Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Souboj talentů v nejúspěšnější světové show počtvrté v Česku a na Slovensku! Nové šokující výkony, pohádkové výhry a talentovaní soutěžící, které jste ještě neviděli! Hvězdná porota: Lucie Bílá, Jaro Slávik a Leoš Mareš! Rozhodněte i vy o postupujících do semifinále! Moderují Jakub Prachař a Martin „Pyco" Rausch. Celosvětově nejúspěšnější show počtvrté u nás a na Slovensku! Každý nedělní večer mohou diváci zase sledovat vysílání už čtvrté série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách televize Prima! Šanci zvítězit mají úplně všichni – soutěžit budou opět talentovaní tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i důchodci. Pro všechny platí jenom jedna podmínka – rozhoduje kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců, publika a také diváků.
Cesta k úspěchu však není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola se SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Hodnotit je bude opět hvězdná porota, tentokrát ve složení: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a nová posila v podobě nejpopulárnějšího spíkra u nás Leoše Mareše. O postupu do semifinále ovšem bude letos nově navíc rozhodovat ještě čtvrtý porotce, a to televizní diváci! Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin „Pyco" Rausch.
V česko-slovenské verzi formátu Got Talent, který budou společně vysílat televize Prima a TV JOJ, čeká na vítěze nejen nový automobil, zájezd v hodnotě 350 000 Kč a hotovosti 50 000 eur, ale také jedinečná možnost vystoupit před nejobávanějším porotcem v historii všech talentových soutěží světa – Britem Simonem Cowellem!
Můžete se tedy znovu těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Primě! (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

Segrestor

všechny recenze uživatele

Rád bych se zde vyjádřil k novému formátu pořadu, který i sami porotci s plnou hubou žrádla tak blahosklonně pochválili během prostřihů. Ten nový formát stojí dle mého laického, amatérského a čistě diváckého názoru za góvno. Celou soutěž rozdělí na samostatné epizody, kde na konci každé vyleze vítěz do semifinále. Takže castingové díly, které byly pro mě kdykoliv dřív jediné zábavné, jsou teď nudnou skrumáží medailonků nezajímavých předfinalistů a nekonečného opakování jejich úvodních čísel. Tedy, ta poslední třetina pořadu naprosto nekoukatelná, nudná a kýčovitá. To, co do soutěže sypali dříve po částech, solí nyní do každého dílu. Pokud tedy jsem to dobře pochopil. A tak už po prvním díle máme mezi finalisty rytmicky pohupující se bibendum se znakovou řečí nebo umrňeného nerda s letadýlkem. Na druhou stranu se do tohoto dílu vešlo i něco zajímavého, kvartet zpěvaček nebo černé divadlo. Tady už ten talent zcela vážně probleskoval. Složení poroty taky nevykazuje nějaký posun k lepšímu. Milovnice oxymoronů Lucie Bílá zůstává, La Match chlapeckých srdcí Jaro Slávik také, třetího porotce dělá nyní věčný moderátor a nabob v kožichu Leoš Mareš, který je sice příjemného vystupování, ale je spíš otázkou, zda natolik fundovaný, aby obhájil takový post. Jak ale "strašně vtipně" v úvodu prohlásil, že se vyspal s ředitelem televize... ach bože... ani se mi to nechce citovat, brrrr, taková švanda... Uvidíme dále. Jestli vydržím další díly, na konci soutěže komentář doplním o finální verdikt. Ale už dopředu hlásám, že je dobře, že takové pořady hledající talenty existují, kdo se má pořád dívat na zombie figuranty Vondráčkovou s Gottem, že? Netřeba pořad kritizovat pro jeho smysl, ale alespoň pro jeho provedení. Tam si myslím, že lze najít ještě jisté rezervy. Ohodnocení hvězdičkami dám až na konci, to dá přeci rozum. Jedna talentovka Jaro nedělá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pestrost talentů se daří držet, otázkou však od první série zůstává, jak k úrovni schopností přistupovat a posuzovat ji. Navrch není jasné, k čemu jsou některé schopnosti vůbec užitečné. Příjemný a snesitelný formát je nicméně už dávno pryč, zabírají slzy a pohnuté osudy účinkujících, kteří to díky story o mrtvé matce dotáhnou daleko. Bože. Mě osobně to nechává chladným, stejně jako celá tahle show, která měla skončit už dávno. Sledovanost šla raketově dolů, škoda, že peoplemetry nedovedou zaznamenat, co si diváci, kteří zůstali věrní, nakonec myslí. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Je márne hľadať najbližších sedem až osem rokov nejaké nádejné česko slovenské talenty, ktoré by oslnili celý svet. Všetky sme už objavili a ani tie nakoniec za nič nestáli. Kdeže sú dnes tí grandiózni víťazi predchádzajúcich ročníkov? Dnes už po nich ani pes neštekne. No a čo všeznalí, neomylní porotcovia? Niektorí toho rozumne vzdali (Jan Kraus, Martin Dejdar), iným to asi ukončí serióznu kariéru (Lucie Bíla) a ktorýsi si naďalej vypočítavo mastia svoje bankové kontá (gay porno star Jaroslav Slávik). Ja ako priemerný, televízny divák hovorím, že už ma to nudí. Nemienim sa na to viacej pozerať. Chcem niečo nové a hlavne už nechcem viac vidieť zvrhlého Slávika. Toto je už fakt opozeraný odpad! ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Oblíbený pořad mých dětí. Pico s Jakubem vždy dobře okoření, v předkolech mě bavili víc než soutěžící. Některé výkony hodně dobré, dokonce i vtipné. Nelíbí se mi spíš formát, trošku mi leze na nervy porota. Ale pořád lepší než Ein Kessel Buntes nebo Televarieté. :o) ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Hodnotit nelze, nejen proto, že snad nenastane okamžik, kdybych byl nucen zrakem spočinout na tomto vskutku originálně zábavném pořadu, ok, měl bych tedy držet talentovaně zobák, což? Leda hovno, pokud bych se nevyjádřil, pak by to snad mohlo znamenat, že s něčím podobným souhlasím a s tím se mi zemřít nechce. Ovšem to neznamená, že bych před léty pár dílů nezahlédl a pravda, při spatření některých individuí vyrvaných z panoptika zoufalé prdele jsem se i zasmál...sice jsem se za ně více styděl, ale přes to... Nicméně, čeho je moc, toho je příliš... dolar tomu nasadila produkce (pominu-li bukvice Pyču a Hanycha ve špatně padnoucích oblecích, ze kterých se pominu a pochopeytelně třetí hvězdu gáj porna Slávika a slavici), zřejmě tušíte kam mířím...tedy rád bych berettou mířil. Pokud bych měl zveřejnit svou soukromou hitparádu zmrdů, pak Hitler, Stalin a Mareš se perou o bednu, fuck. Je tedy jasné, že zde na databázi chybí stupnice, hodící se pro takový blábolivý výblitek a já budu jen v určitý den chodit kolem své ledky obloukem, ostatně dělám to kvůli svému psychickému zdraví. Tak na zdraví. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Talentových soutěží zdá se není nikdy dost a tahle se zastavila na televizních obrazovkách Primy už na číslovce čtyři. V porotě přece jen nevýrazného Dejdara střídá v novém ročníku progresivnější Mareš. Osvědčená Bílá a neúnavný hledač talentů Slávik zůstávají. Beze změny zůstaly i moderátorské posty a dvojici Prachař & Rauš je možno vidět opět v akci. Čtvrtá řada chce být od počátku evidentně propracovanější a kvalitu soutěžících posunout zase o stupínek dál. Nemám pocit, že by letos bylo tolik našlapáno, ale když je porota přesvědčena, že jeden z vybraných má nakonec předstoupit se svým číslem před slovutného Simona Cowella, tak to vyvracet nehodlám, Po zdlouhavých castingových kolech plných exotů i talentů ze všech možných oblastí, přichází semifinálové večery a s nimi i přetlak a následné vyřazování. Favorita nemám. Semifinálová kola jsou překvapivě velmi povedená v oblasti nápadité a oslnivé scény a rozhodně to na diváka nepůsobí laciným dojmem. Konečná volba, zda se dívat nebo nedívat, je nakonec přece jen na divákovi, který už ví, do čeho jde. Za sebe můžu napsat, že tahle show o diváky určitě mít nouzi nebude. Soutěžící si užijí svých patnáct minut slávy a vítěz se nakonec stejně v showbizu neprosadí, jak už se to přihodilo množstvím předchozích vítězů, kteří vzešli z podobných talentových soutěží. Soutěž, která zabaví, protože na vedlejších televizních kanálech stejně v tu dobu neběží nic kloudného. Pokud ovšem holdujete souběžně vysílaným a "mistrovsky" odvedeným "Doktorům z Počátek", pak je každé doporučení v podstatě marné. Většina zdejšího hodnocení má totiž demonstrativní charakter, a kdyby se přistupovalo poctivým způsobem, tak má tahle show kolem 60%. Když ji tedy někdo s klidem posílá do odpadu, aniž by ji viděl celou, tak já si ji s klidem dovolím mírně nadhodnotit. Mé hodnocení: 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kvalita šla rapidně dolů a to nejen s příchodem Leoše Mareše. Toho fakt nemusím, ale kupodivu nebyl tím nejhorším a nejrušivějším prvkem této série. Tou byla kupodivu dvojice Slavík a Bílá, kteří mi začali lézt pěkně na nervy. Bílá už s nosánkem nahoru – Slavík byl debil od první série – no a kvalita samotných interpretů (soutěžících) taky žádná sláva. V této řadě mě zaujalo snad nejmíň lidí…A zase vyhrál operní zpěvák… ()

Bowser 

všechny recenze uživatele

Super, jak jsem myslel, že to půjde k lepšímu tak to šlo k horšímu a po první čtvrthodině neváhám hodnotit. Leoš se hned ukázal když řekl, že tam není jako porotce ale jako divák. Skvělý vědět, že o mém talentu bude rozhodovat čůropysk, kterej nemá svůj vlastní názor. A ano, začalo to pěkně s hromadou talentu, když prvního soutěžícího ukáží píšťaláka, který nic neumí. Jak to asi dopadne pro diváky co to poprvé zapli? Hned to zase vypnou...druhá žába postoupí za nic, postoupí za řeč těla pro neslyšící, kterou dělá do písničky, jééé. Totální zhulenina kde se jen čeká na účinkujícího, kterej upoutá originalitou nebo koukatelným tancem. Už aby bylo další BTG, jelikož je to přesný opak téhle masy nevkusu a demence. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Pořád dokola. Ono ty dvě série co byly odvysílány bohatě stačily, ale tak jako superstár "je třeba pořád hledat nové talenty". Možná ano, ale kdo se na to má pořád dívat? Někdo příjde, odhrká své číslo, oni ho zkrytizují, a dotyčný odejde. A tak pořád dokola. Možná že někomu, koho baví sledovat jiné, jak se trapasí před celým národem se to líbí, ale pro běžného diváka, je to už moc nudné a ohrané :-) 15% ()

cjmafia odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec poprvé posílám tuto show do odpadu. Opravdu už mě nebaví machr Slavík a falešná Bílá. Leoš Mareš taky žádný zázrak, ale aspoň na castingu dokázal pobavit. Zajímalo by mě proč se opět nějaké čísla nevešli do semifinále ajo já vlastně vim. Oni tam totiž musí dát něco vtipného na úkor talentu a tak je to pořád dokola. Pokud nechcou aby u nás měli šanci vyhrát zahraniční soutěžící, tak by měli změnit pravidla, protože to co porota předvedla po vystoupení Tumar Kr z toho se mi chtělo zvracet. Příští rok bych prosil bez této show !!! ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Dôvod prečo som si niečo z toho pozrel bol aj ten, že sa mi pokazil notebook a tak som si zapol aj televíziu, kde som narazil na toto. Nový formát je podľa mňa len ďalšou úbohou snahou vycucať z ľudí peniaze na nezmysly. Zatiaľ sa mi najviac páčilo vystúpenie jednej dievčenskej skupiny, kde som zaregistroval známu tanečníčku Alžbetu Ferancovú, ktorá sa zúčastnila navyše aj nejakej súťaže krásy, s ktorou sa tiež zoznámil aj Jaro Slávik a preto ma zaskočilo, že sa rozprávali, ako keby sa vôbec nepoznali, no a to vo mne len znovu prebudilo myšlienky, že zas sa správajú neúprimne. Napríklad, keď takúto súťaž vyhral jeden tanečník z Ázie a pritom jeho vystúpenie nebolo premiérou, lebo s ním vystúpil tuším už na Ukrajine. Tieto hry na ľudí sú trápne a úbohé. V podstate sa tam chodia ľudia len zviditeľňovať a stále je to o tom istom. Prvé kolá, kde si zvyčajne robili srandu zo stroskotancov odpadli, no ich ukazovanie, aby sa ľudia na ich hlúposti pobavili nezrušili. Jeffo Minařík ako režisér je pre mňa len záruka ďalšej katastrofy, ktorá ľuďom vymýva mozgy. V podstate ide iba o peniaze, žiadnu umeleckú hodnotu tu netreba hľadať, akurát bulvár bude mať čo rozoberať, či ženy u kaderníčky alebo robotníci počas obednej prestávky. Tieto hlúposti stoja na scénkach, ktoré robia moderátori a porotcovia, je to divadlo pre ľudí, ale takých škodoradostných, klebetníckych, ktorí sa zrejme nudia. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Další uřvaná rádoby šou, která mě děsí. Zejména nepříčetní moderátoři a hysterická porota. Opravdu lituji jedince, kteří se sem v dobré víře přihlásí a mají talent. ()

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Angažovanie pána Leoša ma utvrdilo vtom že talent mám nechať už na pokoji, aby toho nebolo málo, zmena samotných pravidiel tiež už zaváňa neschopnosťou režiséra vymyslieť nejakú dobrú inováciu aby to nestrácalo na diváckom záujme ... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s predchádzajúcimi edíciami tomu výrazne pomohlo angažovanie Leoša Mareša ako porotcu, no bohužiaľ to je asi jediné pozitívum ČSMT 4. Inak ten zmenený formát je úplne nanič, zbytočne to skomplikovali celé a o tom, že je to neprehľadné ani nevravím. Takže celkom škoda, aj keď tá show už je celá opozeraná a v podstate sa celé tie talenty väčšinou len opakujú, aj tak sa tam dá stále nájsť aj čosi zaujímavé. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Hodnotím prozatím :)) - uvidíme, kdo vyhraje, pak poupravím..Prozatím se mi velmi líbí změna, že do semifinále posílají i diváci lidi a nejen porota :)) ..Porotci opět nezklamali a Mareš zapadl podle mě taky dobře :)) .. PS: Tebe stříhala Zohanka? :D) největší zabijárna :D))...Takže doplnuji text - s vítězem nejsem moc spokojená i když jsem to tušila v podstatě od začátku .. Poslední trojku jsem seřadila naprosto přesně, alespon jednou v životě mi to vyšlo :D) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nový díl, stejný humor, formát, noví soutěžící. Jediná změna byla tentokrát u porotce. Leoš Mareš přinesl zase trochu toho oživení a jiného humoru. Prozatím mě to neomrzelo a člověka to při neděli pobaví. Oproti poslednímu ročníku tady akorát postrádám více talentů/srandistů. Nejlepší byla zatím paní Parhová se svým Sklípkem :-) ()

Reklama

Reklama