Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hari se ocitne v záhadném vězení. Dna šokuje pokus o atentát. Gaal se Salvor vymyslí, jak uniknout. (Apple TV+)

Recenze (7)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znacne rozpacity uvod. Jednak mi neprisiel tak premysleny, ako som bol zvyknuty na scenare dielov prvej serie a jednak aj mnohe dialogy posobili strasne strojene. Hari-ho zmatenost v 4or-rozmernom priestore, ci "dcera-matka" pokecanicko boli dost slabe. Zaskocilo i mozny "last-second-escape" akoby lusknutim prsta v zavere. Slaby priemer, dufam, ze sa seria dostane urovnou nahor. Nehodnotim tak prisne, nakolko som necital povodne dielo. Plne vsak chapem rozhorcenie citatelov, par-krat sa mi to pritrafilo. 45% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fandy knižní předlohy je to pořád peklo. Goyer nenechal kámen na kameni a nechápu, proč to nepustil do světa jako něco nového. Kdyby změnil jména, z plagiátorství by ho nikdo neobvinil. Až tak moc dezinterpretoval Asimova. Netuším, jak to vnímají neknihové, ale asi to musí být atraktivně vypadající, ale matoucí a zbytečně komplikované. Tvůrci navíc navázali na první řadu bez jakéhokoliv rekapitulace, takže by mě zajímalo, čeho se dá chytit. Sledujete fragmenty odehrávající se nejen napříč vesmírem, ale i časem. Divákům přece nemůže stačit jen to, že to má skvělý vizuál a občas zajímavý moment. No, stejně jako u první řady a třeba u Vychováni vlky....hodně věcí se mi nelíbí, ale ze zvědavosti to sledovat budu. Úplně na hovno to přece být nemůže. Tolik peněz a úsilí... . ()

Reklama

jjjerry odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem pro svobodu, at si každý točí co chce a třeba i vaří co chce. Ale když si v restauraci objednám Caesar salát, chci dostat co jsem si objednal. Nechápu proč tomu někdo říká Nadace, když to s Nadací nemá kromě názvu a jmen postav nic společného. Asimov byl geniální. Scénaristi jsou bohužel hlupáci co nepochopili orginál a snaží se to přepsat a ničí pointu. Kdyby to bylo "jiné sci-fy" bylo by průměrné. Ničím mě to nenadchlo. A ta gender, rasová vyváženost naruby mě fakt irituje. Salvor, je najednou černá holka, ale hrozně "to" irituje. Postavy dělají nelogické kroky, který se snaží trapně vysvětlovat. Je to absolutně nekonzistentní, nepropojené s předchozí seriií a se sebou samotnou. Totální propadák. ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Titulní sekvence pořád dokáže ohromit. Tekutý písek a barvy jsou to nejlepší intro co kdy kdo mohl vymyslet. No a pak se to pokazilo. A jakože hodně. Koukám na nějakýho pána (to je ten co hrál v asi 150 filmech ale všichni ho znají ze seriálu Černobyl) co má halucinace, křičí, barvy lítají, celé je to divné a začínám mít nepříjemný pocit že se od minule nic nezměnilo a to si houby pamatuju. Pak tam nějaký pán a paní dělají divný pohyby, vedou u toho divný řeči a já nemám tušení co a jak protože jsem ještě vyjevenej z předchozí scény. Pak se tam odehraje celkem slušný souboj a mě se BOHUŽEL začíná vybavovat první serie a začínám si vzpomínat na to kdo je kdo. Pak tam sedí 2 holky uprostřed moře na nějakým voru, jedna vypadá na 25 a druhá na 40 a jako jsou to dcera s matkou ale dcera je starší a matka mladší, protože kryospánek. Potom je nějaká nesmyslně nic neříkající scéna z planety kdy týpek řekne "trezor" pak ještě asi 3 věty a přesouváme se za titulním pánem který je hologram, teda není ale je nějaké vědomí jako hologram, ne jakože hologram ale je uvězněný v hologramu (děkuju děravé paměti že vůbec netuším o co de) hádá se tam s nějakou paní která asi 4x změní vzhled, pak vypadá jinak a vede řeči typu "nic ti neřeknu ale řeknu ti že tím že ti nic neřeknu ti říkám všechno" ..... Pak jsem to vypnul a celá Nadace mi může být ukradená. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama