Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Musíš konfrontovať svoje monštrá, len vtedy ich porazíš..." Hwayi má päť otcov a všetci sú členmi obávaného Goblin gangu, ktorý okrem obrovských kaluží krvi nezanecháva žiadne stopy na mieste činu. Je to nadaný chlapec. Od každého tatka sa čomusi priučil, a tak okrem nádhernej kresby ceruzkou dokonale ovláda i techniku boja zblízka a streľbu so zbraňou. Avšak po jednom ohavnom trestnom čine, ku ktorému bol svojimi otcami prinútený, nečakane nájde stopu k svojmu skutočnému pôvodu... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Celkem drastické zklamání. Po všech místních komentářů jsem čekal pořádnou vybíjenou, kde hlavním prvkem v akci budou souboje s pořádnou choreografií. Já nevím. Možná je to Berandalem, ale ty souboje (pouze 2 za celej film) jsou dost velký podprůměr na můj vkus. Navíc jsou krátké a nemají co nabídnout. Přestřelky jsou na tom určitě lépe, ale ani tam nejsem úplně spokojený. A přitom první polovina vypadala naprosto dokonale, s humorem, ta druhá už působí trošku mizerně a ani konec mi nepřijde ideální. 5/10 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro mě přesně na pomezí mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Technicky velmi dobré, akce slušná, ale scenáristicky se mi to zdálo jako značně vychtěná konstrukce, která s divákem občas komunikuje dosti zmatečně. A všechny ty rádoby psychologické "Abychom porazili monstra, musíme se monstry stát, bla, bla, bla, kecy, kecy, kecy" mě ke konci dosti vytáčely. 7/10 ()

Reklama

haj 

všechny recenze uživatele

Od první scény začne film velmi intenzivně a celou dlouhou stopáž si udržuje tempo a napětí. Všechny postavy, i když převážně záporný, jsou zajímavý a skvěle zahraný, příběh není předvídatelnej (snad jen ten konec je trošku natahovanej) a všechno je navíc okořeněný povedenýma akčníma scénama a výbornou hudbou. Celkově pro mě moc příjemný překvapení. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

To nejlepší na konec. Film, na který jsem se těšil od prvního traileru a konečně jsem ho viděl a moje pocity nejsou a ani nemohou být jiné než kure*sky nadšené. Naprostý skvost z Koreje, kde se nešetří krvavými scénami jako v hororu, naprosto dokonalou akcí a také originálním příběhem. Hwayi se u mě zapisuje jako můj TOP film za tento rok a už na něj nedám dopustit. Ještě dodám, že finále ve skladu, byl takový masakr, že jsem řval Ty pi*o skoro co 2 minuty. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Celkom originálna zápletka, kde sa únoscovia rozhodnú vychovať unesené dieťa. A samozrejme sa z neho pokúsia urobiť jedného z nich. Chýba tu však nejaká väčšia uveriteľnosť jednotlivých vzťahov. Ťažko uveriť, že by takýmto spôsobom žijúca skupina ľudí mala takto povrchné vzťahy. Slušná prvá polovica filmu sa prehupla do postupného, kecami doprevádzaného, "šokujúceho" rozuzlenia. Nezachránili to ani akčné scény, ktoré nehýria kreativitou ani krvavosťou. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama