Reklama

Reklama

Paříž. Láska. A samozřejmě francouzské ženy: svobodné, nepředvídatelné, sofistikované a vášnivé. Rozhodly se svá tajemství odhalit a podělit se s nimi. Je to komedie o kariéře, dětech, lásce, sexu a hlavně o tom, koho a co ženy chtějí.... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (60)

kleopatra odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle, prosím vás, není sex v Paříži, tohle je řev, hysterie a psycho v Paříži. Chudáci chlapi !!! Doufám, že v předloženém vzorku žen se pohybuje jenom Audrey Dana a ne celá Paříž nebo dokonce Francie. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $12,215,000▐ trefná komédia plná vyhrotených ale zábavných scén, Francúzi sa púšťajú v poslednej dobe do takých háklivejších tém či už telesná vada(Nedotknuteľní), sex a vzťahy alebo rasová motivácia(Čo sme komu urobili?) a v celku vedia sa v tom nájsť, dokážu to vyvážene podať /60%/ ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Film pro ženské pokolení, to by mělo být něco pro mě, ale byla jsem zcela evidentně na nesprávném místě v nesprávnou dobu. Jejich starosti bych chtěla mít........možná dám děvčatům ještě někdy šanci. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slyšela jsem Vás na záchodě a pak ty Vaše prsa ... jsem z Vás vedle." V Paříži patrně dotáhli sexuální svobodu k naprosté dokonalosti. Souloží tu každý s každým bez ohledu na věk, stav, pohlaví, barvu pleti, původ či velikost tetování. Tak se mi to líbí. Tedy samozřejmě teoreticky, protože prakticky by z toho každý člověk vyznávající rodinné hodnoty patrně zešílel. Tady se prostě splašily hormony úplně všem a bylo jich tolik, že jsem občas dumal nad tím, která tohle zase je a jaký problém řeší. No nic. Nakonec to nějak dopadlo, náznaky ženské nahoty mne přiměřeně uspokojily a ukecaný vibrátor mne přemluvil k udělení alespoň dvou hvězd. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Sex v Paříži představuje spotřební zboží ideálně vhodné ke konzumaci oddanými čtenářkami lifestylových časopisů a divaček mýdlových oper. Na předpremiéře filmu bylo odhadem 95 % žen, které odcházely z kina vesměs v povznesené náladě a s úsměvem na tváři. Já byl, přiznávám, po celou dobu projekce rozpačitý. Na vině, že jsem se s filmem minul, ale není nějaký genderový rozdíl ve vnímání. Čekal jsem v lepším případě chytrou a vtipnou vztahovou skládačku, v horším případě napodobeninu Sexu ve městě. Místo toho jsem obdržel typický letní výplach mozku s laciným a doslovným humorem v rozjuchaném filmu, který má schopnost i provokativní "seriózní" a zajímavá témata obratem měnit na banality a v honbě za diváckou odezvou klesá místy nepříjemně hluboko. Např. dívka na rande ve chvíli, kdy chce udělat nejlepším dojmem, začne trpět nadýmáním, prdí a zvrací. Pokud se v tento moment smějete, vyražte bez váhání do kina. Realita a všednost běžného života je v tomhle únikovém filmu, kde jsou muži bez výjimky redukováni na figurky a trapné existence, vytěsněna ve prospěch hlášek a pokleslé hravosti. Ten film přitom nastoluje témata, která přímo volají po občasném zvážnění, tragikomických tónech nebo zamyšlení, ale režisérka jde cestou povrchního happeningu. Abych jen nehaněl, i typicky odpočinkový únikový film se dá natočit profesionálně nebo amatérsky a v rámci toho, oč režisérka usilovala, film funguje a početné a spokojené publikum si beze sporu najde. Že jsem původně šel na jiný film, je konec konců můj problém. Samostatnou stránku představuje koncentrace šaramantních a kvalitních francouzských hereček, která je k vidění vážně jen výjimečně a v takovém počtu naposledy snad jen v Bonellově Nevěstinci. S výjimkou Laetitie Casty by si kterákoli z přítomných dam zasloužila hlavní roli ve svém vlastním filmu. Celkový dojem: 40 %. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Sympatické francouzské ženy jsou stejné jako sympatické ženy české či slovenské. Každá jiná, ale někdy jsou si podobné. (Každá žena je krasná, ale krása se musí hledat a nemusí být jen vnější, ale i vnitřní). Film viděn v pražském francouzském kině 35. Poměr mužů a žen byl výrazně ve prospěch žen. Vtipná reklama před promítáním na lekce francouzštiny: Na francouzský polibek vám český jazyk nestačí. PS: Nezkoušet metodu léčby frigidity mužů. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tušil jsem nejhorší, když se k filmu nepodařilo za 3 roky sehnat české titulky a tak jsem vzdal francouzský originál a v rámci genderové spravedlnosti předložil film v českém znění doma. Za tohle ale nemůže české znění, je to prostě argentinská telenovela švihnutá s Helenou a jejími nabíječi a Sexem ve městě (s tím pořádně). Nebýt linky mezi Géraldine Nakache (překvapivé vyloupnutí káčátka) a Alicí Taglioni, rval bych si vlasy úplně. Zklamala Laetitia Casta, hraje děsnou krávu a vůbec nevypadá tak jak by měla (je to super kočka). Další film paní režisérky Kdybych byla kluk si setsakra dobře rozmyslím. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Výkvet francúzskej hereckej scény, čo sa ženského obsadenia týka v hanebnej fraške. To mi chcete tvrdiť, že ženy takto naozaj myslia? No zbohom. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný pokus o film. A jako bonus "od věci": myslela jsem, že je to stará Fondová a to Vanessa Paradis! Film stojí za shlédnutí jen z důvodu, že tolik ošklivých ženských během dvou hodin jen tak neuvidíte. Jo a pokud do toho půjdete, stáhněte si zvuk. Poslouchat se to prostě nedá! ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nejmenší očekávání, nejlepší výstup. Předmluva režisérky a jedný z protagonistek snímku rozhodně pomohla: Audrey Dana je bezprostřední, rozpustilá a zdánlivě o 10 let mladší žena s neobyčejnym smyslem pro humor; a její energický vystoupení mě na projekci naladilo opravdu nejlíp, jak mohlo. Sama autorka navíc dostala prostor k vysvětlení vlastních úmyslů; jak jsme se později přesvědčili, úmyslů tak čitelně převedených na plátno - dát aspoň na chvíli zapomenout na ty černobílý a notně jednotvárný ženský charaktery, co se v komediích zpravidla vyskytujou. Tim vznikl poměrně unikátní projekt "o mužích (prakticky) bez mužů", jehož průvodnim znakem sice může bejt ztřeštěnost, zároveň už ale nikoliv banalita či lacinost - jakou věští hnedka další zavádějící výmysl českých distributorů, název "Sex v Paříži". --- Ne, Sous les jupes des filles toho má k nabídnutí mnohem víc: předevšim uvolněnou zábavu pro všechny generace v podání - jak Audrey Dana vtipně zdůraznila - 10 nezadaných žen (z 11) v čele s talentovanou Géraldine Nakache, kulminující ve vysoce funkční hromadnou tečku alá Friends with Benefits. No řeknu vám, takovou husinu jsem při sledování komedie už dlouho nezažil. --- "Ženy jsou jako jogurt. Jakmile jim vyprší trvanlivost, ztuhnou, nabobtnají a vybuchnou." (!!!) [17. Festival francouzského filmu] ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Mysli na můj kožíšek!" Žena, která leze chlapovi tajně do mobilu, si zaslouží přesně to, co v něm najde. A dobře jí tak. Platí to, samozřejmě, i opačně. Sex v Paříži je příjemná, zajímavě obsazená, ženská komedie, která pobaví i muže, není-li omezencem. A Audrey Fleurot jako bonus navíc. 3.5* ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpovedenějších komedií, co jsem v poslední době viděl. Frantíci na rozdíl od stupidních a sprostých amíků umí! ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

nikdy bych po tomhle dílku nesáhla ale šoupli to mazaně do balíčku tak holt jsem to zkoukla - ještě že má ovladač tlačítko hurá dopředu.To se nedalo pozřít!!!Normální ženský by měly v Paříži vyjít do ulic a protestovat proti scénáři.Takové postavení žen ve společnosti??Ani jedna herečka neměla roli která by vyšla důstojně.Jsem pro každou srandu ,ale tohle bylo za čárou ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Povrchný magazínový kokteil, ktorý na mnoho prípadoch ukazuje prečo je neslušné hovoriť niektorím tipom žien že je krava. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, že z toho množství estrogenu a pištění zešílím, vydloubnu si oči a uříznu uši. Opravdu, snad všechny ženské postavy, kterých bylo skutečně hodně (určitě přes 10), byli příšerně nesympatické a myslím, že všem ženám, pro které je tento film určený, dělají jen ostudu. Postupem času si mě některé dokázali trochu udobřit a už jsem neměl chuť dělat všechny ty věci, co jsem předtím popisoval, nicméně že by to byla nějaká zdařilá komedie, to tedy rozhodně ne. Docela mě mrzí, že francouzská kinematografie poslední dobou sklouzává do těchto hollywoodských romantických vod. Není to vůbec její styl a všechny ty originální žánrové filmy z minulého století musí asi smutně koukat, jak se postupem času kouzlo francouzských scénářů zhoršuje. Samozřejmě je stále řada výjimek, ale myslím, že tento směr zkrátka není správný. Ne pro Francii. P.S. Isabelle Adajani, která byla vždycky sex symbolem a zároveň zárukou kvalitní filmařiny teď hraje v hovnech a vypadá jak po deseti plastikách. Hrůza. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Příběhy několika pařížských žen na téma láska, sex a něžnosti čili jakási variace na americký Sex ve městě akorát hystericky ukřičené a drtivou většinu času bez vtipu. Dílo spíše pro ženské publikum a to ještě nějaké nenáročné ženské publikum, já ocenil jen to hvězdné obsazení a ty dva tři jakože vtipy, ale dvě hvězdy jsou možná až moc. ()

HanaM. 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte něco věrohodného, inteligentního, nebo dokonce, ze života - rozhodně nechoďte na Sex v Paříži. Po celou dobu sledování se mi na mozek drala provařená zkratka - WTF? Přesto - rozhodně jsem se nenudila, dost jsem se zasmála, několikrát hodně zčervenala a ještě jsme s kolegyní stihly zdrbnout Vanessu Paradis (ta mezera mezi zubama je vážně hnusná), Isabelle Adijani (má tolik botoxu, že by ji člověk ani nepoznal), zato Laetitia Casta je pořád rozkošná. Tohle a sklenka vína mi na fajn odpoledne stačí. ()

Reklama

Reklama