Reklama

Reklama

Neklidná mysl

  • USA Mania Days (více)
Trailer

Když se v léčebném zařízení setkají mladí umělci Carla a Marco, chemie mezi nimi je okamžitá a intenzivní. Oba trpí maniakální depresí a láska posouvá jejich mánii do nových výšin. Sledují svou vášeň, která překračuje hranice zdravého rozumu. Houpají se ve fantastických výšinách a klesají až k mučivému dnu. Nakonec si musí vybrat mezi zdravím a láskou. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (11)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ploché až strach, žiadna hĺbka hlavnej myšlienky a dramatické spracovanie veľmi slabé. Väčšinou sa to po obsahovej stránke scvrklo na recitovanie básničiek a na veľa prazvláštnych kecov, ktoré mi hlava nepobrala. No skrátka nuda preveliká. K tomu ešte treba pripočítať Luke Kirbyho, ktorého herecký výkon ma miestami teda dosť iritoval. Tak sa snažil, až všetko skazil. Podpriemer 40/100 ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

V tom se snad najdeme všichni. Mám pocit, že touto nemocí trpí většina z nás, nebo, spíš je to prostě normální stav, který se dostavuje dříve či později, akurát z toho dochtoři udělali vědu a katastrofu, aby se prodávali kouzelný antipilule. Dělaj z lidí magory. Pevná vůle, trochu disciplýny, a dá se s tím bojovat i bez těch sraček. Asi. Hodně dobrá záležitost. V tom se snad najdeme všichni :-) ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

tohle se těžko chápe lidem,kteří jsme se s tou nemocí nesetkali.Má zřejmě hodně podob,je nevyzpytatelná a je to těžké i pro blízké nemocných.Je otázné jak si za ni člověk někdy může sám.Drogy,léky,alkohol?Všechno dohromady?Podle mě se Luke a Katy hodně snažili ale snaha nestačila chtělo to víc a věrohodněji se rolí opřít.Pět dávám za to,že tenhle příběh by mohl lidi motivovat jak se s tou nemocí poprat...Dobrá kamera a musí se pochválit ZŘETELNÝ dabing z Brna! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Předně říkám, není to špatný film a rodiny nemocných- podívejte se na to! Ale, jako zaujatého diváka, kterého se problematika týká velmi z blízka, mě to hodně (a to bohužel) nudilo, manická fáze byla chvílemi natočena super, chvílemi ale úplně ujetě a Marco byl ukázán jako totální blázen - já taky roky léky nebral a rozbil jsem max. mobil, no ale budiž. Divnější bylo, že měli oba stejné fáze ve stejnou dobu a z deprese tam nebylo ukázáno prakticky nic, i když deprese trvá fakt hoooooooooooodně dlouho někdy. No prostě já se nic nového nedozvěděl, kromě toho, že v USA mají holky a kluci léčebnu barevnou a spolu, né jak tady v té zatuchlé České republice...prostě Čistá duše byla lepší - i přesto, že si "trošku" vymýšlela...60% (a to s tím potratem mě mrzí, vrhlo to na ně špatné světlo, a to rozhodně nemělo) ()

progression 

všechny recenze uživatele

Působivý film nejenom o žití s duševní chorobou. Výborné a uvěřitelné herecké výkony Luka Kirbyho i Katie Holmes, působivá kamera i hudba. Ten výčet (zdaleka neúplný) význačných světových osobností s totožnou diagnózou v titulkách na konci byl setsakra zajímavý (o některých jménech jsem to netušil). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 15. března 2015 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama