Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ariane Felder je těhotná! Tato zpráva je o to víc překvapivá, že Ariane je zapřísáhlá obhájkyně dobrých mravů, jež ke svému životu nepotřebuje ani partnera ani děti. Co je však ještě víc překvapivé, že testy otcovství určily otcem Boba, kriminálníka stíhaného za surová jednání. Ariane, jež si na nic nepamatuje, bude muset vyvinout maximální úsilí proto, aby zjistila, co se vlastně stalo a co ji ještě čeká... (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

bllm 

všechny recenze uživatele

Teď už sice 62 %, ale pořád je to drasticky málo. Luxusní komedie, opravdu vtipná, nikoli trapná. Skvělé herecké výkony, nápaditá kamera. (A na závěr děkuji Dwaynu Johsonovi u nějž jsem se inspirovala.) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Co si Albert uvařil, to si také snědl a to nemluvím o očích, protože kdykoliv budu jíst gnocchi, tak si na tenhle film vzpomenu. 9 mois ferme bych zařadila mezi klasickou francouzskou komedii, která je místy více, místy méně ulítlá, takže ne každému musí nutně sednout. Ovšem Alberta Dupontela si dám do hledáčku, protože o jeho kvalitách jako herce jsem se přesvědčila už například ve filmu Deux jours à tuer. Za mě je to jen lepší trojka, Francie má přece jen lepší kousky v zásobě. Filmová výzva 2016 ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

56 procent? To snad ne, vážení a milí, to snad nemyslíte vážně. Tahle žabožroutská komedie je totiž vtipná, úderná a hlavně jako že života. Jedno klopytnutí poslední den v roce a nečekané následky jsou rázem na světě. Tohle vše v podání suchoparné soudkyně, koktavého obhájce a opravdu debilního zločince. Od teď si budu pamatovat, že se ve Francii žerou oční bulvy a nejlepší jméno pro holčičku je.....no přece Steve! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama