Reklama

Reklama

Recenze (6)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Mohlo to být príma nostalgické retro a vzpomínka na všechny ty Karate děti a tygry, ale místo toho nás pan Rhý oblažil megadebilní a ultratrapnou snůškou Karate kydů, určenou snad výhradně jen těm nejnáročnějším divákům z řad lobotomizovaných exemplářů Drontů mauricijských. V ní se partička ukrutně nehezkých, místy mongoloidních a sociálně nezaopatřených dětí vytapetovaných Portorikánců, agresivních negrů a nejnuznější bílé špíny, vedená tím nejsprávňačtějším a morálně nejčistším ťamanem evrmejd, rozhodne dát po dvou tréninzích na piču pět let do úmoru cvičící bandě árijských šampónků z Beverlyho kopců, koučovaných arogantním, amorálním a slizkým Karate Hitlerem. To vše v ultimativním turnaji MFA (Mixed Faggot Arts), kde při homokumite remíze rozhoduje povedenější raperský Lecdenc nebo půvabnější sestava tapírů na trampolíně. Rákosnický trenér je však děsná kapacita, zařídí našim sockám tři lekce baletu, po nichž a dvou dnech klikování i ten nejhnusnější prasnic z týmu, co stěží zvedne nohu k prosté chůzi, vyřídí černopáskového Brendna Volše, protože mu místo souboje naprdí do xichtu. Fuckt nekecám!!! Něco takového by snad nerozdýchaly ani ty nejpomalejší, jaderně ozářené děti v osmdesátých letech a já jsem opravdu velmi vyděšený ze všech těch zdejších dospělých Dodo müslitelů, co tomu napráskali víc než odpad. Zase se bojím vycházet. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Totalne guilty pleasure, ktore nezabudne pouzit kazde klise svojho subzanru. Konieckoncov reziser a hlavny predstavitel Phillip Rhee s nim ma velke skusenosti (seria Best ofthe Best). A ked v zavere defiluje sutazna porota v zostave Richard Norton, Don Wilson, Dan Inosanto, Benny Jet Urquidez...tak to som uz s roztiahnutymi ustami kapituloval a naplno si tento Karate Kid team uzival...navyse v uplne zbytocnom 3D. Skoda len toho prdiaceho humoru. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Kdyby se někdo snažil, nedokázal by cíleně do filmu nacpat tolik žánrových klišé, jako se na stará kolena podařilo nejen postradatelnému, ale i zapomenutému gerojovi 80/90s bijáků Phillipovi Rheemu. Ve správné náladě camp jak víno, jinak nesnesiteljá blbost. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednu hviezdicku davam za v ramci zanru detskeho filmu slusne bitky, druhu za ucast sympataka Phillipa Rhee, ktoreho som nevidel vo filme 20 rokov a tretiu za cameo vystupy viacero znamych xichtov (jednoznacne vladne hviezdne obsadena porota). Ale bolo to fakt tesne. To ze film obsahuje vsetky klise sveta ake existuju by mi az tak nevadilo, ale tie deti a ich trapne prdiace vtipy mi miestami pripominali detsku filmovu seriu Traja nindžovia a to teda nebola dobra seria. 5/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu film pro ty, co milují "Karate Kid" a podobné filmy. Jsou zde v malých rolích tváře, které znají z béčkových akčních filmů, a některé ani tak možná ne. Já jsem u tohoto filmu bavil, protože jeho předvídatelnost a naivita jsou tak odzbrojující, že mě to prostě dostalo. Je to celkem špatný film, ale to neznamená, že se vám nebude líbit. ()

Reklama

Reklama