Reklama

Reklama

Král Škorpion: Cesta za mocí

  • Česko Král Škorpion 4: Cesta k moci (více)
Trailer 2

Vládce království Norvania byl zavražděn a ze zločinu byl obviněn Mathayus, legendární král Škorpion, po jehož stopách se vydává celá armáda vojáků. Mathayus (Victor Webster) je se svými jedinými zbývajícími spojenci, tajemnou ženou a jejím výstředním otcem, posledním, kdo může zastavit krutého následníka trůnu na jeho cestě za ovládnutím pradávné mystické síly. V hlavních rolích filmu se představuje Lou Ferrigno (Neuvěřitelný Hulk) a hvězdná sestava zápasníků, jako jsou Roy "Big Country" Nelson (Vítěz soutěže Ultimate Fighter), Royce Gracie (Síň slávy UFC) a Don Wilson (Trojnásobný mistr světa v kickboxu). (Bontonfilm)

(více)

Recenze (51)

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Hodně scénický a až smutně moc, jako jeden díl Xeny... Herecký výkony o ničem, smysl o ničem, některý scény až trapný... Za mě 1* za relativně nesmrtící přežití 1,5 hodiny a NEDOPORUČUJU ()

Nathaniel8 

všechny recenze uživatele

Hm... Tak se nám "skoro" vrátil Kevin Sorbo jako Herkules... Asi tak to totiž vypadalo... I když místo kouzel a čar a magie je tam jeden starej vynálezce a tím to končí. Akční scény ještě celkem jdou, ale jakmile začnou dialogy. Ach jo. ()

cartyci 

všechny recenze uživatele

Nič prekvapivé!Ked som videl tie tanečne kreácie, aby sa zachránili od zasiahnutia ešte som to zvládol, ale ked som videl z akej výšky skočili to som im už nezožrala.Drak a plamene to nejdem ani vravieť.Človek sa zaobíde aj bez tohto filmu. ()

Aresko123 odpad!

všechny recenze uživatele

Tk to je chmulovina... ale na obranu tohto filmu typu Xena bojovnica je aspon to ze sa to dalo cakat.... Ale tu na CSFD je to 40%.... asi je niekde chyba , ludia predsa nemozu byt taky sprosty... ()

MGG8 

všechny recenze uživatele

UF! Hrozná zlátanina. Slabé bojové scény, primitívny predpovedateľný dej, herecké výkony tiež nestáli za nič. Ešte že tam pobehovala stroho oblečená E.Hollmanová a tak sa to dalo vydržať. A to ako dej začal v rádoby staroveku, potom sa presunul do stredoveku, uf, to bola sila! Hrozná dejová línia. Ako odpad fakt hodnotím iba málo diel, a toto tomu uniklo iba o vlások vďaka celkom obstojnej výprave a kostýmom. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem tragédii, na kterou se podívám jen ze setrvačnosti, ale ve finále to byla docela zábavná pohádka. Bud Spencer meets Indiana Jones featuring Xena. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Kdo ti to udělal?" - "Monstrum... To nejohavnější a nejzvrácenější stvoření v celé poušti... Říkají mu král Škorpion!" Sexy Ellen Hollman, která tady krká u stolu s trpaslíkama či vede wrestlingovou rvačku v aréně. Ta mě okouzlila, i když pěkná byla aj vrchní kněžka z chrámu. Dále tu třeba je starej vynálezce či katastrofálně vytvoření drak... Připomíná to seriál Xena s Lucy Lawless nebo Hercules s Kevinem Sorbo. Jinak se tady za pomocí hádanek hledá poklad, aby ho nedostal záporák, jenž s ním chce ovládnut svět. Je to rozhodně lepší než druhý a třetí díl, ač je to vlastně pí*ovina. - 40%. ()

Reklama

Reklama