Reklama

Reklama

Dr. House: Houseova labutí píseň

(TV film)
  • USA House: Swan Song (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument o natáčení seriálu House, M.D., kterým diváka provede ten nejpovolanější, představitel dr. House, Hugh Laurie. Seznámíme se se členy filmového štábu včetně účetních a dalších zajišťovacích profesí. Podíváme se do studií, kde se jednotlivé scény natáčely, uslyšíme vzpomínky jak představitelů hlavních hrdinů, tak filmového štábu. Divákovi jsou odhaleny triky, za kterých vznikaly klíčové scény nejvýraznějších epizod. Na závěr si ukážeme natáčení posledních scén a následné oslavy. (TV Nova)

(více)

Recenze (13)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Labutí píseň je vtipná, zábavná, skvěle sestříhaná i důstojná, ale když jsem viděla, jak se všichni členové štábu smějí, objímají, tleskají, a chválí, restartoval se ve mně pocit, že žiju v jiné galaxii. Moji kolegové sice nejsou žádní bacilonosiči, jen docela obyčejní prevíti, ale po ránu se na sebe díváme jako na něco, co spadlo na podzim ze stromu a teď je jaro a zrovna jsme to našli, v poledne se v kantýně dělíme na ty, co nesnáší knedlíky, a ty, co jako knedlíci vypadají, a večer se plížíme přes recepci v naději, že se při troše štěstí potkáme jen s květináčem. Navíc noční můry o vánoční besídce u nás patří k zaměstnaneckým benefitům a po absolvování svého prvního (a posledního) teambuildingu jsem si před spaním začala pro uklidnění ordinovat horrory. Nezbývá než závidět těm z planety s hvězdami a pruhy. Pro fanoušky nejlepšího lékařského seriálu na světě je toto dokonalá tečka za osmi skvělými sériemi, a protože se k nim hlásím, jsem ráda, že můžu nyní s hrdostí konstatovat, že Dr. House si udržel úroveň až do samého konce. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Taková třešnička na dortu k zakončení seriálu Dr.House v podobě posledního dne natáčení, v které je představen celý tým, který se podílel na výrobě tohoto seriálu. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Výborný film o filme (seriáli), kde sa dá dozvedieť množstvo zaujímavostí a detailov z natáčania. Hlavná postava, teda House, sa predstaví ako moderátor a sprievodca zákulisím a už to nie je cynický protivný doktor, ale príjemný spoločník. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Dr. House je můj nejoblíbenější dramatický seriál. Sledoval jsem ho od první série až po tu poslední - na Nově, na Foxu, v češtině i angličtině. Přestože dnes známe seriálově perličky jako Breaking Bad, House byl vždy mou srdcovou záležitostí. Proto jsem byl rád, že vzniklo něco jako Swan Song a že to bylo k vidění i u nás, čímž mě Nova příjemně překvapila. Musím říct, že jsem se díky tomuto počinu o Housovi hodně dozvěděl. Vidět herce mimo jejich role bylo taky příjemné. Navzdory všem kladům, které na Housově labutí písni vidím, převládá pocit, že to mohlo být lepší, mohlo mi to říct víc, některé věci byly naopak zbytečné. Pro mě to mělo obrovskou hodnotu a jsem za Swan Song rád, ale objektivně to vidím na 4* těsně od 5.. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Tak to je teda ostuda, já jsem o tomhle dokumentu vůbec nevěděla a to je i s dabingem! Kdyby mi to nevyskočilo na SkyShowtime, asi bych to úplně propásla. Krásné zakončení osmileté etapy seriálu. Bylo vidět, že to musela být pořádná jízda a že to musel být zážitek jak pro herce, tak i pro zbytek týmu. Loučení po takové době musí být velmi emotivní. Hugh má neskutečné charizma, nedokážu si na roli House představit nikoho jiného. Vždycky tenhle seriál bude moje srdcovka. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Určitě bych si dokázal představit zajímavější "poslední klapku". Nějaké malé rozhovory s herci, vysvětlení proč se stalo co se stalo (například rázný a rychlý odchod Cuddyové). Neříkám, že jsem zklamaný, ale čekal jsem víc než jen pár záběrů na tvůrčí tým a samý úsměv a objetí. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že rozloučení s Dr. Housem mohlo být důstojnější a mohli jsme se toho dozvědět víc. Některé věci byly zajímavé, jiné si tvůrci mohli odpustit, ale přeci jen to nebyl ucelený dokument o natáčení seriálu, což je škoda. Navíc mi chyběla třeba Lisa Edelstein. ()

Eonex 

všechny recenze uživatele

Milý závěr a ohlédnutí za časem stráveným na place. Je vidět, že i po těch letech panovala ve štábu báječná přátelská nálada a že dát Housovi sbohem muselo být pořádně těžké. Hugh Laurie je skvělý průvodce, lidé ho zjevně obdivují a váží si jej, zatímco on je roztomile skromný, ale i přesto dovede ukázat, odkud vzešla Housova ješitnost. ()

house336 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno si myslím, že všichni na tom seriálu odváděli fantastickou práci. Když jsem viděl některé záběry, jak se stavěli jednotlivé scény - to bylo neskutečné. House vždycky patřil mezi top seriály na světě a velkou část na tom nese i to zázemí, které měl po celých 8 let za sebou. ()

Reklama

Reklama