Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Musíš konfrontovať svoje monštrá, len vtedy ich porazíš..." Hwayi má päť otcov a všetci sú členmi obávaného Goblin gangu, ktorý okrem obrovských kaluží krvi nezanecháva žiadne stopy na mieste činu. Je to nadaný chlapec. Od každého tatka sa čomusi priučil, a tak okrem nádhernej kresby ceruzkou dokonale ovláda i techniku boja zblízka a streľbu so zbraňou. Avšak po jednom ohavnom trestnom čine, ku ktorému bol svojimi otcami prinútený, nečakane nájde stopu k svojmu skutočnému pôvodu... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"MUSÍME BÝT MONSTRA, ABYSME MONSTRA PORAZILI" aneb jak pět gangsterů vyměklo a uneseného kloučka ušetřilo a vychovalo k obrazu svému aby je pak klouček v potocích krve odeslal na onen svět. Další korejská variace na téma pomsta a první, která šla teda velkou oklikou mimo mě. Nevím čím to, ale někdy se to stává..... a ta vychvalovaná akce tady, no to si pustte další korejské "pomstárny" a to teprve poznáte co je to gradovaná akce :-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ti amíci jsou hrozně pozadu. Tohle ještě nemá US remake? Zajímavé propojení psychologického gangsta thrilleru, tu a tam trochu akčního, o mladém jinochovi, který říká tati asi pěti mužům (nejen slovenští křesťani by z toho dostali osypky) a naučí se dobře jejich řemeslo. Jak je dnes už takřka zvykem, film je možná zbytečně moc dlouhý, má velmi silné momenty, nevyhne se však takovým těm sterilně kýčovitým okamžikům (vztah ke studentce a samotný závěr), ale natočené a hlavně herecky obsazené je to velmi slušně, to Korejci prostě umí. 3,5* ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Taková klasická korejčárna.. Trochu akčňák, trochu psychologické krimi, trochu melodrama a v součtu je to takový záživný nadstandard který se však ke konci už možná příliš natahuje v jakési marné snaze vyhnat to do finiše až shakespearovských rozměrů. Nebylo to špatné, bavil jsem se ale korejci umí prostě lépe...Slabší4 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Monštrum Hwayi je veľmi nekompromisná rodinná sága, ale treba sa pripraviť na fakt, že ide o tak trochu iný typ rodiny, akými sú vaši susedia v paneláku. Hwayi to nemá v živote jednoduché, neostáva mu nič iné, ako sa prispôsobiť štýlu svojej rodinky, kde sú všetci doslova jeho otcovia a kde sú krádeže s "collateral damages" každodenným chlebíkom. Ako z toho vykorčulovať, ak by ste radšej vo svojom živote kreslili, než vraždili, tak na to mladík bude hľadať odpoveď celý film a následne asi aj celý život. Monštrum Hwayi je pomerne ambiciózna akčná dráma s výborným tempom a nejakými tými kostrami v skriniach minulosti, ktoré to tempo občas trochu pribrzdujú. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Můj nejočekávanější film roku konečně dostal anglickou podporu! Tohle je dokonalé vykreslení teenejdžerské traumatické výchovy pěti otců kriminálníků. Hwayi je hyperaktivně stylový a ultra násilný!! Zdůrazňuji ještě jednou slovo násilný! Tenhle film obsahuje více gore než všechny horory za poslední dva roky! Je to hodně nekompromisní over the top jízda, která vytře zrak i těm nejotrlejším fanouškům. Tohle nemá konkurenci, tohle je definitivně jasný vítěz v žánru Akční/Thriller za posledních 10 let. Scéna ve skladě je takovéj masakr, že jsem si myslel, že vybouchnu jako rožhavený boiler. Doporučuji všemi dvaceti prsty!! Viděno s Rollmanem. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama