Reklama

Reklama

Král Škorpion: Cesta za mocí

  • Česko Král Škorpion 4: Cesta k moci (více)
Trailer 1

Vládce království Norvania byl zavražděn a ze zločinu byl obviněn Mathayus, legendární král Škorpion, po jehož stopách se vydává celá armáda vojáků. Mathayus (Victor Webster) je se svými jedinými zbývajícími spojenci, tajemnou ženou a jejím výstředním otcem, posledním, kdo může zastavit krutého následníka trůnu na jeho cestě za ovládnutím pradávné mystické síly. V hlavních rolích filmu se představuje Lou Ferrigno (Neuvěřitelný Hulk) a hvězdná sestava zápasníků, jako jsou Roy "Big Country" Nelson (Vítěz soutěže Ultimate Fighter), Royce Gracie (Síň slávy UFC) a Don Wilson (Trojnásobný mistr světa v kickboxu). (Bontonfilm)

(více)

Recenze (51)

Terva 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý Škorpion je na světě a možná se ani neměl narodit. CITÁT - Proč ten velbloud vláčí vždycky jen mě?............... Hned úvodní souboje nám hodně prozradí o kvalitě nejen filmu, ale i herců a trikové techniky. Prostě hodně slabé, spíš taková akčnější telenovela. CITÁT - Přicházím v míru........... Má to pár dobrých hlášek, ale jinak je to spíš trapná parodie. Viz třeba hospodská rvačka okolo 15 minuty. Mě to tedy skoro vůbec nebavilo a je to strašně uřvaný a jednoduchý. CITÁT - Nevyjádřil jsem se snad jasně?......... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Universal 1440 Entertainment // Distribútor: Universal Home Video // Na prekvapenie je táto štvrtá časť celkom slušne a vtipne spracovaná, čo očividne nikto nečakal. No a k vizuálnej stránke filmu sa neoplatí ani vyjadrovať. Za mňa 3 hviezdičky. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Určitá snaha tady je. Hezké kostýmy, kulisy a pokus o vtipné dialogy. Snažím se vydržet ten příšerný dabing, ale jde to fakt ztuha! Tento pazvuk spolu s opravdu nezáživným dějem, dělá všechno ještě víc k nevydržení. Asi to vypnu ... ne asi určitě to vypnu ... ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Ať mi nikdo nevykládá, že v této sérii (!!!!!) je ještě příšernější díl, než tenhle...Nene. Nevěřím. Matyjáš ŠkorPYJón do Strakovky! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snaha o vtipný dialóg by sa tu aj našiel, no tie herecké výkony boli strašidelné. A to radšej pomlčím o dejovej linke, ktorá bola ako keby ju vytiahli ťave zo zadku. Jediné čo trochu potešilo oko boli exteriéry, ktorých príroda trochu pripomínala náš kraj, vrátane toho hradu. Na hranici odpadu. 20/100 ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nechci to zatracovat do uplných sraček, koneckonců začátek byl celkem vtipnej a dobrodružství to zná taky, ale je to prostě levná, nudná sračka no.. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No tahle teda doufám že poslední cesta za moci nenabídne vůbec nic nového ani vylepšeného jen název chce ukrást. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po naprosto tragické trojce, jsem čekal, že si na mě producenti Krále Škorpióna připravili další "skvělý" film. Kdybych film vypnul hned po deseti minutách, tak bych u toho názoru zůstal. Ale jak je vidět, i divné věci se čas od času stávají. Vychvalovat Cestu za mocí nebudu. Od příšerné výpravy, na kterou jsem si stěžoval už minule, po přehnané scény až k vykradačce mých oblíbených filmů. Začátek s výměnou vázy hned dal vzpomenout Dobyvatelům ztracené archy. Ovšem u tanečku mezi břitvami jsem kroutil očima. Musím říct, že se tvůrci alespoň poučili, protože mi film kupodivu vcelku příjemně utekl. Tím chci říct, že se dal sledovat. Možná mi tam hezky zapadla Ellen Hollman. Taky velmi oceňuju (ne)krkavé dialogy. Až tedy na soutěž u stolu, které se účastní i zmiňovaná Ellen. Příběh se tedy už konečně dal snést. Tvůrci pak už definitivně vyměnili poušť za lesy a finále filmu je jak Poslední křížová výprava. Režisér asi musel často koukat na Indyho. Díkybohu, že to je lepší než Bitva osudu. Ale na poli zábavy je to stále zbytečně dole. (28 %) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Od ostatních odpadů (druhý a třetí díl) je Cesta za mocí o stupeň lepší zábava. Nedostanete k tomu do ruky vychlazenou jedenáctku a polosvlečenou otrokyni. Nebo pro úchyláky - vychlazenou otrokyni a polosvlečenou jedenáctku. Jen se totálně vykašlalo na vážnější tón a celé to vypadá jako průměrný díl seriálu Herkules s Kevinem Sorbem. Nadsázka, jednodušší humor, přímočará linie a souboje ve stylu wrestlingu se vším tím fake over the top. není se čemu divit, když většinu rolí obsadili zápasníci a jediná známější tvář je Lou "Hulk" Ferrigno a už hodně starý Rutger Hauer jako král. Nebylo by to zlé, když by to celé změnilo název a neneslo to stigma prvního výborného filmu a dvou příšerných výplodů nemocného velblouda, kterého museli krmit výkaly samotného Uwe Bolla. Jen se mi zdálo po celou dobu, že dvacet let starý seriál http://www.csfd.cz/film/69530-herkules/ měl lepší produkci a to šlo o čistě TV produkt - zavolejte ihned a dostanete k Herkulesovi i Ioalesa za stejnou cenu!. Tohle vyjít samostatné bez okovů minulých dílů, tak je to zábavně průměrné fantasy béčko (***). Nic víc, nic míň. Hodnocení OST: Celkem překvápko, že i u Direct-To-DVD titulu se najde slušnější fantasy hudba. 5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je nadobro zapomenut. Tohle je opět to béčko, které jsem očekával, béčko, které chci vidět. Jednoduché, akční, zábavné a s postavami, které jsou více než snesitelné. Ano, je to naivní, je to hloupé, ale pro mě to prostě funguje. Takové seriálové podání s jednoduchými a špatnými efekty, ale bavil jsem se. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než druhý a třetí díl. Nebere se to úplně vážně, což je jedině dobře. Triky samozřejmě žádná sláva, ale jde o videoprodukci, takže se to dalo čekat. Slušné béčko. I když pravda, s ohledem na to, kdo na filmu pracoval, jsem čekal trošku lepší akční scény. 5/10 ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Cesta za mocí je doposud nejhorším dílem celé série, která postupně vyprchává, stejně jako její smrtelné tempo. 15% ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Čo som predvídal pri predchádzajúcom pokračovaní sa ukázalo ako prorocky jasné.. - a prekvapivo ako pozitívum. Komediálno-parodicky-nevážnym prístupom sa KRÁĽ ŠKORPIÓN preniesol z príšernej nudy na pozerateľnú blbinu. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

No čo no, video film točený v Rumunsku ( rozumej krásna výprava ) nemohol ani dopadnúť inak. Choreografia súbojov bola asi to jediné fajn, lebo bez krvi to proste nejde. Niekoľko vtipných momentov potešilo, ale z C-čkových vôd to nevyplávalo. 2 z 5 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po první minutě jsem to chtěl vypnout, protože se to zdálo jen jako snůška slaboučkých momentek nebo slabých provedení lepších vtípků z jiných filmů. Jen díky jménům jako Lou Ferrigno, Michael Biehn, Ruther Hauer a Barry Brostwick jsem vydržel přes polovinu filmu. Na jednu stranu se to dalo vydržet díky humoru, který byl občas, no, s nadhledem občas skoro povedený. Zbytek je ale papundekl jak v Xeně (což je daň televizního filmu) a akce, akce, akce a akce. Té je tolik, až by si jeden řekl, že se tam prohání Jackie Chan, nebo že je to mazec jak s Arnoldem. Ale to si autoři jen toužebně přáli. Je to ptákovina. Děsná. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nejméně o jeden řád lépe zpracované, než Bitva osudu... Lokace byly fajn, kostýmy byly fajn, choreografie akčních scén jakž takž ušla, ale jinak to byla zase jen jedna velká nuda. Křečovitý pokus o humor byl děsivě trapný. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Priamy konkurent pre Herkulesa a to ako toho tisícročného starého seriálového tak pre jedného z dvojice nových v čele s Kelanom Twilight Lutzom. Koniec série. Ak toto ešte niekto pozdvihne vyššie, bude to zázrak. ()

Reklama

Reklama