Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor historie Scott McKenzie (William Devane) se vydává s dvěma dalšími lidmi, kteří cestují v čase z roku 2586, do období, kdy byl objeven vynález starobylé fotografie. Jeden z cestovatelů chce změnit průběh dějin, další ho chce zastavit. Profesor Scott je okouzlen Starým Západem roku 1886, kam se vinou jednoho z cestovatelů dostanou. Zde budou muset mezi sebou bojovat o holý život. (videofil)

(více)

Recenze (12)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, jeden z posledních počinů Kinského, ten, coby šílený věděc, který kolem sebe rozsévá jen smrt pro své obohacení se v budoucnu.! Kdo ho zastaví, žena z budoucnosti a vědec z přítomnosti..? :-) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co je na tomhle jako scifi to fakt nevim. Ty pětisekundový bílý pláštěnky s blíkajícíma světýlkama v pozádí? Vždyť to připomína tu jebku Dallas. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Od vydavatelství IFA Music jeden z těch lepších filmů, nebo spíše jedne z těch filmů který se dal i přežít. A o filmu? Více věrohodnosti by mu neuškodilo... - 23. 1. 2011 - 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na TV snímok má presne tie parametre. Išlo len o hodinku aj pol pobaviť televízneho diváka a to niečim, čo nevybočuje zo zabehaných koľají, nieje ničím náročným a je to jednohubka s komerčnými prestávkami, na ktorých TV zarobila viac, ako na predaji práv do sveta. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový sci-fi western o putovaní v čase. Stret minulosti s budúcnosťou, vlastne aj prítomnosťou. Postavy sú strnulé, ale vždy lepšie ako total-neohrabaný K.Kinski, čoby záporák, vedec a ešte k tomu zabijak. Celý čas som si hovoril, prečo tomu maličkému Kinskemu dali tak veľké šaty a veľký kabát (šúchal si ho o zem a rukávy boli dlhšie ako jeho ruky) a jeho blonďácke vlasy nejako neučesali, alebo rovno neostrihali. Príbeh je veľakrát kostrbatý, veľmi jednoduchý, s detailami sa nezaoberá. Scéna skáče scénu, niekedy aj bez súvislosti či náväznosti. Ako-tak obstoja špeciálne efekty. Hodnotenie: 50% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po tragické smrti své ženy a syna se profesor historie Scott McKenzie stále více upíná ke svému oblíbenému tématu - Divokému západu a všemu, co s tím souvisí. O to víc jej překvapí, když nalezne starou fotografii z roku 1886, a na ní uvidí muže s moderním koltem. Rozhodne se přijít celé záhadě na kloub - a brzy se dozvídá o možnosti cestování v čase, a je na něm a cestovatelce z roku 2586 aby zastavili šíleného Dr. Cola (Klaus Kinski), který chce zásahem v roce 1886 změnit historii ... Tento film by se klidně mohl stát jedním z mých oblíbených, kdyby nebyl neobsahoval tak stupidní scény (jedna za všechny - bylo třeba zjistit, co se v roce 1886 stalo. Tak se šlo za chlapíkem, který ve své sbírce našel staré songy - dva dokonce z roku 1886 a jeden z nich popisoval přesně to, co chtěl náš hrdina vědět). Celkově mne ale film docela pozitivně naladil, a dokáži tyto stupidnosti, stejně tak jako hlodající zub času překousnout... ()

bierce 

všechny recenze uživatele

hlavní hrdina se vrací strojem casu na divoký západ kam ho sleduje najemnej vrah (nebo neco takovýho, proste svine) kinski - sice sem zapomel proc ale je to uplne debilní a navíc televizní..jednu hv. davam jenom proto ze mam rad kinskiho a tu druhou protoze ma dlouhy vlasy a vypada strasne sexy ()

KoleckoR 

všechny recenze uživatele

Člověk se na to musí dívat, tak jako by to viděl očima diváka v 80.letech. Nápad to mělo dobrý. Efekty na svou dobu ucházející, některé mě dokonce připoměly podobné z mladších filmů. Třeba při průchodu časem rozmazaný tok hvězd, podobně jako u Hvězdné brány. Kinski nehrál špatně, dokonce jeho image, dlouhé blond vlasy, westernové oblečení z něj v 61 letech udělaly mladého pistolníka. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Z nadsenia sa vyliahlo sklamanie, ked som to pozrel do konca. Scifi tam toho nebolo vela, akurat cestovanie v case a ten groteskny dalekohlad z buducnosti ma docela pobavil pri tych pazvukoch, ktore z neho vychadzali:) ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda za námet a druhá z nostalgie. Keď som bol mladší, tak som tento film videl veľakrát, keďže môjmu ocovi sa strašne páči (doteraz neviem prečo) a púšťal si ho na videu neustále. Ja som však tomuto filmu nikdy na chuť neprišiel. ()

aquacam 

všechny recenze uživatele

Oddechové sci-fi, docela dobrý nápad se zkoumáním záhady na staré fotografii. Klaus Kinsky coby padouch s kamennou tváří nezklamal. ()

Reklama

Reklama