Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Souboj talentů v nejúspěšnější světové show počtvrté v Česku a na Slovensku! Nové šokující výkony, pohádkové výhry a talentovaní soutěžící, které jste ještě neviděli! Hvězdná porota: Lucie Bílá, Jaro Slávik a Leoš Mareš! Rozhodněte i vy o postupujících do semifinále! Moderují Jakub Prachař a Martin „Pyco" Rausch. Celosvětově nejúspěšnější show počtvrté u nás a na Slovensku! Každý nedělní večer mohou diváci zase sledovat vysílání už čtvrté série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách televize Prima! Šanci zvítězit mají úplně všichni – soutěžit budou opět talentovaní tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i důchodci. Pro všechny platí jenom jedna podmínka – rozhoduje kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců, publika a také diváků.
Cesta k úspěchu však není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola se SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Hodnotit je bude opět hvězdná porota, tentokrát ve složení: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a nová posila v podobě nejpopulárnějšího spíkra u nás Leoše Mareše. O postupu do semifinále ovšem bude letos nově navíc rozhodovat ještě čtvrtý porotce, a to televizní diváci! Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin „Pyco" Rausch.
V česko-slovenské verzi formátu Got Talent, který budou společně vysílat televize Prima a TV JOJ, čeká na vítěze nejen nový automobil, zájezd v hodnotě 350 000 Kč a hotovosti 50 000 eur, ale také jedinečná možnost vystoupit před nejobávanějším porotcem v historii všech talentových soutěží světa – Britem Simonem Cowellem!
Můžete se tedy znovu těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Primě! (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

Bowser 

všechny recenze uživatele

Super, jak jsem myslel, že to půjde k lepšímu tak to šlo k horšímu a po první čtvrthodině neváhám hodnotit. Leoš se hned ukázal když řekl, že tam není jako porotce ale jako divák. Skvělý vědět, že o mém talentu bude rozhodovat čůropysk, kterej nemá svůj vlastní názor. A ano, začalo to pěkně s hromadou talentu, když prvního soutěžícího ukáží píšťaláka, který nic neumí. Jak to asi dopadne pro diváky co to poprvé zapli? Hned to zase vypnou...druhá žába postoupí za nic, postoupí za řeč těla pro neslyšící, kterou dělá do písničky, jééé. Totální zhulenina kde se jen čeká na účinkujícího, kterej upoutá originalitou nebo koukatelným tancem. Už aby bylo další BTG, jelikož je to přesný opak téhle masy nevkusu a demence. ()

wafc 

všechny recenze uživatele

Nepopírám svou úchylky a zároveň své gylty pležr v podobných pochybných soutěžích. Ovšem pár věcí mě vždy zarazí. Ti dva chlapci vykutálení vtipní moderátorští, no, ty víš, o kom mluvím, ty Pýčo Rauši a ty šulínku Agáte Pracharzy. Vy dva jste jako taková, hm, malá černá tečka na nevěstinných bilých šatech nebo jste jako jedna chudinka pampeliška mrtvá v žlutém poli plném radosti nebo jste jako židi v Norimberku v roce 1938... no, jste prostě špatní! To je jedno velké mínus a to druhé přichází s druhou částí tohoto spektakulárního pořadu. Vždycky jsem se nemohl nabažit zjevnou demencí účastníků a nebo jsem se v lepším případě přímo zakuckal (kucky, kucky) kvalitním Březňákem, jak jsem byl u vytržení z qualitních výkonů kontestantů, ovšem nechápu, proč mám být ochuzen o dvacet minut neřízeného smíchu tím, že se ti roštáci z Primy rozhodli pro jiný koncept. Pro horší koncept. Zpovídáním těch šašků se nedozvíme nic zajímavého a jen zbytečně přicházíme o pohled na hloupé pokušitele svého štěstí. Primo, ty blbá hoe, pokud tohle neni šPrým, tak si na protest už nikdy nenamaluju zdi Primalexem. ()

Reklama

cjmafia odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec poprvé posílám tuto show do odpadu. Opravdu už mě nebaví machr Slavík a falešná Bílá. Leoš Mareš taky žádný zázrak, ale aspoň na castingu dokázal pobavit. Zajímalo by mě proč se opět nějaké čísla nevešli do semifinále ajo já vlastně vim. Oni tam totiž musí dát něco vtipného na úkor talentu a tak je to pořád dokola. Pokud nechcou aby u nás měli šanci vyhrát zahraniční soutěžící, tak by měli změnit pravidla, protože to co porota předvedla po vystoupení Tumar Kr z toho se mi chtělo zvracet. Příští rok bych prosil bez této show !!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Talentových soutěží zdá se není nikdy dost a tahle se zastavila na televizních obrazovkách Primy už na číslovce čtyři. V porotě přece jen nevýrazného Dejdara střídá v novém ročníku progresivnější Mareš. Osvědčená Bílá a neúnavný hledač talentů Slávik zůstávají. Beze změny zůstaly i moderátorské posty a dvojici Prachař & Rauš je možno vidět opět v akci. Čtvrtá řada chce být od počátku evidentně propracovanější a kvalitu soutěžících posunout zase o stupínek dál. Nemám pocit, že by letos bylo tolik našlapáno, ale když je porota přesvědčena, že jeden z vybraných má nakonec předstoupit se svým číslem před slovutného Simona Cowella, tak to vyvracet nehodlám, Po zdlouhavých castingových kolech plných exotů i talentů ze všech možných oblastí, přichází semifinálové večery a s nimi i přetlak a následné vyřazování. Favorita nemám. Semifinálová kola jsou překvapivě velmi povedená v oblasti nápadité a oslnivé scény a rozhodně to na diváka nepůsobí laciným dojmem. Konečná volba, zda se dívat nebo nedívat, je nakonec přece jen na divákovi, který už ví, do čeho jde. Za sebe můžu napsat, že tahle show o diváky určitě mít nouzi nebude. Soutěžící si užijí svých patnáct minut slávy a vítěz se nakonec stejně v showbizu neprosadí, jak už se to přihodilo množstvím předchozích vítězů, kteří vzešli z podobných talentových soutěží. Soutěž, která zabaví, protože na vedlejších televizních kanálech stejně v tu dobu neběží nic kloudného. Pokud ovšem holdujete souběžně vysílaným a "mistrovsky" odvedeným "Doktorům z Počátek", pak je každé doporučení v podstatě marné. Většina zdejšího hodnocení má totiž demonstrativní charakter, a kdyby se přistupovalo poctivým způsobem, tak má tahle show kolem 60%. Když ji tedy někdo s klidem posílá do odpadu, aniž by ji viděl celou, tak já si ji s klidem dovolím mírně nadhodnotit. Mé hodnocení: 60% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Musel jsem přidat dvě hvězdičky k dosavadnímu 1* hodnocení. Jelikož jsem dodatečně viděl vystoupení Aleny Smolíkové a jejího psa Jerry a to bylo vážně něco úžasného a vyzdvihlo tuhle soutěž o dvě třídy výše. Proto i ty dvě hvězdy navíc. Jednu za Alenu a jednu za Jerry. Pejsky já mám rád a byla to vážně neskutečná show, zvláště pak ta semifinálová. :-) Bohužel celkový dojem ze soutěže jako takové je zhruba na stejné úrovni jako předchozí hodnocení a troufám si ho odhadnout kolem 40%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Vítězem čtvrté řady se stal zpěvák Miroslav Sýkora. (SONY_)

Reklama

Reklama