Reklama

Reklama

Katy Perry: Roar

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 5 min

Obsahy(1)

Video zachycuje zpěvačku Katy Perry, jak po letecké nehodě bloudí džunglí, postupně se skamarádí se zvířaty a nakonec se stane královnou džungle. (willy1)

Recenze (33)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vládne-li džungli sexy Tarzanice, tak je takřka jisté, že vše bude pestrobarevné a slon bude mít nalakované nehty. Jsem si takřka jist, že bych z toho měl být zhnusen, ale nedokázal jsem to. Pod vlivem nadšení své dcery jsem podlehl tomuto optimistickému kýči a zatančil jsem si s opicí, slonem, krokodýlem, papoušky a nakonec i s tím tygrem. A teď si jdu oštěpem ulovit banán. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Písnička pěkná, ani videoklip není ka zahození. Katy Perry je jedna z mála, která má v dnešní době koukatelné videoklipy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Katy Perry jako vnadná "TarzanGirl". Ponechám stranou kvality její nové písničky a zaměřím se na její obrazové a technické zpracování, které oslní. Katy se pohybuje v džungli mezi faunou a florou ladně a spřátelí se i s tygřím predátorem. Obrazové zpracování hýří barvami a dlouhý klip si pečlivě dává záležet, aby interpretka vypadala zářivě i v kamerou snímaných detailech její tváře. Nápad s džunglí už tady před tímto klipem byl, a nejednou, ale tentokrát se jedná asi o nejpreciznější návštěvu tohoto nehostinného místa. Katy bez dokonalého make-upu nedá ani ránu, a to i když jí okolnosti donutí pobíhat po džungli jako Jane, tentokrát však bez Tarzana. Pointa příběhu je slabší a s klidem by se dala vynechat, aby iluze byla co nejlepší. Comeback Katy u mě nejvíce zabodoval jejím klipem. S písní až takový "Řev", u mě neudělala. Ale řvala by pěkně. Na čtyřech. Mé hodnocení: 80% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Libozvučný popík, úžasný Thu'um sympatické Katy Perry a vtipný videoklip, ve kterém nám Katy předvádí i své jiné krásy, než jen ty pěvecké.Neposlouchám jí, znám od ní asi tři songy kterým se nevyhnete díky rádiu či náhodnému přepnutí na óčko, ale tenhle song je tak brutálně komerční, že přirostl k srdci i mě a to sem vyrůstal na bigbítu, ale můj hudební záběr je širší než pas Johna Goodmana.90%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Z tej jej popovej tvroby sa mi toto páči asi najviac alebo aspoň si myslím, že to patrí k jej najlepším dielam. Inak kto už by len nechcel stráviť aspoň mesiac niekde mimo civilizácie s touto prsnatou kráskou, že hehe. Viem ako vyzerá nenalíčená, stále si myslím, že je pekná, no horšie je to s jej spevom, pri klipoch ako tento má výhodu, ľudia sa tam vedia vyblázniť, je to pestré, aj keď je to gýčové, refrén sa mi páči, ten zvyšok je poňatý humorne, občas je to trápne, ale dá sa. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kaťa v úlohe Tarzana ( alebo Sheeny, záleží z akého rodu sa na to pozeráte ) v slabučkom klipe, ináč masívneho hudobného hitu. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Katy Perry je unikátní zjev, ambivalentní a schizofrenní osobnost, respektive schizofrenní je její vyjádření, nejsem s to určit, co říká, vsadil bych se, že to však neví ani ona sama. Na jedné straně jsou její klipy bytostně pro-feministické, ženy jsou silné, vládnoucí, překonávající se, muži, pokud se objeví, jsou vždy sráči, v Roar muž, tradičně silnější pohlaví, vytrvalejší, přes svou pýchu zhebne v úvodních dvaceti sekundách, je zabít tygrem, jehož Katy po svém duchovním přerodu, totiž zbavení se strachu, zkrotí; vzpomeňme si na klip Wide Awake, kde vytoužený princ dostane od Katy přes držku, popřípadě na klip Part of Me, Katy je zde svým partnerem, snoubencem zneuctěna a následně vstupuje do armády; nacházím zde všude potvrzení mé teorie, že Katy Perry je feministka, demonstruje sílu žen. Avšak, je tu jedno velké avšak. Klipy, které produkuje jsou narůžovělé, plné kýče, typické hollywoodskému pojetí děvčete, děvčete, ježto je hrdé na to, že je Barbie, musí se dobře vdát a nekecat partnerovi do života, takové americké maloměsto, řekl bych, asociuje mi to Zoufalé manželky. Ztrácím se v tom, asi o tom ale moc přemýšlím. Přeci jen to je mainstream produkce, jež nemá, nebo by neměla mít tajné, skryté cíle. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Moje leto 2013 v Anglicku sprevádzalo asi desať nových videoklipov, ktoré v telke dookola vkuse opakovali. Roar je jedným z nich, po čase to bola už skutočne otrava. Nebyť mega najviac luxusnej Katy, fuu, nie je sa na čo pozerať. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Je to jedna velká nadsázka a příjemná písnička, určitě nemusím od toho znechuceně odcházet, jako se mi to někdy stává:-) ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Snad nikdy jsem necítil takové dilema při hodnocení hudebního klipu. Ono se mi to na jednu stranu líbí, na druhou vlastně ani ne. Docela unáhlený byl přechod od části, kde vystrašená Katy běží džunglí, když v tom si najednou uvědomí, že je boss. Nemůžeme ovšem ve čtyřminutovém klipu hledat dokonalý příběh. Rozhodně je to lepší než její Hot'n'Cold. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Chytlavá písnička v podání tarzan-girl Katy Perry a její čičinky Kitty Purry. :-D Upřímně, mě videoklip pobavil, zároveň jsem se pokochal nad krásou zpěvačky a ikdyž jsem úplně na jiný styl muziky, tak tohle mě prostě baví. 85% ()

Reklama

Reklama