Reklama

Reklama

The Tunnel

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
Velká Británie / Francie, (2013–2017), 20 h 48 min (Minutáž: 52 min)

Hrají:

Stephen Dillane, Clémence Poésy, Karol Steele, Jeanne Balibar, Mathieu Carrière, Angel Coulby, Thibault de Montalembert, Riann Steele, Paul Ready (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Recenze (7)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 24 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 12+1_Máme tady další remake, bohužel mě nijak nechytl a potřetí sledovat to samí se mi už nechce. Herci mě nijak nezaujali, krom toho, že se to odehrává v tunelu s ničím novým nepřišli a tak končím po 5. epizodě. 55% ()

Rose.Tyler

všechny recenze uživatele

Jakkoli nesnáším tento způsob vyjadřování, jediný komentář, na který se v tuto chvíli zmůžu, je: WTF?! To jako další pos*aná kopie? Seriously?! ()

Mlle odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastně je to báječné. Krvavé příšery a psychopatičtí zločinci se v posledních letech přestěhovali v hojném počtu do desaturovaného světa. Podmínkou přijetí je antisociální porucha. Hrdinové za odměnu získají barvu pleti k nerozeznání od stěn, kabelek či obsahu talíře, jakoby měli kýbl k posteli přistavený již na stálo, a když by snad obraz někde stále narušovala přílišná hřejivost či lidskost, trvalý výraz hladového, na smrt vyčerpaného srnce v tvářích dokoná potřebné. Snad jediným problémem v tomto úžasném světě nesvětě může být rozlišování cyanózy od zdravé tkáně. Jinak je vše důvodem k radosti – my ostatní v reálném světě plném barev jsme tak totiž patrně od většiny kriminálníků uchráněni. ()

Eluin 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl, takže seriál hodnotím "s čistou hlavou". Není to zlé, ale něco tomu chybí. Hlavně začátek mě nějak nemohl "zaháčkovat". Místy je tam dost nelogičností, ale tak už to bohužel u podobných filmů/seriálů bývá. Suma sumarum - průměr. ()

Jabcan 

všechny recenze uživatele

Hned jak jsem se dozvěděl že hlavní roli hraje Stephen Dillane ( Stannis!!!!! ) tak jsem si řekl ze tento serial prostě musím vidět. Už předem proto dávám 5 hvězd ()

VeronicaLake 

všechny recenze uživatele

Ak ste videli švédsko-dánsky Bron, tak sa na Tunel nedívajte. Nemá to cenu. Ak som to pochopila správne dej je takmer totožný. Ja som Bron nevidela a k Tunelu som nepotrebovala ani titulky ani dabing, takže to pre mňa bolo viac autentické a nemusela som sa obťažovať čítaním. Aj keď racionálne neviem prečo sa znovu natáča(jú) seriál(y) s úplne rovnakým dejom, musím priznať že dvojica  Stephen Dillane a Clémence Poésy ma dostala a tým pádom aj celý Tunel.  Plus babysitterka Vladka je Slovenka a zvyšok osadenstva rozhodne vie ako hrať. Takže Tunelu je odpustené. Krimi solídna, atmosféra ako má byť. Jediné čo mi vadilo, že miestami už to bolo skôr scifi než Krimi. ()

Reklama

Reklama