Reklama

Reklama

Arcana

Trailer

Obsahy(1)

Murakami (Uehara Takuya) je vyšetřovatelem CBI. Momentálně má na starosti případ bombových atentátů na děti. 22. prosince je však vyslán na místo konání soukromého večírku, kde došlo k masakru, při němž byla obětem vyjmuta srdce. Tam nalezne podezřelou dívku (Tsuchiya Tao) třímající v ruce jedno ze srdcí. Dívka je zmatená, téměř nic si ze své minulosti nepamatuje, přesto ale si je jistá tím, proč se na místě činu nachází – přišla pomoci duchům. Většina lidí ji okamžitě považuje za blázna. Ne však Murakami, který sám vidí ducha malé holčičky, jenž ho pronásleduje. Navíc i sama policie má podezření na nadpřirozené síly. Jejich speciální větev vyšetřovatelů Duchovní záležitosti zaměřující se na mimosmyslové aktivity podezírá tzv. alter ega – dvojníky, kteří se mohou zrodit z každého z nás. Kdokoliv pak své alter ego spatří, je předem odsouzen k smrti. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

balone 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý nápad, který by uspěl v anime a mohlo by to být dobré na nějakou OVU, ale takhle a hlavně ta kamera, režie, vyprávění bylo tak amatérské, ukvapené, nepřehledné, až se na to občas nedalo dívat, takže 10% za nápad. ()

Reklama

pyzma84 

všechny recenze uživatele

Snaha o dojemný horor je debilný nápad a ešte debilnejší je, keď to niekto aj sfilmuje. Niečo pomýlené s duchmi, ktorí sú vlastne živí a sú to dajaké alter egá? Veď bude to lacnejšie, keď im nakreslíme len čierne linky a naplácame na kxichty omietku, bububu. Neviem, či to rejža neprehnal s Gutalaxom, celé presrané... ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

ďalšie kombinácia žánrov hororo thriller akcia v japonskom podaní. Chápem že pre našinca takéto japonské podivnosti nenadchnú, mne to naopak vyhovuje - človek vidí niečo iné ako klišé made in USA - japonci sa aspoň snažia o aký taký nápad - tu to celkom nevyšlo, duchovia ktorí sú zhmotnení a navyše ovládajú Karate - trošku moc silné kafe - záverečná bojová scénka mi pripomenula Matrix v takom úbohejšom podaní. A samozrejme sebaobetavá dráma na záver nesmie chýbať - film je fakt dosť prepchatý v snahe o akčný dej, bohužiaľ tým réžia aj scenár hodne utrpeli. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama