm dílů bylo tak akorát. Ta jeho spolubydlící byla pěkná kost. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Taková standartní gervárna, dobírající si hloupý požitkáře. Postava Merchanta je konečně hlavní hrdina 100% kokot, bez jakéhokoliv charizma. Konec posledního dílu to celé posral. Za mě 50%. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Výborná jednohubka, která se nepřejí, páč skončí rychleji než si uvědomíte, že jste na konci. Ano, Stephen Merchant jede ve vyzkoušených kolejích, ale jako tvůrce i jako herec je mistr a učitel přes trapnost. Zatímco Ricky Gervaisovi již jeho ubožáčky nežeru, Merchant působí filmověji (HBO produkce mu prospívá) a mnohem uceleněji než třeba BBC skvosty Extras a Kancl. Originalitu nehledejte, ale zábavu v postavách jsem si našel okamžitě. Navíc Kyle Mooney před SNL se cení. 80 % ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Nie tak nekorektné ako Gervaisove počiny, no ona "trápnosť" je tu vyeskalovaná fakt perfektne. Hlavne vidno, že väčšina príbehov je založená na skutočných skúsenostiach a Merchantov cit pre situáciu je naozaj výnimočný. Jeho postavy ma síce až tak nebavili (okrem hlavnej), ale aj tak ide o nesmierne pohodový seriál, ideálny na neskorší podvečer s pohárom vína. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 25 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 7+1 _ Merchanta bez Gervaise vůbec nemusím a tady je to opět důkaz, že samotnýmu mu to nejde. Je strašně nesympatický, jeho postava je otřesná a natož, že to má být komedie, tak jsem se během těch 4 epizod vůbec nezasmál. Celý mi to přišlo hodně trapný a navíc, že většinu jsem toho už někde viděl. 30% ()

Reklama

Reklama