Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (CinemArt)

Recenze (185)

lacerta 

všechny recenze uživatele

Pokud je něco romantická komedie, očekávám film typu Kopačky, 50x a stále poprvé nebo tak něco. Prostě film, kde budou i vtipné momenty, tady nebyly, dokonce ani úsměvné momenty tam nebyly. O tragickém obsazení nemluvě. Nechápu oblibu Bradleyho Coopera a tenhle film mě fakt nepřesvědčil, že je dobrý herec. 1* a to sotva. ()

Dreamer odpad!

všechny recenze uživatele

Dobre obsadenie, zaujimava zapletka, idealna destinacia, co sa na tom da pokazit? Vsetko. Mnohi film kritizuju, no daju mu 2 hviezdy, za co? Povodne som nechcel dat odpad, videl som aj horsie filmy, ale takto prazdny film, pri ktorom som sa neustale pozeral kolko je este do konca, vzhladom na obsadenie a rok v ktorom bol nakruteny, este to nezmyselne finale, to uz mali vacsi zmysel tie 15-rocne komedie s hovoriacimi havkacmi. Ma to byt romantika, sotva naznak, komedia, nezasmial som sa ani raz, tak za co mam dat tu jednu hviezdu? Ziadny dovod, mozno taky lepsi, ale stale odpad, posledna minuta to urcite nezachrani, 0%. ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Co tím chtěl vlastně básník říct ? Možná, že kdyby se celý film nemluvilo vůbec vyšlo by to úplně nastejno :) ()

Matrix007 

všechny recenze uživatele

Hodnotím celkem přísně. Je to dojemná a celkem i funny komedie se skvělým hereckým obsazením. Na snímek jsem se i těšil a když Cinemart oznámil, že v českých kinech Alohu neuvidíme, bylo mi to trochu líto. ()

punco 

všechny recenze uživatele

Sympatická jednohubka na podvečer s partnerkou, kde hlavnú úlohu hrá viac než sympatické odsadenie, pekné prostredie a skvelá, pozitívna hudba. Scenár si veĺmi nevšímať, može kaziť dojem, tá armádna linka bola skor na škodu, aj keď sa na nej mal opierať celý film. ()

BarkaS 

všechny recenze uživatele

Emmu Stone fakt žeru, ale tohle je teda ukrutná nuda. Táhne se to jako chřipka, ani havajské kulisy, ani hudba to nezachrání. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Cameron a jeho asi najslabší film, čo je škoda, pretože niekoľko scénok je skvelých ( rozhovor bez slov, pohľad na dcéru cez výklad...) A taktiež hereckí tým je božský...kto by nemiloval Emmu alebo Rachel...tentoraz je to ale veľmi slabé hlavne po príbehovej stránke. ()

Motyuek 

všechny recenze uživatele

Opravdu vyjímečně se stane, že bych něco nedokoukal. Ale když Vám uniká smysl dialogů, herci se tváří jak kdyby dostali zrovna jednu kladivem přes škopek a ještě k tomu moje manželka, která romantiku miluje, prohlásí, že se tam vůbec nic neděje... No to bylo hotovo. ()

winifred1 

všechny recenze uživatele

Tak nebýt skvělého obsazení a mého oblíbence Bradleyho...tak je to odpad. O čem to vlastně bylo?....Neskutečná blbina...Ale myslim, že celý tým měl super prázdniny na Hawaii... ()

lubica1995 

všechny recenze uživatele

Neviem presne opísať, čím ma zaujal tento film. Možno to bolo tým, že som nečítala vopred recenzie a tak som netušila čo idem pozerať. Len kombinácie ::Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, John Krasinski:: bola pre mňa dostatočne vábivá a možno to napokon aj ovplyvnilo moje hodnotenie.. je to len ďalšia oddychovka s prvkami komédie, drámy, scifyyyy. Vo filme boli zaujímavé momenty, ktoré ma aj prekvapili.. Forma komunikácie, dialógy, akási absencia ozrejmenia predošlých vzťahov.. aj keď mi vo filme akoby niečo chýbalo, na druhej strane mal v sebe niečo, čo nemá každý film a to, čo tam chýbalo, tá jednoduchosť rozhovorov , bolo možno práve to, prečo to bolo také odlišné od iných oddychoviek. ()

StanleyVanH odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle, takhle teda ne! Najdu si na netu dobrodružný film, s tím že jsem dostal chuť na přírodu, moře a tak podobně a místo toho koukám na utrápený drama jak Bredli neví kudy kam a koho by ojel, ještě vše natočené v kuchyni a obejvàku, nebo v ložnici. Kolem dobrodružství to jen běželo a ani pant jsem si smíchy nevyhodil. A to jsem si ještě říkal, že film kde hraje Bradli, určitě nebude zlej. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nudnější romantika, kterou drží nad vodou sympatičtí herci. Nezvyklé téma s vyzbrojenou raketou tomu dodává jakýsi punc originality a nutí díváka myslet si, že něco tak divného ještě neviděl. Smísit prvky nezáživného rodinného dramatu s vojenským dramatem a odlehčenou romancí, to už je pořádný guláš. Největší předností filmu je samozřejmě HAWAJ. Ráj to na Zemi, který Amíci tak nechutně zkolonizovali a obsadili s tím svým vojenským bordelem. ()

Andrea_Amaya 

všechny recenze uživatele

Drama? Kde? Pár okleštěných hlášek ve stylu velkých drsných bossů? Tom odpálili všechen potenciál filmu jakožto romantické komedie. Do první třetiny filmu vás postavy nezasáhnou, nemají žádný smysl pro linku, kromě krátkozrakých pohledů a konverzací, které rozhodně nesbližují. Jedna hvězda za závěrečný chlapácký rozhovor beze slov. Druhá za scénu s dcerou a pokus o zpopularizované přiblížení úlomků z Hawajských tradic a způsobu života. ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Nejenom kvůli hereckému obsazení, ale především kvůli emocím, které vyvolal, musím zaokrouhlit směrem vzhůru. Výborně jsem se u toho pobavil a i slzička ukápla ()

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama