Reklama

Reklama

Fairy Tail x Rave

  • Japonsko フェアリーテイル x レイヴ

Obsahy(1)

Crossover o setkání hrdinů ze dvou fantasy světů, kteří se spolu seznámí a také si zabojují. (Hromino)

Recenze (5)

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Kukuk, kukuk, tralala. Hromino už dlouho u nějakého anime nevypěnil vzteky, a tak se nějaká banda chytráků z Japonska rozhodla, že to tak přece nemohou nechat. Tito chytráci vzali do pazour hned dvě díla Hira Mašimy, z obou děl si vzali to nejhorší, vytvořili crossover a atributy jako trapnost, nesmyslnost a fanservis umocnili do nevídaných rozměrů. Namíchali tak koktejl o naprosto vražedných ingrediencích, který by ani Halina Pawlovská nedokázala za pomoci své ambry plně strávit. Ale ne, nebuďme tak povrchní, rozeberme si do detailu, co je obsahem tohoto chrchelu. Na spoilery ani neupozorňuji, neb tady není co k spoilování, když jde o tak přízemní záležitost. Členové Fairy Tailu se zkrátka v jednom městě zkrátka potkají s postavami z Rave, baví se nad svými podobnostmi či spolu nelogicky bojují, pak se objeví těžce trapný záporák (automat, wtf?!), kterého hlavní hrdinové samozřejmě porazí jen tehdy, když se spojí a dají do toho úderu sílu přátelství. Jáj, bože můj, mám takovou chuť truhlit… zejména z toho fanservisu, v jehož výši tentokrát tvůrci vytvořili svůj rekord (i taková mature prasnice jako Jolanda by tady Lucy a Erze klidně mohla závidět jejich vemena a minisukně). A když je celé dílo umocněné u Fairy Tailu již tradičně podprůměrnou animací a jediný důvod vzniku se mi zkrátka nedaří najít, nemám o hodnocení nejmenších pochyb. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měla shrnout jedním slovem, bylo by to NUDA. Během pětadvaceti minut se vlastně nic nestane, chybí akce, bez pointy... Pokud si říkáte, že vám původní série FT nestačí a tak se chcete kouknout na tento snímek, tak si to raději pořádně promyslete, protože pro mne to bylo spíše zklamání... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Děj popsal Hromino a docela to vystihl. Tipuji že tady asi moc lidí znát Rave nebude i když ho jedna skupina teď začala překládat, za to Fairy Tail asi někdo znát bude. Osobně jsem si té podoby mezi postavami všiml už při sledování FT a v této ově se mi to jen potvrdilo (u někoho to je ještě výraznější, třeba Mijazaki a postavy v jeho filmech vždy tam najdete nějakou podobnou). Samotný děj o ničem. Škoda. Tvůrci se mohli inspirovat crossovery OPxToriko(xDBZ), které jsou daleko povedenější. 35% ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tak zas to takový průser to není, sice tam je minimální příběh, ale zachraňujou to klasické akční scény a dobré hlášky. Musím říct, že Rave neznám, tak nemůžu posoudit jestli byli do dílu zakomponováni správně. Také netuším, jaký je účel tohohle díla, jen mě napadá, že ukázat, jak si jsou postavy z různých seriálů podobní, ale nevím proč, nedává mi to žádný smysl. Takže za mě nic moc, jen bezduchá rubačka bez příběhu s několika vtipnými momenty. Hodnocení: 35/100. ()

Reklama

Reklama