Reklama

Reklama

Nadace

(seriál)
Trailer 4
USA, (2021–2023), 18 h 12 min (Minutáž: 45–69 min)

Předloha:

Isaac Asimov (kniha)

Hrají:

Jared Harris, Lee Pace, Slaney Power, Laura Birn, Leah Harvey, Terrence Mann, Mido Hamada, Geoffrey Cantor, Brian F. Mulvey, Cassian Bilton, Alfred Enoch (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Seriál Nadace sleduje skupinu vyhnanců z rozpadající se Galaktické říše, kteří se vydají na velkolepou cestu s cílem zachránit lidstvo a vybudovat novou civilizaci. (Apple TV+)

Recenze uživatele Solverino k tomuto seriálu (13)

Císařův mír (2021) (S01E01) 

Dost podprůměrná záležitost, skoro nc se neděje, jenom se pořád kecá a kecá a kecá... pár profláknutých ksichtů z jiných seriálů. Taky mi tu přijde trochu přečernouškováno, ale uvidíme v dalších dílech, třeba se to srovná. Zatím to vypadá, že budoucnost je "černá". ()

Přípravy na život (2021) (S01E02) odpad!

Tak to je skutečně masakr! Bohužel. "Černí" jsou dobří a bude se prý na ně vzpomínat, "bílí" jsou spíše zloduši. Ty woe kdo dokáže takhle zničit tak dobrou předlohu?! Dva díly mi fakt stačily, dál se na to dívat nemá cenu. Už druhý díl bych nedal bez posouvání vpřed, kdo se má na ty bláboly dívat? Skoro žádná akce, jenom kecy kecy a zase kecy. Hnus. ()

U bran jsou barbaři (2021) (S01E04) 

Pořád strašně slabé... a takové angažovaně "pokrokářské". To už se asi nezlepší... ach jo. ()

Po probuzení (2021) (S01E05) 

Zase celkem slušnej vizuál, ale tím to bohužel celý končí. Jinak zmatený pobíhání kolem komína, nelogický chování hloupých a neschopných lidí (Terminus) a rozčilený pobíhání po kosmický lodi ty pipky, co hraje "hlavní" roli. Ach jo, je to těžký vydržet se na to koukat. ()

Smrt a Panna (2021) (S01E06) 

To je opravdu šílená nuda...takovou hovadinu to jsem fakt nečekal... utrpení :( ()

Záhady a mučedníci (2021) (S01E07) 

Pořád hrozné a spíše horší a horší... to už nemá s originálem prakticky nic společného... ()

Chybějící dílek (2021) (S01E08) 

Krásný vizuál a brečící a skuhrající robot... no to už je tak vyměkčený, že už se na to můžou dívat i batolata... šmankote kam tohle ještě zajde? ()

První krize (2021) (S01E09) 

Tak konečně se trochu něco děje, ale i tak je to velmi velmi slabé. Kdo by čekal nějakou akci nebo hody pro vesmírné nadšence, tak se stejně nedočká. Když už to začne vypadat jako, že se bude něco dít, tak to v další chvíli zabijou zase nekonečným žvaněním a ublíženými výrazy, které mají asi představovat nějaké emoce... rýsuje se nám tady kvalitní soutěžící o Propadák roku! ()

Skok (2021) (S01E10) odpad!

Tak to je opravdu čistý Odpad! otřesný hnus! zase jenom kecy kecy kecy... na to se nedá koukat, čistý aktivismus, odporná záležitost :( ()

Ve stínu Seldona (2023) (S02E01) 

Pokud jste to někdo četl, tak silně nedoporučuji se na to vůbec dívat, nezustal kámen na kameni a jen ten vizuál je občas hodně dobrý. Hezkej šukec a pak pěknej souboj. Jinak děsná blbost. ()

Nakouknutí do temnoty (2023) (S02E02) 

V seriálu se nám to začíná pěkně černat, nechápu proč si černoši nenatočí vlastní seriál? A ty nesmyslný dialogy, který nemají hlavu ani patu, když u toho začnete přemýšlet, tak zjistíte, že to má s puvodní knižní předlohou společný snad jenom název a původní ideu. Veliké zklamání. ()

Král a plebejec (2023) (S02E03) 

A super! Tak tady máme homosexuální linku! Ty wogo tak to mi stačí, proč s tími musí pořád otravovat? Kdo je na to jejich ocicmávání zvědavej? Fujtajbl! ()

Související novinky

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Hororový Hellraiser oznamuje obsazení

Hororový Hellraiser oznamuje obsazení

08.10.2021

Remake kultovního hororu Hellraiser byl před pár dny dotočen, tvůrci tak nyní mohou oznámit plné obsazení. Režisér David Bruckner (Temný dům) spolu s autorem originálu Clivem Barkerem údajně… (více)

Apple má s Nadací velké plány

Apple má s Nadací velké plány

23.09.2021

Od té doby, co kabelovka HBO zaznamenala obří a zejména dlouhodobý úspěch se seriálem Hra o trůny, se ostatní snaží o něco podobného. Netflix to zkouší přes Zaklínače, Amazon bude mít Pána prstenů, a… (více)

Reklama

Reklama