Reklama

Reklama

Cesta krokodýlů

  • Česko Mutantní krokodlaci z bažin (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvě soupeřivé rodiny z louisianských mokřin musí dát stranou své problémy, aby vyzrály nad novým druhem nesmírně nebezpečného aligátora, který v důsledku chemické havárie zmutoval v monstrózního požírače lidí. V tomto filmu o obrovském tvorovi uvidíte Jordana Hinsona a Victora Webstera. (Universal Channel)

Recenze (52)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zo SyFy srandičiek, tentoraz pre zmenu s vraždiacimi aligátormi, ktoré začnú mutovať a vraždiť v Louisianských bažinách. A aj keď mám SyFy vcelku rád a režisér už tiež ponúkol niekoľko schopných filmov, toto ma nebavilo. Samé buranské kecy, otravné postavy, zdĺhavosť, humor čo vyznieva iba trápne a do toho chabé digitálne aligátory... Nuda. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ano má to pár solidních nápadů, ale zpracování mě tentokrát dost nasralo. navíc u tohohle typu filmu asi záleží i na tom jak se na něj vyspím no a na tenhle jsem se holt asi vyspal špatně.20% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

- Zkusím je najít, zkusím jim porozumět, aby už nikdo nemusel umírat...uáá! - Chramst! - Doucetteovi a Robichaudovi se nemohou vystát již po dvě stě let. Aby to nebylo málo, tak jejich děti Avery a Dathan jsou do sebe zamilované, takže to vypadá na nešťastný příběh Romea a Julie. Do toho Robichaudovi vyrábějí pálenku podle nové receptury, která se nedaří, a tak ji lijí do močálů. A protože to není pálenka ledajaká, místní aligátoři po ní zmutují ve vražedné bestie. Kromě nadměrné velikosti a červených krků mají schopnost vrhat ostny z konce ocasu podobně, jako to dělají s bodlinami dikobrazi. A ještě jedna věc - pokud sníte jejich maso nebo vás kousnou, změníte se ve stejné potvory - jakési krokodlaky, ale člověk z vás, na rozdíl od vlkodlaků, už nikdy nebude. Na začátku jsou zlikvidováni dva rybáři, posléze obětí přibývá. Zatímco rybář na začátku přijde nejprve o ruku, tak zástupkyně šerifa je přišpendlena ke stromu a ztratí hlavu. Požírání nešťastníků je krvavé a zábavné. Nechybí odkaz na Čelisti v podobě harpuny se splávkem. Řada scén je komických - předhození psa, likvidace filmového štábu, záchrana v bažině nebo závěrečný happyend. S větším rozpočtem a lepšími triky by to mohl být výživný horor... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Další z řady neškodných SyFy blbůstek, plná silně nepovednených digitálních efektů, hysterických, otravně napsaných postav a krokodýlů a zbytečně dlouhého děje... Původní nápad mi přišel poměrně zábavný, lidé, které pokousal zmutovaný krokodýl se také posléze také mění v krokodýly, taková variace na vlkodlačí filmy, no škoda, že samotný film už tak zábavný nebyl... Jak jsem již psal, nudné, otravné, zdlouhavé, prostě naprostá ztráta času... Jeden bod dávám za poslední scénu, ta mě pobavila... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Furste ty mě sereš. Mám tvoje filmy rád ale sem tam hodíš fakt blbou sračku a letos jsi natočil dvě, tohle a Ghost shark. Navíc máš totálně skvělý nápady. Kde jinde uvidíme ducha žraloka který zabíjí lidi nebo v tomhle filmu krokodýli kteří když Vás pokoušou stanete se taky krokodýly? Ano taková reinkarnace vlkodlačin. Je to strašně blbé ale sem tam zábavné, navíc tvůrci věděly že tenhle film je kravina tak sem nacpaly humor který celkem ušel, ale třeba efekty byly šíleně slabé a celý film byl zbytečně dlouhej a nudnej. A to nemluvím o naprosto tragickém konci který musel nudit každého. Ale na druhou stranu o lehce lepší než Ghost shark. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Griff Furst poslední dobou opravdu perlí a pod hlavičkou SyFy tvoří jeden „klenot“ za druhým. Tentokrát dal ruce pryč od žraloků a pavouků a vzal si na mušku aligátory. Svým způsobem se mu skutečně nedá upřít kreativita, že ve svých filmech přinese něco neokoukaného, leč díky svému podprůměrnému režisérskému umu z toho nedokáže vytřískat všechen skrytý potenciál. Aligátoři vrhající ze svého ocasu smrtelné ostny – koketování s lykantropií? Doufal jsem, že to nebude zas až takový průser, jenže ani tentokrát tomu prostě nemůžu dát ani průměrné hodnocení. Opět tu bylo tolik nelogických kopanců a slabých digitálních efektů, že mi to prostě nebylo umožněno. A to i přes docela úsměvné buranské hlody („Dneska si budeš hlaveň leštit sám“). (více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/ragin-cajun-redneck-gators-2013.html ) ()

Idée_fixe 

všechny recenze uživatele

Hehe, fakt hukot. :-D "Odpad" dát prostě nemůžu, neboť řada scén mě fakt pobavila, rozesmála. Za všechny kupř. vystřelující ostny, předhození psíka, majitelka toho psíka všude křepčící s cigaretou (myslím, že ji neodhodila dokonce ani když brala do zaječích před těmi krokejši :)), měnící se lidi v krokodýly (z toho jsem si málem cvrkla do textilu), identifikace taťky-krokejše převážně na základě zlatého zubu... a ve finále poklidně klokotající život krokodýlo-lidské rodinky na břehu říčky (nemělo být to mimčo napůl krokodýl nebo tak něco? Příp. ta holka... - vždyt s tím borcem spala až poté, co byl už nakažen, ne? :))... etc, etc. Mazec. :-D Už jsem viděla plno stupidnějších quasi hororů, tenhle byl vlastně i docela sranda a zábava, dobrá oddechovka, když to člověk nebere moc vážně, ale fakt jen pro pobavení. :-) A mimochodem - nevím, co ta holka viděla na tom policajtovi, mně by se tedy mnohem víc líbil ten vousáč, co ji na začátku vezl + balil, já bych se jím možná sbalit nechala, být na jejím místě. ;-D Jenomže pak se, chudák, taky proměnil, aniž by si užil... :( :-D Fakt sranda. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Tvorcovia, si zrejme príliš chlipli z chemicky vytuningovaným alkoholom zamorenej bažiny, pretože im tá modrá kvapalina trošku zaniesla kanáliky pre cirkuláciu krvi do mozgu. Smejem sa, lebo scenáristická, krčmová tvorba má nedozerné hranice. Občas som, za to ale rád. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jako ze začátku hodně vtipnej sranec, ale pak to nějak omrzelo. Vtipných c¨situací je zde spoustu, ale není to tím, že by to bylo záměrně vtipné (a nebo přece jen je?). Efekty jsou opět krásně slabé, postavy se chovají vážně až to bolí, ale to je u těchto filmů klasika. Na takový film musí mít člověk zrovna náladu aby ho dal až do konce, já ho dal a znovu už to vidět nemusím. 15% :) ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle asi napsaly a namalovaly děti ze základní školy. A nebýt viditelného stáří herců, myslel bych si, že to děti i hrály. Ochotnický "horror" k smíchu (ale vtip se zdržením krokodýla pejskem byl dobrý), který se od příjezdu "zaříkávače" mění už v ubohou parodii. Vtipné také je, že češi odflákli i překlad a vydávají aligátora za krokodýla. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Na poli hororovych filmov a krokodyloch som videl uz kadeco, pacil sa mi Lake Placid z roku 1999 a videl som aj krokodyli film s Worthingtonom z roku 2007 tusim. No ale takuto planobu som este nevidel, aligatory boli priserne digitalne, a dialogy sa nedali pocuvat : 0 % ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl,ale totální odpad. Chtěl jsem dát i za jednu neboť jak to bylo pitomý tak to bylo i vtipný občas. Jenže to zpracování, děsná amatéřina, která byla opravdu hrozná. Něco tak šílenýho už jsem dlouho neviděl. Mimo celkem pohledné hlavní hrdinky to stálo za hov... ()

PROCESOR odpad!

všechny recenze uživatele

Milý deníčku toto je první film, který musím ohodnotit , jako odpad! Nebo jsem si spletl asi prášky, ale je to nářez. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Stejně přiblblá jako ve všech filmech o krokodýlech. Monstra: Úsměvným highlightem filmu je okamžik, kdy krokodýl nabodne svou lidskou obět na ocas. Herci: Radši si je už ani nevybavuju. P. S. Prima Cool předvedla svůj dokonalý překladačský um, viz. český překlad pod oficiálním názvem distributora. ()

serger odpad!

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál tomu, jak moc to je stupidní, ale obávám se, že to je příliš málo za cenu nezvratného neuronálního poškození. Těm plastovým aligátorům se hvězdička prostě nedá dát. Ale happy end stojí za to! ()

Reklama

Reklama