Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Recenze (332)

Zdenecek 

všechny recenze uživatele

Jděte do pr...e s těma odpadama. Já se bavil a i dost zasmál. Ještě, že nejsem tupec a nenechám se Vámi odradit. Nechápu co máte proti Troškovi? ()

pepca72 odpad!

všechny recenze uživatele

Vyčpělé, přiblblé, o ničem, nudné, trapné, ....hezky barevné...bezdějové, nehumorné, nezábavné, ani nevím proč jsem to dokoukal, asi masochismus, asi zvědavost, kam až to zajde, a zašlo...do kopru. Pan Troška se zbláznil. ()

LudwigG 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem hada chcát, koně blít, čerta v luftě spát, čápa bruslit, žábu pěsí bušit do skály, letadlo couvat, viděl jsem dvoumetrový kopřivy a převrácenou cikánskou maringotku......ale tohle je moc. Ale!!!!!!!!!!!!!!!! Tereza Bebarová je skvělá. Jedna hvězda jenom pro ni, jinak ODPAD. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Trojka se podobá dvojce, takže na ní mám v podstatě stejný názor jako u dvojky. TEDA TO MUSÍ STÁT NEKŘESŤANSKÝ PENÍZE - PLATÍŠ TO TY? TAK DRŽ HUBU! :-D ()

RadushM odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtěla jsem dát ani na předsudky a ani na první pohled, proto jsem se odhodlala a i přes odpor jsem se na tento snímek podívala hned dvakrát. Nemůže to být přeci tak hrozné, jak se mi na poprvé zdálo. Může. Kýčovité okamžiky, které trvali celé nekonečné minuty byly neskutečně nekonečné. V průběhu těchto minut jsem na sobě pozorovala, jak je mi trapně za to, že na to koukám. Reklamy na výrobky Jihočeska se linuly celým filmem stejně tak, jako trapnost přízemních vtipů silně konkurujících Kameňáku 3. Scénáristická kopie Slunce, seno, erotika se nezdařila. Vrchol Troškovského sofistikovaně - inteligentního humoru byla poslední desetiminutovka. A pak že Sex ve městě 2 byl kýč. Neskutečná alegorická přehlídka trapnosti, která se snoubila s přízemností. I přes to všechno jsem ale ve slabé chvilce uvažovala nad tím, že se slituji a udělím tomu jednu stár. Jednu stár věnovanou Bebarové. Ale nemohu. Něco tak nesnesitelného, jako byl tento odpad z odpadu, si ani tu jednu hvězdu nezaslouží. ()

katherine7 odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavně už NE další Babovřesky! Tohle je u mě kravina na entou. Nemám slov.. a ta poslední scéna.. trapná a kýčovitá. Troška by měl radši zůstat u točení pohádek, nebo už netočit vůbec. ()

xhonza5 

všechny recenze uživatele

Ano, není to film, který by získal Oscara. Ano, je to na motivy Slunce, seno či Kameňáku, ale pořád to má v sobě určité kouzlo a hlavně vtip. O tom, že komedie nemusí mnohdy dávat smysl, jsme se již stokrát přesvědčili u amerických producentů. Proč jim dáváte 4-5 hvězd? Výsledek je totiž stejný. Pár scén bylo vážně trapných, někdy mi vadilo nesmírně rychle se měnící scény, ale zasmál jsem se. To mi bohatě stačí. :) ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Z celé série asi nejslabší film ale mám rád filmy pana Trošky a toto zas tak špatná komedie není! Dávám 55%. ()

ssarka odpad!

všechny recenze uživatele

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... každá jedna tečka je sprosté slovo..........................................................................................................pod každým dnem je hluboká tma a prázdno a ještě hlouběji je kopa sraček...tak ještě 1000000 km pod tímto je TOHLE... ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Nejslabší z trilogie. Prostě zábava pro masy, která odráží malého českého človíčka a poměry ve státě. Zdar odpadovému hospodářství a snobíci trhněte si!!! ()

DBSMC odpad!

všechny recenze uživatele

Žralok odpinknutý starou babičkou ztracenou spolu se svými babími přítelkyněmi v moři přes které po dně došlapou až do žabího rybníčku ve své útulné vesničce? Ale no tak! Je to možná tím, že mám ráda realitu, ale občas se ráda zasměji nevšedním věcem. Ale tohle?! Naprostá hovadina o ničem! Herecké výkony na bodu mrazu a ty babky mi začali být protivné už ve druhým díle! Tohle nemohu považovat za film! To je čistý odpad! ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Film nehodnotím, protože po prvním díle, který jsem zařadil do odpadu nemá smysl sledovat pokračování. Humor pana Trošky mi přijde přízemní a až příliš jednoduchý, prostě mi filmy typu Slunce seno..., Kameňák a Babovřesky vůbec nesedí. Oponenti namítnou, že je to pro zasmání a odreagování, ale já jsem se u filmů pana Trošky nikdy nezasmál. Pro odreagování a zasmání mám jinou představu a to jsou například Černí baroni nebo Dobrý voják Švejk a Poslušně hlásím. Oprava: hodnotím a to odpadem viděl jsem poslední 3 minuty a seniorky, které se potápí a holí omráčí žraloka je opravdu moc. ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Když to začalo, byl jsem skálopevně přesvědčen, že nic lepšího než odpad, nejlépe na druhou, si to nezaslouží. Celý film je nepřetržitá reklama na "partnery" filmu, tedy lépe řečeno zadavatele oné reklamy, což dost zásadně vymezuje možné hodnocení. Pak se ovšem staly věci nepředpokládané, a já se několikrát skutečně a od srdce zasmál. Kdyby se film sestříhal tak na 20 minut těch nejlepších scén (které se ovšem většinou nacházejí zhruba ve třetí čtvrtině stopáže a obvykle je má na svědomí skvělá Tereza Bebarová), možná by to dotáhl i na 2-3 hvězdy. ()

Houser1 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemám problém s režisérem, dokonce jsem se i zastával Babovřesek 1, ale musím uznat, že tenhle patok je na můj otrlý žaludek moc silná káva, nebo ještě lépe - řídká, protože celý film působí, jako by měl průjem. Děj je nulový, reklama ve filmu je všude a vždy přítomna, herecky velmi slabé a zakončení? To snad nemá ani cenu komentovat, kdyby si tvůrci odpustili absolutně nesmyslný (a předražený) pobyt u moře, kdy se celý štáb jel vykoupat, mohlo být ve filmu o "50%" reklamy méně. Ať se snažím, jak chci, tady musím hodnotit "odpad" a snažit se tenhle otřesný zážitek vymazat z mysli. ()

Ladunka odpad!

všechny recenze uživatele

To byl naprostý děs. Chápe tu někdo o čem tenhle film je? To je to nejzbytečnější co jsem v životě viděla. Mám chuť mlátit hlavou o stůl a přivodit si dostatečné poškození mozku k tomu, abych na poslední minuty svého života zapomněla nebo se stala dostatečně dementní na to, aby mi bylo fuk, že mi byly touto kravinou ukradeny. Prosím! Moc prosím a plazím se přitom na kolenou - už nic takového netočte. Hlavně ne další pokračování. ()

zeromen 

všechny recenze uživatele

Troška prostě umí nejen točit kvalitní pohádky ale i nesmrtelné a lidové komedie. Akorát u toho to filmu mu zrovna ten konec drobátko ujel. Ale jinak docela skvělé. ()

Reklama

Reklama