Reklama

Reklama

Wolfblood

(seriál)
  • Velká Británie Wolfblood
Velká Británie, (2012–2017), 28 h 25 min (Minutáž: 27–29 min)

Série(5) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Být dospívajícím je těžké. Být dospívajícím vlkodlakem je ještě desetkrát složitější. 14-tiletá Maddy je vděčná za své schopnosti - citlivější smysly, rychlost, sílu a půvab - ale nesnáší tajnosti, které jsou s tím spojené. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Disney ocividne kupuje prava na vysilani nejvetsich kravin planety. Zhlednul jsem jeden dil a nejenze to byla pulhodina nudy, ale jeste mi to pripomnelo trapne problemy deti na zakladce. Kazdopadne pri nekterych dialozich jsem se i usmal, ale asi to nebyl zamer autoru :) Hlasky jako - "Kde se premenujete?" "Tady ve sklepe, to je nase doupe" nebo "Pokud je tam neco divokeho, my to vycenichame." - mi spis lechtaly branici, nez aby to znelo cool :) Zkratka boom vlkodlaku a upiru, ktery zrejme nastolil Twilight je uz podle me vycpely...byl to takovy rychlokvaskovy styl jedne autorky, a kdyz to dalsi a dalsi kopiruji, je to jen vareni stojate vody. V dilu co jsem videl navic zadny vlkodlak nebyl (zamer serialu nebo spatny popis v sekci Obsah?). Misto nich byli na scene velmi amatersky pocitacem animovani hafani...s trochou fantazie je slo nazvat vlky. Radil bych animatorum priste minimalne pouzit google. A divakum uz nechodicim na zakladni skolu, at se serialem neztraceji cas... ()

Yak 

všechny recenze uživatele

Milý středoškolský seriál se špetkou nadpřirozena, líbí se mi zaměření zejména na rodinu spíše než na milostné trable teenagerů, jak to bývá u podobných seriálů zvykem. Většina postav je sympatická, když pominu Shannon - ale tenhle typ seriálu nejspíš potřebuje nějakého hledače pravdy, který se nezastaví před ničím. Viděla jsem první tři série, nejlepší je asi druhá; zbylé dvě úplně změní prostředí a hlavní postavy a až na společnou mytologii to už působí jako úplně jiný seriál. ()

Reklama

DDCC 

všechny recenze uživatele

U prvního dílu jsem usnul (skoro), lol.. U devátého jsem se zamiloval. Seriál s chladným startem, ale neuvěřitelně dobrým plotem. Bez emocí, ale přitom s pořádnou dávkou dramatu. A bez stylu a přitom neuvěřítelně přitažlivý. Takhle popisuju Vlčí krev, seriál, od kterého jsem nic nečekal se stal mým druhým neoblíbenějším seriálem z UK (po Skins). Jako vážně.. ač je seriál točený pro dětské diváky BBC, tak na ně vůbec nemíří. Vztahy a konflikty v seriálu pochopí nebo bude bavit jedno dítko ze 100. Je to propracované, ač lacině vypadající. Já ten seriál neumím popsat, protože cokoliv co napíšu bude znít, jakože je to ten nejhorší seriál. OMYL! Je to prostě awesome a já ztrácím řeč. (A ty jejich hipster hadříky!! :3) A motto na konec: "Well, it's not called werewolf, its called wolf blood. We are not monsters." ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Rozhodne by som netvrdil, že ide o revolučný úspech Disney channel. To nie. Fádne dialógy, ploché postavy, obohrané príbehy založené na vzájomnom nedorozumení a odlišnosti, to je realita Wolfblood. Seriál sa rád hrá, že je nasiaknutý vlkolačou atmosférou, ale tá je povrchová, nepodložená žiadnymi inteligentnými narážkami, namiesto toho nám jedinú originálnu myšlienku hlavná hrdinka vždy chrstne do tváre a my máme tlieskať. A čo sa týka vlčej krvi, to je len parazitovanie na Twillight ságe - odkedy boli vlkolaci v Twillighte vyobrazení ako prerastení chlpáči sa toho každý drží a vlčia krv je fakticky zmena z človeka na vlka. Celkový ortieľ je, že seriál sa síce tvári že nadväzuje na storočné tradície a povesti odniekiaľ od Keltov, ale v skutočnosti je to prezentácia povrchnej módy teenupírov a teenvlkolakov. Nič viac v tom nie je. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Páni, no teda. Tohle je něco jiného, něco velmi zajímavého. Je v tom hodně dramatu. Ačkoli ze začátku nemusí vypadat. Není to jenom o vlčí krvi, je to především o přátelství, rodině, a osobnost různých odlišných postav. Herecké obsazení je velice sympatické, s jednotlivými postavami se skvěle seznámíte. Wolfblood je zkrátka velmi povedený brilantní teenage seriál s vynikajícími hereckými výkony, co jsem za dlouhou dobu viděl. První série byla skvělá, zatímco druhá je ještě lepší, která se více zaměřuje na další hl. postavy jako jsou Shannon, Jana nebo Maddy. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama