Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Salvor pomůže s vyjednáním dohody jeden nečekaný spojenec. Rozbroje mezi bratry vedou k nepředstavitelným důsledkům. (Apple TV+)

Recenze (14)

fandadofilmu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle není Asimov. Proč tvůrci neráčí respektovat geniální literární předlohu? Podstatnou část zabírají pasáže, které Asimov vůbec nenapsal - ale které si "vymysleli" ti hollywoodští kreténi. Což je vrchol arogantní nadutosti! A jak zde již bylo několikrát řečeno, je to celé navíc opravdu přímo nesnesitelně přečernouškované. Kdepak, Asimov se v hrobě neobrací - ten tam musí rotovat přímo ďábelskou rychlostí! ()

MartinezZ

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že Asimov napsal nějakou Nadaci jsem do vydán seriálu netušil. A vlastně je mi to úplně jedno, část to nebudu. Já chtěl vidět prostě nějaký Sci-Fi seriál, byl v tom vesmír, jako úplně hloupě to nevyznívalo, vypadalo to hezky atp. Ale po dokoukání celé první série mám prostě pocit, že jsem koukal na neskutečně roztahaný prolog, který teprve uvozuje něco, co dost možná už nikdy neuvidím, protože S02 mě může úplně jednoduše naprosto minout a i kdyby ne, už si fakt nebudu pamatovat, co se v S01 dělo. Po 10 dílech prostě mát pocit nedodělanosti a toho, že jste koukali na něco ,co zůstalo jen velmi jemně nakousnuté. ()

Martrix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, pochopil jsem už před pár epizodami, že tento seriál na knižní Nadaci pouze parazituje, ale přesto si neodpustím srovnání. Jestli je Asimovova Nadace šťavnatý řízek se salátem, tak Goyerův výtvor je špinavá voda po umytí talíře, na kterém ten řízek ležel. Pro mě je to až obscénně ohňusněný seriál, který bych neměl vůbec sledovat. Ale zvědavost je sviňa a zatím mi Goyer vytírá zrak...v každé epizodě se najde něco ale opravdu obrdebilního, takže se skoro těším na další. Jak jsem slíbil...odpad dávám velmi výjimečně, tady ho ale s chutí zanechám vytrousený...aniž bych ho třebas papírem přikryl. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uchadzajuci zaver. Nepoznajuc povodnu knihu, ma jednotlive linie celkom uspokojili. Ano, ta prva je vo svojom idealizme fajnovo pritiahnuta za vlasy, avsak ta o dynastii a i ta v uplnom zavere su paradne. Urcite siahnem po dalsej serii. Je to zaujimavo a obcas i originalne natocene. ()

merops odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurňa, to je doják... Jediné mé oko nezůstává suché. Nevybouřené emoce v galaktickém impériu, testosterony na pochodu, estrogeny zatemňující mozek, hektolitry slz, leč ani kapka krve. Rafinovaní femininní terminátoři, Fremeni, a za obzorem bezpochyby - dosud nespatřeni - zákeřní Borgové na číhané. Čím se sjedou naši filmoví "tvůrci" příště? ()

mbrend1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po shlédnutí tohoto dílu jsem brečel, zničená předloha a seriál ve stylu hvězdné brány před 20 lety s happyendem. další odpad z USA nacpaný politickou a sociální korektností. stačilo opsat knihu a byli jistota minimálně 5 řad, nečekám ani dvě. končím s tímhle seriálem. sbohem Asimove a moc se nevrť v hrobě. ()

Reklama

Reklama