Reklama

Reklama

Recenze (3)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tenhle pilot ke stejnojmennému, 28-dílnému seriálu sice nezapře televizní původ (obzvlášť když končí v tom nejlepším), ale co se kvality týče, s klidem bych ho postavil hned vedle Lone Wolfa a Stříbrné kulky. I přes ty dlouhé a nudné dialogy totiž vykouzlí místy pěknou atmošku, má překvapivě kvalitní obsazení (nejvíc žeru jednookého kapitána, to je fakt ďábel) a co je zásadní, může se pochlubit perfektními maskami vlkodlaků při jejich úplňkových proměnách. Howling jak vyšitej, Rick Baker se nezapře! Škoda, že samotná akce je často snímána zpomaleně, ubírá jí to na působivosti. Uvidíme, jak je na tom seriál. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrej pilot a jsem zvědavej na seriál !! Na svou dobu jsou masky vlkodlaků i jejich přeměny zvládnuty velmi kvalitně, film má slušnou atmosféru a kapitán je ukázkovej padouch (skvělej výběr rejžo) . I ostatní herci jsou v pohodě, hlavnímu hrdinovi se dá bez problému fandit a jeho přítelkyně je rovněž prima. Vlkodlačí souboj na konci filmu byl taková ta třešnička na chutném dortu a osobně oceňuji, že oba dva chlupáči měli jinou barvu chlupů a divák tak ví kdo je kdo. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Úvodní film k seriálu WEREWOLF je krásně načichlý 80. léty. Roku vzniku filmu odpovídá i úroveň masek vlkodlaků. Ale teď to myslím v tom nejlepším slova smyslu!! Tak perfektně udělané vlkodlaky jsem viděl naposledy v THE HOWLING. Režisér David Hemmings měl celých 90 minut film plně pod kontrolou a vytasil se s celou řadou zajímavých scén, jako je například úvodní scéna snímaná z perspektivy vlkodlaka, který se co nevidět promění anebo závěrečná vlkodlačí bitka mezi vlkodlačím "šéfem" kapitánem Janosem Skorzenym a hlavním hrdinou studentem Ericem Cordem. V rámci horrorů s vlkodlaky ta nejvyšší A třída!!! ()

Reklama

Reklama