Reklama

Reklama

Capture

(pořad)
Reality-TV
USA, 2013, 10x42 min

Recenze (5)

TerezkaV 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu jsem se od téhle RS nemohla odtrhnout a shlédla jsem většinu dílů za jednu deštivou sobotu. Moc se mi líbily twisty a další prvky, hru skvěle oživily a ze hry na honěnou se stala skvělá a parádní zábava! Některé momenty se vážně vydařily a částmi to bylo i celkem napínavé. Oblíbené týmy: Jade & Nikita, Rob & Jacob, Antoine & Kareem ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Trochu komplikovanější hra na honěnou, ale musím říct, že všemožné zvraty to notně povyšovali. Z počátku se trochu trochu pletly týmy, ovšek jak postupně odpadávaly, se to urovnalo. Zároveň mě mile překvapilo, že ač z principu fyzická hra, stále měla prim spíše sociální složka. Oblíbneé týmy Jade & Nikita, Chris & Nick ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Docela fajn soutěž. Dost mě mrzelo, že tým, kterýmu jsem fandil vypadl skoro na začátku a potom další tým, kterýmu jsem začal fandil chvíli potom. Dvojčata hodně bavila a ten jejich přízvuk byl pěkný. Jinak celé to je o tom, že sledujete jeden tým jak honí ostatní týmy. Honěné týmy přespávají jen na jednoduchých postelých, jídlo maj jednoduché a přidělené podle váhy ale můžou narazit na stanici, kde většinou je nějaká dobrota (krocan, špagety,...), což se jim ale nemusí vyplatit díky chycení. Honící tým spí v pěkných postelých s vyhříváním, mají luxusní jídla, ale zase musí někoho chytit nebo vypadnou ze soutěže. Navíc jsou ve hře ještě sabotáže, které může použít honěný tým na další honěný tým např. alarm z vesty, plynová maska na obličeji, svázání týmu dohromady,.. Jinak celé to má být na způsob Hunger Games. Nebylo to špatné a občas jsem i fandil někomu v chycení, ale nakonec byla spíš duležitější kamarádství než síla. 60% ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele

Kdo by to řekl, že tak jednoduchá hra může mít takový náboj. Každou chvíli nový twist a emoce. Podmínky nejsou nijak zvlášť jednoduchý a 4 hodiny v kuse se hejbat taky není žádná sranda. Přesto je tu dost věcí, které by se daly v dalších sériích zlepšit - víc záběrů na social life ve vesnici a věc, která by byla podle mne logičtější: hunting team by byl vždy ten, který přežil hlasování předešlého dne. Jinak super podívaná pro všechny milovníky reality show, určitě doporučuju. Samozřejmě jsem fandil Blue teamu. ()

Allein4 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale celkově velmi nedopracované. Chtělo to ještě rok počkat a vytvořit mnohem komplexnější soutěž. I tak to mělo náboj a možná právě toto je správný směr do budoucnosti zábavy. Škoda jen, že se to už nedočká dalších sérií. Jinak pokud máte rádi Survivor a Hunger Games s trochou paintballu, tak tohle je to pravé. ()

Reklama

Reklama