Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Recenze (332)

aannemer 

všechny recenze uživatele

Než tomu dát odpad a honit si šulína u nějaké intošárny, co tu má 95%, to radši tu komedii pochválím. Já se bavil báječně, babči byly super! ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Lepší než dvojka. Aspoň je to kratší a scénka Motooor!! mě opravdu pobavila. Jest ovšem pravda, že nebýt Zimi a jeho dvou kumpánů, kteří zprostředkují skoro všechny vtipné situace, byl by to nudný odpad. Původní hodnocení ale nakonec o hvězdičku snížím. Hold v kině mají ty filmy lepší atmosféru než doma na mobilu. 20% ()

pepan9135 odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní film žánru debilní komedie s debilnímy herci kteří jsou tak debilní že hráli v tomhle debilním filmu s debilním příběhem a navíc v debilním provedením. Taky vám to přijde tak debilní. 0% ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

(3.) Panu Troškovi se musí přiznat ekonomická obratnost. Všimněme si těch hereckých jmen, která díky němu platí složenky, hypotéky a další požitky. Tvorba cílí na širší veřejnost podobně jako politika některých, kteří osloví početný střed a spodinu. Slovo spodina není urážka, má statistický význam, musí to být ti, kteří se ještě mohou ekonomicky zapojit. Zde už nestačí jen právo volit, musí taky cvakat v koloběhu marketingu. ()

oli9 odpad!

všechny recenze uživatele

Lidi kteří jdou na tohle do kina a zaplatí za to tak by jim měl být u vstupu rozpůlen občanskýý průkaz ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že většině lidem došlo, že Babovřesky je béčková série. Jak efekty, tak herci, tak samotný děj. Jedinými poctivými hercmi jsou jen staré babičky. Babovřesky 3, je přesně ten typ nemocné komedie. To je komedie, která nemá využitý potenciál, má trapné herce a někdy se na to skoro nedá dívat. A taky to je ten typ české komedie, kde se dá všimnout, že herci se ani nesnaží, a dělají vše jen pro peníze. Jedná se o kopii Kameňáku a Slunce, sena, Erotika. Dávám jen extrémně slabou 1* za pár dobrých vtipů s nejstarší babičkou, a to je asi tak vše, co bych ocenil. Tenhle film si vychutná pouze ten, kdo má rád suchý humor a stačí mu jeden pořádný filmový vtip, a poradí se dívat na nudné filmy s nedotaženým potenciálem, a nebo si to vychutná trouba, ale nikomu krást názor nebudu. ()

Teachman odpad!

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 3/10 ... Soundtrack: 2/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 1/10. ()

ondysovec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem co ze to nebude ale brecel jsem smíchy :D jako ano, ten product placement to byl hnus. Lucie Bila byla úplně trapná. Paní starostka a Kikinčuk takoví nevyrazni, ale cele to prevalcovála ta počítačová animace a babky. Kdyz pry tady lišky dávají dobrou a najednou spoza rohu vyjde liška a dobrou noc :D :D to opravdu nikdo nečekal. Nebo přiznání štábu v jedne scéně :D. Popřípadě jak se babky zhulily a pak se šli potápět a týden je hledal Interpol a oni se vynoří v obci v rybníku :D Dávám 4/5* Trojka byla opravdu nejlepší. P.S. Product placementu jsem se fakt bal Dobre pneu tam bylo jako vždy, madeta tam byla tak lidsky, motor české Budějovice jako správne rowdies, ale ten New travel bych blil. Neco jako v pohadkari master card ()

De Large odpad!

všechny recenze uživatele

Na komédii som sa ani raz nezasmial. Takže tragédia... ďalej to hodnotiť nebudem, sprosto som nadával v komentári iba raz (Immortalitas), viac nechcem... ()

Prusovka odpad!

všechny recenze uživatele

Pro Boha co to bylo!!!!!! Myslím, že takhle hovadina aspiruje na nejhorší film všech dob! :-( Nic jsem od toho filmu neočekávala, ale moje 7letá dcera mě přemluvila. Ale tohle předčilo mé očekávání - HRŮZA!!!! I moje dcera byla znechucená a otrávená!!! :-( ()

Shay 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný večer s další várkou smíchu. :) Chtělo by to něco podobného, tohle je úžasná oddechovka! :)) ()

Jarray 

všechny recenze uživatele

Tento film se podobá tomu, jako když jsme pekli chleba na pískovišti.. O čem to je?? O ničem.. Film absolutně postrádá nějaký děj, nebo zápletku.. Velká část je vyplněna rádoby vtipnými scénami u kterých si člověk říká, jak něco může být tak trapné?? K mému překvapení i u těch nejhloupějších scén se v kině spousta lidí smála a já si říkal, kde to žiju?? Musím ale uznat že jsem se nenudil, naopak jsem se smál tomu jak je to hloupý a s chutí tipoval jaká hovadina bude ve filmu následovat, takže ve výsledku to tak špatné nebylo.. ()

klaranapoli 

všechny recenze uživatele

Hmmm tak tohle bylo brutál. Dej bože ať už se nenatáčí 4 prosííím dyt to je zbytečná ztráta času pro režiséra, pro kina i pro diváky. Jedna hvězdička je tam proto, že jsem se občas místy opravdu ze srdce zasmála a velmi se mi líbila postava paní Dobromily :D Ale jako ten zájezd??? Sorry to ne ()

Reklama

Reklama