Reklama

Reklama

13 schodů dolů

(TV film)

Obsahy(1)

Michael „Mix“ Cellini bydlí u starší dámy Gwendolen Chawcerové a je zaměstnancem servisní firmy, která se specializuje na cvičební stroje. Mix má dvě velké vášně, kterými je až posedlý. Jednou z nich je masový vrah z padesátých let, John Reginald Christie, druhou vášní je modelka Nerissa Nashová, kterou často sleduje. Nerissa jezdí pravidelně do Centra zdraví a Mixovi se podaří, pod záminkou levnějšího servisu cvičebních strojů, do Centra také dostat. Mix se zde seznámí s recepční Danillou, která přijme jeho pozvání na večeři, a večer zakončí u ní doma. Na druhou schůzku Mix pozve Danillu k sobě, kde jí detailně vypráví o vraždách, které páchal Christie, což se Danille vůbec nelíbí. Danilla si navíc všimne fotografie modelky Nerissy, o níž se začne vyjadřovat jako o obyčejné holce, a Mixe tím natolik naštve, že Danillu ubije k smrti. Když si Mix uvědomí, co provedl, rozhodne se pro uschování mrtvoly pod podlahou, po vzoru Christieho, který se stejným způsobem zbavil manželky. Mix dál sleduje Nerissu a přitom si sám pro sebe povídá, že zabil kvůli Nerisse. Gwendolen začala cítit zápach z pokoje, kam Mix ukryl mrtvolu, a v domnění, že má zamořený dům, pozvala derazitérskou firmu… (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Salvator 

všechny recenze uživatele

Výkon hlavního hrdiny, který odkrývá svoji osobnost od první minuty, je na televizní produkci hodně dobrý. Zajímavé také je, že téměř žádná z postav nepůsobí sympaticky. ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

(pozor, obsahuje spoiler) Konec mě vyloženě rozburácel smíchy. :D ve stylu současných britských strážců zákona, kteří mají zřejmě školu Chucka Norrise, oni mu prostě nařídí "Položte tu zbraň", sami žádnou nemají a on je prostě poslechne. :D tomu říkám autorita. ()

Reklama

Reklama