Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeanovi je čtyřicet a jeho herecká kariéra silně vázne. Snaží se, seč může, ale pořád nic... Na úřadu práce mu nabídnou trochu zvláštní brigádu – hrát mrtvoly během rekonstrukcí zločinů. Jeanova posedlost detaily zaráží vyšetřovatele a umožní hercovi návrat na scénu v choulostivé záležitosti v lyžařském středisku Megève, kde se mimo sezonu odehrála celá série vražd... (Festival francouzského filmu)

(více)

Recenze (3)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný scenár, ktorý režisér a herci sa snažia predať, ale nejde to. Problém je totiž už aj v samotnom príbehu. Škoda, pretože to mal určité rezervy. Podpriemerná „komédia“ na francúzky spôsob. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

StDavid 

všechny recenze uživatele

Herec, který dostane roli jako mrtvola při policejních rekonstrukcích - slibná zápletka, ale výsledkem je průměrná až podprůměrná francouzská komedie. ()

anarya 

všechny recenze uživatele

Naopak si nedovolím souhlasit s kritikou tohohle filmu, jedná se o jeden z nadprůměrných francouzských filmů posledních let, který opravdu pobaví. Chápu, že pro někoho, kdo má problém s tímto francouzským typem humoru, může být zklamáním. Film jsem měla možnost shlédnout v menším kině, a podle reakce dalších diváků bych řekla, že se taky dost dobře bavili. ()

Reklama

Reklama